Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać rankedy?

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem wam jedno, jesteście tchórzami. Wstydzicie się przyznać, że sami źle gracie. Nie widziałem na tym forum osoby, która by była w stanie powiedzieć że gra źle. Każdy zwala winę na swój team, kiedy sam jest oczywiście święty. ZAWSZE to twój team zawinia, NIE TY. Zawsze gra się tak: 4 nooby, ty vs. 5 noobów. Miejcie w końcu odwagę się przyznać, że to WY nie umiecie grać. Owszem, znajdą się osoby, które wyjdą z gry bo "z ruskimi nie będę grał", ale w większości przypadków to TY zawiniasz! Za chwile zostanę zbluzgany, bo mówię prawdę. Proszę bardzo, mam to w dupie.

Game Over

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja w każdym poradniku napisałem że jestem graczem elo hell pierwszego sezonu , w obecnym mam 1400 i na razie brak czasu na grę . Jeżeli ktoś sie wstydzi powiedzieć to znaczy że jego elo jest niższe niż 1000 i tyle... nie wiem po co te wszystkie spiny .

Ale nie można też powiedzieć że musimy zwracać uwagę tylko na nasz skill , czasami rzeczywiście team jest tak chujowy że trafi sie ragequiter który wyjdzie po jednym przegranym TF albo jak nie wyjdzie to zacznie feedować i napisze na /all "GG FINISH IT FREE KILL BARON"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

najlepiej grać duet z kumplem ( z jakimś ogarniętym) lub po prostu 4 kolegów z którymi bd się komunikować na ts ,skype lub gdzieś żeby było zgranie :]

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano

Obecnie gram na EU West, mam kolegów na EU NE, tam też wziąłem się z kolegą (~1500+1600) to w 3 dni zrobiliśmy z 700+800 elo 1200, i na tym zostawiliśmy bo chcieli już sami wbijać. Tak więc gry tam są łatwe, ale czasem nawet nie przez to że ludzie są słabi, choć często są, ale przez to że każdy jest sfrustrowany swoim rate i chce za wszelką cenę wygrać. Pada jedna osoba z teamu albo oddaje fb - leci flame albo co gorsza co się zdarza "im afk i dont care on u fucker" kiedy to chcesz kolegę wykerować ;) Sam siedziałem na pieprzonym unrankedzie (znaczy poniżej 1200 nie spadłem) i wiem jak jest ale da się wyjść tylko trochę skilla, myślenia i opanowania + 15% szczęścia. Polecam grać rankedy, satysfakcja jest zawsze ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...