Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki gatunek anime najbardziej lubicie ?

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja lubie anime w której jest pełno , że tak powiem umiejętności dlatego cenie sobię "Naruto" oraz "Avatar : Legenda Aanga , Legenda Korry"

Ale mam też drugi ulubiony gatunek.Anime Horror - Pełne tajemnicy zagadek oraz niewyjaśnionych zjawisk to połączenie daje niezapomniany klimacik , oraz dreszczyk emocji.

~~~Thor.owncraft.pl:3554 - Ksenon The Forest~~~

~~~

Opublikowano

Ja lubie anime w której jest pełno , że tak powiem umiejętności dlatego cenie sobię "Naruto" oraz "Avatar : Legenda Aanga , Legenda Korry"

Ale mam też drugi ulubiony gatunek.Anime Horror - Pełne tajemnicy zagadek oraz niewyjaśnionych zjawisk to połączenie daje niezapomniany klimacik , oraz dreszczyk emocji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najbardziej mnie kręcą mnie motywy z Shinigami ;) Ale w każdym anime które oglądam musi być dużo walki, epickich momentów i duuużych mieczy :D

pewnie jsteś kolejnym gimbusem, który jest tró otaku i super fanem anime po obejrzeniu jednego tasiemca..

@top

mój ulubiony gatunek to dramat. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

pewnie jsteś kolejnym gimbusem, który jest tró otaku i super fanem anime po obejrzeniu jednego tasiemca..

@top

mój ulubiony gatunek to dramat. 

Wyzywanie od gimbusów nie jest na miejscu ;)

Każdy lubi co innego, niektórych kręcą piraci, inni wolą dramaty ja tam uwielbiam siekanie :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Wyzywanie od gimbusów nie jest na miejscu ;)

Każdy lubi co innego, niektórych kręcą piraci, inni wolą dramaty ja tam uwielbiam siekanie :)

Nie byloby w tym nic zlego, ale zaloze sie ze obejrzales tylko bleacha. I juz od razu wielki fan i sygnaturke sobie nawet zrobiles..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Nie byloby w tym nic zlego, ale zaloze sie ze obejrzales tylko bleacha. I juz od razu wielki fan i sygnaturke sobie nawet zrobiles..

Proponuję zajrzeć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/688694-anime-ktore-ogladasz/page-24

________

Dodam jeszcze, że lubie klimaty detektywistyczne, więc jak ktoś zna jakieś dobre anime w tym typie zapraszam na PW :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Proponuję zajrzeć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/688694-anime-ktore-ogladasz/page-24

________

Dodam jeszcze, że lubie klimaty detektywistyczne, więc jak ktoś zna jakieś dobre anime w tym typie zapraszam na PW :)

Ta wymieniłeś kilka tytułów i dodałeś że obejrzałeś jeszcze 50 innych, teraz rozumiem mamy zgadywać jakie, polecam założenie myanimelist.

NJxbd4x.png

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gore,romansy,dramaty,akcja,fantasy,ecchi,magia, komedie,yuri - praktycznie wszystko co ani nie mecha, nie yaoi oraz nie hentai :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co wy tak z tymi Ecchi? :D

Dramat, Mystery, Sci-Fi, Fantasy, Adventure, Gore.

Z takim ustawieniem można myśleć o dorosłym anime i nie mogą ci zarzucić, że oglądasz bajkę dla dzieci :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...