Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]World of Tanks Beta Test 8.0

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że w tym temacie nie ma żadnego [Q] [Pytanie] itp. Zrobiłem ten temat po to żeby wypisywać się na tematy tej wersji testowej.

Lecz mam pytanie mam już pobraną wersję gry teraz stoi na 44% rozumiem mam zostawić na kilka dziesąt minut.

Teraz występuję problem z ruskami czyli "TECT NO KILL" takie teksty są właśnie na tym. i to poprostu irytuje. Teraz mam to pytanie czy jeżeli zabiję kogoś z przeciwnej drużyny to powinien mnie ktoś ruszyć ze swojej?

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Madived

Nie musisz mówić, że edytowałeś to twój obowiązek dodawać prefiksy. Musisz to robić jak ninja :D

:ninja:

@Top

Więcej miejsc na tym teście by się przydało chociaż te 50k.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Stałem w kolejce godzinie, klikalem na zmiane enter, esc i nic, nie da sie. Dla ruskow powinien byc oddzielny serwer.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Developerzy oraz inni nie mają pieniędzy na dodanie większej ilości slotów. Tak widocznie wyczytałem na jednym, forum.

Opublikowano

Wszedlem do gry, grafika na najslabszych ustawieniach wyglada jak na wysokich po prostu jest swietna, jestem zaskoczony. Emblematy cudowane miliard kasy na start i 20k golda.

Opublikowano

@Up

To bardzo dobrze, ja będę grał na najwyższych ciekawe jak wtedy będzie wyglądać :D

A jak z fps bardzo spadły?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kur... nacisnelem w emblematach symbole narodowe i flagi zeby dac na czolg i gra sie wylonczyla sprobowalem drugi raz i znowu omg nawet nie zagralem

Opublikowano

haha dobrze, że nam to mówisz, bo pewnie też bym to jako 1wsze zrobił ;). No nic, pozostaje czekać do północy, bo wtedy nie ma problemu wbić, a czekać nie zamierzam ;d

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@Ravoner

Ja też tak miałem...I weź później czekaj 30 min aż cię znowu połączy...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

To jest jakiś syf. Od 2 godzin próbuje się połączyć i nic. Czy Wam też automatycznie próbuje połączyć przez jakieś 30 sekund i potem komunikat, że się nie udało i znowu trzeba klikać?

Opublikowano

Tak tylko musisz poczekac az wejdziesz do garazu.

Minimum i jest grafika znacznie ladniejsza niz na starym wocie.

To jest jakiś syf. Od 2 godzin próbuje się połączyć i nic. Czy Wam też automatycznie próbuje połączyć przez jakieś 30 sekund i potem komunikat, że się nie udało i znowu trzeba klikać?

Ja mam juz na to taktyke, wystarczy caly czas naciskac enter nie zwracajac uwagi na connecting quene itp. caly czas dotad az bedzie loging in. Pare razy sie kliknie i jest sie od razu na serwie, a wczesniej czekalem 1 godzine xD

Opublikowano

Bo są 3 serwery tego testa ^^.

Ale exp + gold + kredyty zajebiscie zrobili.

Opublikowano

Heh. Odjazd by był jakby zostały te serwery tak ciągle, spojrzenie na grę, odjazdowa sprawa. Jutro rano będę miał testową wersję i idę w Maus'a. Dziś przedłużyli mi transfer więc jest good.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...