Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki gatunek anime najbardziej lubicie ?

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm coś typu Naruto  , Dragon Ball, Fair Tail ;)

Lubie jak na początku jest nieznany słaby i pomału staje się najsilniejszą osobą i wszyscy zdziwieni :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie najlepsze są hentaie xD nie będę owijać w bawełnę xD Lubie też dobre romanse, okruchy życia :D Akcje typu Fairy Tai, Naruto :D

32722978568683240514.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Shounen. To pierwsze co przychodzi na myśl. Do tego dochodzi Komedia, Romans, Szkolne, Akcja, W sumie wszystko zależ od tego na co mam aktualnie ochotę. Czy oglądać mordobicie czy też jakieś romansidło. Lubie też jak tytuł jest oryginalny, bez schematu np, taki Steins;Gate. 

Opublikowano

thriller, seinen, psychologiczne, sci-fi, drama, mystery, 

lubie też:

romance, shounen, fantasy, ale muszą być na prawde dobrze zrobione.

XrgAYyk.png

Opublikowano

Może trochę nie do końca poprawnie napiszę tak jak temat mówi, ale ja osobiście lubię oglądać starsze pozycje. Dlaczego? Bo nie ma tak wielu oklepanych schematów, produkcje sprzed ~10/15 lat to w dużej mierze eksperymenty, próby "wymacania" widza, dlatego wolę takie produkcje oglądać, bo wiele w nich rzeczy aktualnie niespotykanych lub bardzo rzadkich, mało popularne gatunki itd.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Komedia, romans, okruchy życia, fantasy, dramat, horror - te najbardziej :p

Opublikowano

a co do gatunków, których nienawidzę to są to:

yuri, yaoi, shounen ai, shoujo ai, bishounen, harem, ecchi, za game nie przepadam, ale nie czuje do niego nienawiści, bardziej niechęć przez to co juz obejrzalem.., school (tzn. są dobre serie z tego gatunku, ale wiekszość to średniaki dla zwyklego, niewymagajacego, przeciętnego widza), ecchi

XrgAYyk.png

Opublikowano

a co do gatunków, których nienawidzę to są to:

yuri, yaoi, shounen ai, shoujo ai, bishounen, harem, ecchi, za game nie przepadam, ale nie czuje do niego nienawiści, bardziej niechęć przez to co juz obejrzalem.., school (tzn. są dobre serie z tego gatunku, ale wiekszość to średniaki dla zwyklego, niewymagajacego, przeciętnego widza), ecchi

u mnie to w sumie tylko yaoi i shonen ai

no ewentualnie jeszcze mecha no i "czyste" komedie (ale komedia + ecchi/harem/akcja to już lubię)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

u mnie to w sumie tylko yaoi i shonen ai

no ewentualnie jeszcze mecha no i "czyste" komedie (ale komedia + ecchi/harem/akcja to już lubię)

ja nie wiem czemu mecha jest takim nielubianym gatunkiem ;(

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ja tam lubię wszystkie anime nie przepadam tylko za tymi z homo ale jak w jakimś anime pojawi się najwyżej jedna taka scena to można ścierpieć.

Jeżeli mam już wybrać to

thriller, seinen, psychologiczne, tragedia, dramat, demony,

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Jeżeli mam już wybrać to

thriller, seinen, psychologiczne, tragedia, dramat, demony,

Pretty much this.

Zdecydowanie rzadziej sięgam po komedie i lżejsze tytuły, preferuję produkcje nieco "cięższe" gatunkowo, które nie stronią od trudnych tematów, niekonwencjonalnych rozwiązań i postaci, a nawet filozofii.

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...