Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Avernus - serwer RPG dla graczy 15+

Pan_Morden

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie czekam na rozpatrzenie podania, po dynmapie widać że kultura na czacie wysoka.

Nie mniej jednak poczekam na rozpatrzenie, pogram i wystawię tutaj opinię.

Opublikowano

Hmm.. Bardzo fajnie sie zapowiada sprawdzam serwer :)

Ok. Podanko wysłane.

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Ty śmiesz mnie nazywać dzieckiem?

Otóż argumentuje ci

grałem kojarzysz Demorsa mój dobry kumpel miał u was admina on by sie już o was rospisał-,-

administracjia uważa się za jakiś Bogów

w wiosce są 3 osoby z czego gra 1-,-

Naprawde powiedz ile masz lat no pochwal się -,-

Poprostu żal mi ludzi twojego pokroju

Opublikowano

Nie chcę tutaj ciągnąć tej konwersacji. Twoja wypowiedź zawiera wiele błędów ortograficznych, interpunkcyjnych oraz stylistyczny. Ten post jest dla mnie niezrozumiały.

Odniosę się tylko do Demorsa, który jest rzekomo twoim "dobrym kumplem", otóż gra on aktualnie na serwerze, zarządza jednym z miast. Jestem pewien, że złego słowa on o serwerze nie powie.

Opublikowano

proszę wymienić błędy ortograficzne i interpunkcyjne,stylstyczne mogłem zrobić

Oj nie sądze ,że Demors złego słowa nie powie ale dobra gra na serwerze no musze to zobaczyć:)

Jeśli tak no to sory ale wątpie.

Opublikowano

Jeżeli nie dostałeś odpowiedzi mailowej w ciągu 3 dni, to oznacza, że twój wniosek rejestracjny został odrzucony.

Opublikowano

Podanie wysłałem. Myślę, że zostanie pozytywnie rozpatrzone :)

5 postów Jep!
10 postów Jep!
20 postów Jep!
50 postów Jep!

100 postów Nope : (

200 postów Nope : (
500 postów Nope : (
1000 postów Nope : (
2000 postów Nope : (
5000 postów Nope : (

Opublikowano

Witam, grałem na serwerze jakoś 2 dni na początku wysłałem podanie które w błyskawicznym tempie zostało sprawdzone.

Wpisałem ip oraz wszedłem na serwer po czym zostałem zalany różnymi pytaniami z ofertą pomocy, nie powiem bardzo było to miłe nie wiedziałem że istnieje jeszcze taki serwer który zawiera tak miłych i pomocnych graczy, znających ortografię, interpunkcję oraz kulturę, ogólnie było to miłe zaskoczenie. Po oprowadzeniu mojej osoby po serwerze (a oprowadzono bardzo dokładnie) przez co mogłem ,,szybko załapać o co w tym wszystkim biega", od razu zająłem wolny domek, tu nadmienię że mapa serwera tak dopracowana i cudowna a jakie szczegóły że lepszej nie widziałem. Widać że RPG dopracowane do najmniejszego szczegóły, nie mniej jednak przydałoby się serwer trochę spolszczyć w końcu jesteśmy w Polsce oraz zająć się szerszą reklamą serwera ponieważ gra mało graczy. Na tym moja wędrówka się (na razie?) skończyła ponieważ dzisiaj moja postać została zaskoczona informacją ,,You are not whitelist on this server"

Plusy:

-Szczegółowa mapa

-Kulturalni, mili, pomocni gracze

-Szybkie przyjęcie podania

-Dopracowany system RPG

-Brak lagów

-Brak bugów

-Pomocna administracja

-Duży zakres działania

Minusy:

-Mało graczy

-,,You are not whitelist on this server" - po 2 dniach, nieoczekiwanie.

-Brak spolszczonych pluginów

Ocena:

Ocena jest dosyć trudna ponieważ biorąc pod uwagę ilość plusów przeważających nad minusami, a tym że obecnie wejść na serwer nie mogę...

Myślę że te 9/10 na pewno mogę dać.

Gorąco zapraszam na serwer, polecam.

Opublikowano

@asasyn_ileśtam

Ortografia: rospisał (rozpisał), administracjia (administracja)

Interpunkcja: ...ci, grałem...; ...admina, on...; ...Bogów, w wiosce...

Styl jest fatalny, zbyt dużo apostrof, same inwersje. Mam pisać jeszcze?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli wysyłacie zgłoszenie na nasz serwer, napisz do mnie na gg albo tutaj na priv, przyspieszy to rejestrację.

Opublikowano

uważam ,że czepiasz się nie są to poważne błędy zresztą zawsze byłem trochę na bakier z tym

chodzi mi o moje argumenty czemu na nie nie odpowiesz???

Zresztą nie chce mi się ciągnąć tej rozmowy spróbuje dostać się na tą waszą,,Biała listę" i zobaczymy może się pomyliłem

Opublikowano

Bez komentarza. ^_^

Nie, tak na serio: zapraszam na serwer w sobotę o 19:00, czemu? - to już przekonacie się na miejscu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...