Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]World of Tanks Beta Test 8.0

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak chcesz wejsc na serwa to caly czas naciskaj enter i nie zwracaj uwagi na te conecing quene itp. Dorad naciskaj az bedzie loging in. Wtedy zagrasz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To dziwne, bo ja gram ledwo 2-3 czołgami (IS-7, AMX FOCH155, T110E3) i ani trochę się nie nudzę ;). W każdym razie ten tym testowania podoba mi się bardziej niż exp/kasa 10x, bo jednak trzeba było trochę grać, żeby całe drzewko przejść, a teraz ma się wszystko od razu ;)

No, testy z takimi osobami jak Ty są szczególnie interesujące. :)

Niebieskii, zawsze inna gra, fizyka, nowe czołgi. :P

Opublikowano

Nie, nie dostałem.

Musiales to dostac bo kazdy to dostaje. Zerknij na MPCa prawa strone ekranu gdy jestes w garazu.

Opublikowano

Trzeba caly czas dotad az wyskoczy loging in. Mi to zajmuje max 5min i jestem w grze. Najwyzej zmien serwer z 1 na 2 badz na odwrot.

Opublikowano

Hmm a to ciekawe : " Connection to server has been interrupted, Reason: Account Is Not Ready (DOSSIERS_UNAVAIABLE)" Czyżby ddosował ktoś test 8.0?

Opublikowano

Hmm a to ciekawe : " Connection to server has been interrupted, Reason: Account Is Not Ready (DOSSIERS_UNAVAIABLE)" Czyżby ddosował ktoś test 8.0?

a czy konto zalozyles przed 2 września?
Opublikowano

Jest logging in ale wcale nie loguje mnie do garazu -.-

Edit: weszl,em! :D

Zawsze trzeba troche poczekac zeby wejsc. Tak samo po bitwie kiedy jest sumowanie kredytow i doswiadczenia.

Opublikowano

ja to pierdole!!! Jak już mam Loging in to mi się zatrzymuje na tym i nie wczytuje garażu :(

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Obczaiłem epickosc bat.chat.25 i AMX50B , i musze wam powiedziec ze chyba lepszego nie ma. Jesli nie mialy by magazynku , dla mnie byłyby to epic tank life.

IS7 oraz te ruskie no to coś cienko. Maus to już wogóle jakaś porażka , nic tym sie nie da zrobic bo wszyscy lt lub medy.

Nie dziwie się że dla cb Maus to "porażka", Mausem gra się bardzo ciężko, dlatego też tylko gracze z dużym doświadczeniem mogą znaleźć i wykorzystać wszystkie jego zalety i ukryć wady ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

u mnie zbytnio płynnie nie chodzi gra, a jak u was?

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem Mausem gra się najłatwiej że wszystkich ht

Jesteś w błędzie, ale nie rozpoczynajmy dyskusji bo nie o tym jest ten temat. Chcesz pogadać o Mausie załóż temat, na pewno będzie dobra dyskusja ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mam peroblem niektórymi czołgami nie moge wejść do bitwy bo pisze że coś tam ale ja pisze ready...natomiast te czołgi które kupiłem po błędzie w pełni moge nimi wchodzić do bitwy

Edit: hehe naprawiło sie xD

xxx

Opublikowano

Jesteś w błędzie, ale nie rozpoczynajmy dyskusji bo nie o tym jest ten temat. Chcesz pogadać o Mausie załóż temat, na pewno będzie dobra dyskusja ;)

Moim zdaniem Mausem gra się najłatwiej że wszystkich ht

Jutro stworzę temat na temat Mausa, podyskutujemy sobie na jego temat.

@Topic; Maus stał się silniejszy w tej wersji? :)

Opublikowano

Hah , jak dla mnie , w tym tescie , maus jest najgorszą beczką X tieru.

Teraz jak batman 25 podleci do niego w silnik , to o z zgrozo.

AMX50B + Batman(BatChat 25) nie możliwe czołgi. Ich szybkosc powala na nogi wszystko , ciezko ubic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...