Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Avernus - serwer RPG dla graczy 15+

Pan_Morden

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie jest tworzony przez gimnazjalistów rasy jak Pan_Morden jego serwer to za przeproszeniem totalne gówno które chcę się wybić na popularnych tematach serwerów na mpc. Ten jego serwerek który ma czelność otagowania się tagiem ,,RPG" jest nic nie warte.

Prosiłem aby zaprzestał reklamowanie swojego serwerka ale niestety z takimi ludźmi się już nie dogadasz

Chcą się wybić i tyle, widzę że co raz częściej takich noobów na mpc jest co mnie na prawdę denerwuję.

Oglądając publikację chcemy widzieć publikację serwera po który przyszliśmy a nie jakieś dziadostwo tworzone przez kogoś kto chcę zdobyć popularność w internecie.

Tworzymy serwer z pasji, chęci, nie chcemy pieniędzy ale takie coś po prostu denerwuję.

Mało tego jest to osoba kłamliwa pisząc że serwer się zapowiada profesjonalnie, pisząc na pw napisała że to dziadostwo i nie profesjonalizm - powinniśmy się od nich uczyć.

Tak nie jest my sami konfigurujemy pluginy i tworzymy paczki serwerowe a nie korzystamy z gotowców.

Mam taką nadzieję że administracja mpc wkońcu coś tym zrobi, chodź się rozpisałem to myślę że ktoś to przeczytał

Opublikowano

Mam szczerą nadzieję ,że server wypali i będzie sie dało normalnie grać ;D

Trzymam kciuki - Hotarti

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Ktos sie wam wlamal na server.

Rozdaje op , itemki , otworzyl spawn , niszczy skrzynki i buduje jakies rzeczy.

Nick KJay_pl

Jak cos z tym szybko nie zrobicie to bedzie po servie

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Ktos sie wam wlamal na server.

Rozdaje op , itemki , otworzyl spawn , niszczy skrzynki i buduje jakies rzeczy.

Nick KJay_pl

Jak cos z tym szybko nie zrobicie to bedzie po servie

Na tym IP była tylko beta do testów. Właściwy serwer jest na innym hoście, już postawiony i odlicza czas do otwarcia.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ten serwer tworzy grupa gimnazjalistów uważająca się za 15 latków :)

To pseudo-rpg a właściciel to totalny spamiarz na mpc, najpierw spamuje potem prosi mnie o pomoc w pluginach.

Śmieszne.

Nie wchodźcie na to badziewie :]

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również napisałam, ale na razie bez odpowiedzi :P serwer tematycznie prezentuje sie obiecująco ale czy wszystko jest na pewno tak jak na opisie to chętnie sprawdzimy :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up Gówno wiesz. Sam chyba cierpisz na kompleks owrzodzonego tyłka.

@refresh

Zapraszam na serwer.

Wioska Darang najlepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...