Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki gatunek anime najbardziej lubicie ?

turbocheat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz lubię większość gatunków, im dłużej siedzę w anime tym więcej ich "akceptuję" :D

Najbardziej preferuję akcję z dodatkiem dramatu-okruchów życia (fantasy, nadprzyrodzone, magia, różne wymiary, inne rzeczywistości, kilka światów) lub ew. jakiś horror oczywiście obydwa ze znośną i conajmniej przeciętną fabułą i obowiązkowo z męskim głównym bohaterem, a czasami jak się znajdzie to akcję z ecchi, gdzie akcja to najczęściej dodatek. W przerywnikach oglądam komedie+romanse, dlatego, że bardzo szybko mi się nudzą i przy seriach 24-odcinkowych kończę nawet po 4-10 odcinkach bo chcę jakichś walk.

Opublikowano

Szkoda, że nie można zaznaczyć kilka ;-)

Ja najbardziej lubię ecchi, ze względu na to, że przeważnie takie tytuły mają w sobie super dużo humoru, jak np starej daty tytuł Love Hina, Komedie i Romas (tak, jetem dziewczyną, więc co innego miała bym wybrać). Mimo to, zdarza się, że jakieś kryminalne anime równiez mnie wciągają, jak np Death Note <3, czy Higashi no eden <3

Opublikowano

Wszystko po trochu, ale najbardziej Dramat.

Myślę, że najlepszą mieszanką jest Code Geass :P

Opublikowano

Fabuła, akcja, romans, komedia, okruchy życia.

Generalnie nie mam wysokich wymagań co do anime. Wszystko co nie jest hentaiem albo nie opowiada o związkach homo jest oglądalne.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

W sumie najbardziej lubię coś typu Sci-Fi, ale mało tego jest ^_^ no i jeszcze fantasy, okruchy życia, komedie i romanse też są spoko jeśli jest naprawdę dobra fabuła ;)

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Hmmm nie lubię wybierać jakiegoś konkretnego gatunku anime bo wystarczy mi dobra fabuła i można się wciągnąć. Jednak ostatnio mam ochotę na dobry dramat lub horror, chociaż wiadomo że dobra komedia też jest czasem wskazana ;) Nawet sportowe anime bywają ciekawe...zależy w jaki sposób wszystko jest przedstawione i w jaki sposób zachęca do oglądania :)

58815786.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zmień ankietę aby można było zaznaczyć więcej niż jeden gatunek bo myślę że nie ma jedno gatunkowych anime zazwyczaj

i chyba każdy ma więcej niż jeden gatunek jako ulubiony

NJxbd4x.png

Opublikowano

ja lubie harem, ecchi, romans, akcja lub supermoce czasmi ale to czasami lubie ogladnac jakis "horror" :P

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...