Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]World of Tanks Beta Test 8.0

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mmmm. Kiedyś się pograło IS-7 na testach, teraz to już nie. Ale ciągnie mnie coś do Mausa. Muszę nim zagrać i to jest moje 'przeznaczenie'.

Jak myślicie, czy serwer 'prywatny' bądź testowy, taki ciągły mógłby być?

Opublikowano

No. Albowiem największą udręką jest to, że się chce jakiś czołg ale nie można go przetestować i wtedy jest że tak brzydko powiem 'dupa'. ;f

Opublikowano

To jest bez sensu.. Czekałem do 01:30 a nawet do 6:30 i gówno.. Powinni zrobić oddzielny serwer dla rusków i dla europejczyków... To jest takie denerwujące jeżeli takie 10k "nołlajfów" i "bambusów" Siedzi na tym serwerze nie dopuszczając nikogo....

Edit: 5.6 minut logowania... wbiłem! widzę 20k golda 100kk kredytów i expa.. ale grafa... dobija w 7.5 120-170 fps.. tutaj ... 50-60 no dajcie spokój na 7.5 na najwyższych a w tej wersji też i co to ma być? okej. Badania jakieś dziwaczne według mnie. A dźwięki? Hmmm gąski i inne dość mają dobre dźwięki . ale dźwięki strzelania odpadają. Lufy poniŻej III tieru słyszane według mnie są jak balon poprostu jak balon. Inne już trochę lepiej ale i tak to pogorszyli ;p

Opublikowano

W końcu są zbalansowane gry - tzn. 14 X i 1 scout xD. Jak dla mnie server jest b. fajny, moim czołgiem wyboru jest IS-7, bo nic nie jest w stanie go ruszyć ;d

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

To dziwne, bo ja gram ledwo 2-3 czołgami (IS-7, AMX FOCH155, T110E3) i ani trochę się nie nudzę ;). W każdym razie ten tym testowania podoba mi się bardziej niż exp/kasa 10x, bo jednak trzeba było trochę grać, żeby całe drzewko przejść, a teraz ma się wszystko od razu ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Obczaiłem epickosc bat.chat.25 i AMX50B , i musze wam powiedziec ze chyba lepszego nie ma. Jesli nie mialy by magazynku , dla mnie byłyby to epic tank life.

IS7 oraz te ruskie no to coś cienko. Maus to już wogóle jakaś porażka , nic tym sie nie da zrobic bo wszyscy lt lub medy.

Opublikowano

Pisali coś na stronie że w parzystych dniach 6,8,10 są wprowadzane jakieś prace konserwacyjne.

Edit: Już wszystko śmiga zostaje naciskać enter z 30 razy i już loggining in i w grze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...