Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Avernus - serwer RPG dla graczy 15+

Pan_Morden

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a Ja mam do diabła pytanie. Co wiek ma do poziomu odgrywanego tzw. "eR Pe" ? Sam mam 14 lat i grałem grę pod eR Pe (na dodatek właśnie w okresie średniowiecza )

I raczej myślę że mam "ogar" w tych sprawach , poza tym ludzie z którymi grałem również tak uważają. Ba , jeszcze znalazł się 11-latek który ogarniał w miarę ów grę eR Pe...

Wniosek taki że nie ważne ile lat ma twe ciało , tylko poziom rozwoju inteligencji.

Opublikowano

To są wyjątki. Zresztą nie chodzi tu tylko o odgrywanie swojej postaci, ale również o mentalność. Zresztą jeżeli masz mniej lat też możesz spróbować napisać podanie.

To mówi zwykły gracz, więc moje zdanie jest tylko moim zdaniem, niczym więcej.

@ref

Opublikowano

Popieram Atleifa, spróbować nie zaszkodzi zresztą o to możesz spytać się administratora jak już zdecydujesz się zagrać na serwerze. W każdym razie zapraszam :)

@ref

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Zapewne ocena dziecka, które nie potrafi uargumentować swojej opinii, jest dla wszystkich niezwykle ważna.

Pozdrawiam,

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam. Jeśli to dzięki tej reklamie zarejestrujesz się na serwerze, zaznacz w odpowiednim miejscu mój nick.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...