Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki gatunek anime najbardziej lubicie ?

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gore ( another) echi (kissxsis) :D i takie typu SAO ( sword art online dla zielonych)

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akcji, romanse, horrory :D

13566342761024363172.png

Już niebawem 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ecchi,romans,dramat,szkolne życie,shounen,shoujo,gore,komedia,fantasy,kryminalne,horrory i dużo tego ><

76eff0d7b6a46.png

Opublikowano

Ostatnio bardzo polubiłem seineny.

Fajne są:

dramat, thriller, akcja, psychologiczne, sci-fi, nawet fantasy może być fajne

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ostatnio bardzo polubiłem seineny.

Fajne są:

dramat, thriller, akcja, psychologiczne, sci-fi, nawet fantasy może być fajne

Ty podobno nie lubisz anime. 

A co do tematu to chyba prosciej jest napisać jakich NIE lubię: Yaoi i shounen :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Ty podobno nie lubisz anime. 

A co do tematu to chyba prosciej jest napisać jakich NIE lubię: Yaoi i shounen :D

nigdzie nie napisałem, że nie lubię anime.

@Edit

nie lubię shoujo, hentajów, shounen ai, i inne tego typu gówna

ecchi i harem też są słabe, bo to one skupiają uwage widza zakładając tym samym maske na wady anime. Troche ecchi może być, ale nie więcej.

@Edit 2

za komediami też nie przepadam. Nigdy się nie śmiałem przy anime. Co najwyzej się uśmiechnąłem. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

nigdzie nie napisałem, że nie lubię anime.

@Edit

nie lubię shoujo, hentajów, shounen ai, i inne tego typu gówna

ecchi i harem też są słabe, bo to one skupiają uwage widza zakładając tym samym maske na wady anime. Troche ecchi może być, ale nie więcej.

@Edit 2

za komediami też nie przepadam. Nigdy się nie śmiałem przy anime. Co najwyzej się uśmiechnąłem. 

9169714014891871121806.png

Tyle w temacie.

@AntyWarn

A jeżeli chodzi o ulubione gatunki to zdecydowanie jeden - Psychologiczny. Reszta 'Ot, oglądam ale nawet nie zauważam że to jest jakis gatunek ' ;).  Ps. to mój ostatni post w tym temacie :3

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

9169714014891871121806.png

Tyle w temacie.

@AntyWarn

A jeżeli chodzi o ulubione gatunki to zdecydowanie jeden - Psychologiczny. Reszta 'Ot, oglądam ale nawet nie zauważam że to jest jakis gatunek ' ;).  Ps. to mój ostatni post w tym temacie :3

to, że nie jestem fanem anime nie znaczy, że ich nie lubię. 

1373637009-U477327.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najbardziej lubie z fabułą jak jeest, romans,ecch,wirtualne gry czy coś takiego jak np No game life 

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Ja nie toleruję Echi itp. bo zakrawa to na negliż i Hentai

Z miłą chęcią oglądam coś z gatunku Psychologiczne, Mecha, albo Anime Progresywne jak Serial Experiments Lain (Shiriaruekusuperimentsurein).

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Kiedyś lubiłem tylko shoneny aczkolwiek teraz lubie takie psychologiczne zmuszające do myślenia jak chociażby Steins Gate

Opublikowano

raczej typowa napierdalanka w stylu db oraz psychologiczne i zmuszające do zajebistych refleksji nad swoim zyciem jak steins gate

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja was zaskoczę i lubię wszystkie gatunki xD Nie pogardzę jakimiś super mocami, czasem walne romans/okruchy życia, czasem jebnę komedię, a innym razem walne sobie mecha ;)

Opublikowano

Ja was zaskoczę i lubię wszystkie gatunki xD Nie pogardzę jakimiś super mocami, czasem walne romans/okruchy życia, czasem jebnę komedię, a innym razem walne sobie mecha ;)

lubisz nawet loli, moe, yuri, yaoi, shounen ai, seinen ai, bishounen ?

XrgAYyk.png

Opublikowano

lubisz nawet loli, moe, yuri, yaoi, shounen ai, seinen ai, bishounen ?

Czerwony - To nie są gatunki tylko określenia postaci. Małe dziewczynki, "piękni" chłopcy.

Zielony - Czegoś takiego nawet nie ma xD

#Top

Shounen/akcja, komedia.

Rzadko kiedy wybieram poważne produkcje.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Czerwony - To nie są gatunki tylko określenia postaci. Małe dziewczynki, "piękni" chłopcy.

Zielony - Czegoś takiego nawet nie ma xD

#Top

Shounen/akcja, komedia.

Rzadko kiedy wybieram poważne produkcje.

Dla mnie wszystko co w tym screenie to gatunki:

http://scr.hu/1wdk/688en

Co do tego jakie ja gatunki lubie to są to: akcja, dramat, romans (mniej więcej taki jak w fate stay night, nie taki jak w toradora, chociaż toradora była bardzo dobra), seinen, thriller, horror, psychologiczne, sci-fi.

Natomiast nie lubię:

komedii, shounenów (tych takich mocnych typu fairy tail, dragon ball), fantasy (no niektóre ujdą, ale generalnie nie przepadam za tym gatunkiem), historyczny, sportowe, shoujo

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dla mnie wszystko co w tym screenie to gatunki:

http://scr.hu/1wdk/688en

Co do tego jakie ja gatunki lubie to są to: akcja, dramat, romans (mniej więcej taki jak w fate stay night, nie taki jak w toradora, chociaż toradora była bardzo dobra), seinen, thriller, horror, psychologiczne, sci-fi.

Natomiast nie lubię:

komedii, shounenów (tych takich mocnych typu fairy tail, dragon ball), fantasy (no niektóre ujdą, ale generalnie nie przepadam za tym gatunkiem), historyczny, sportowe, shoujo

Lubię Yuri, Yaoi trochę mniej, ale parę serii też oglądnąłem(głównie z starszą siostrą  xD )

btw. Typ widowni =/= Gatunki xD

Opublikowano

Lubię Yuri, Yaoi trochę mniej, ale parę serii też oglądnąłem(głównie z starszą siostrą  xD )

btw. Typ widowni =/= Gatunki xD

Typ widowni = gatunki. http://scr.hu/1wdk/e8m9a Przykład po lewej.  Nie sugeruj się animezone tylko malem.

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...