Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy link trzeba mieć premium, drugi nie działa :) ma ktoś działający? :) aaa i czy działa na webmetin?

Również przyłączam się do ów pytania.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Witam. Odpalam bota zgodnie z waszymi istrukcjami i wyskakuje mi błąd "program nie odpowiada". Chcę go odpalić na MarinerMT2 i posiadam W7. Proszę o pomoc :)

563441903111243180.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak mam to pobrać skoro na multiupload jest jakis gowniany program livid mimo ze go sciagnelem to nie moge tego pobrac

a na speedyshare jest do sciagniecia z kontem premium ;p 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie da się pobrać, 1 link dla premium, pod drugim linkiem otwiera się jakaś dziwna stronka. Proszę o naprawienie lub dodanie 3 downloadu.

3621780428.png

Opublikowano

Nie da się pobrać, 1 link dla premium, pod drugim linkiem otwiera się jakaś dziwna stronka. Proszę o naprawienie lub dodanie 3 downloadu.

http://www.mpcforum.pl/topic/632875-darmowe-konto-premium-na-speedyshare-3-dni/

@Edit

Nie mogę pobrać z speedyshare, już z 10 razy próbowałem, za każdym razem pobieranie nie powiodło się.

@Edit2

Jednak działa. Musiałem antywirusa wyłączyć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z pobraniem zamiast na multi link przekierowuje mnie do pobrania jakiegoś iLivid nawet ja to pobiore to i tak dalej nie idzie pobrać HELP 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie czy na Old-Yitian2 dziala ? server nowy a  ja mam z nim jakis problem

edit a mianowiceie loguje sie na konto zalanczam injecora pokazuje mi sie ze sie polonczyl ale jak wracam na injectora aby wybrac jezyk wyskakuje komunikat :

Exception: main.cpp|78||InitModule

Fehler beim Initialisierien der Clientfunktionen, der bot muss beendt werden.

Melde diche bitte mit Servername auf meiner Facbook-Page!

Opublikowano

Witam, szukam bota takiego jak byl dawniej na diamond mt2 taki ze jak sie otwieralo to byly rozne serwery do wyboru, bylo tam wbijanie bonow, fish bot i inne, szukam takiego tylko aby byl po polsku i dzialal na diamond mt3, pozdrawiam

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...