Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać rankedy?

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, myślę, że granie rankedów to dobra rzecz, sam zaczynałem na 780 elo. Pierwsze gry to 8-2, nie było wesoło

kumple z 1600+ nie dawali mi szansy na wyjście na 1200, ale ja się uparłem i mam teraz 1450+.

Przy czym grając na różnych poziomach możesz nauczyć się naprawdę wiele.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszne jest dla mnie stwierdzenie, że samemu można wykierować grę. Jeśli ktoś jest taki pro elo ( 1200 - 1400 elo ) to czemu nadal na nim kurwa siedzisz. Zasrane gimby myślące, że są pro jak mają staty 4/4/1. Nie raz mam staty 7/1 vayne, 23/4 swain i nic kurwa, takie mlon teamy, że masakra. NIE DA SIĘ SAMEMU WYGRAĆ GRY, NA TYM POLEGA LOL, GRA ZESPOŁOWA.

Kiedyś było ważne jakim jesteś ziomkiem

dzisiaj patrzą na mnie krzywo, jak wyciągam drobne

to może kwestia tego kto jak bogatą ma rodzinę

choć nie miałem wcale gorzej to nie patrzę kto ma ile

Opublikowano

@up

Japierdole, co jest z ludźmi kurwa jego mać. Gram rankeda, tamci mają afka, i kurwa przegraliśmy bo ashe miała 1/12. No japierdole, kurwa jego mać jak można być takim jebanym niedorozwojem. Tak, płaczę. I pierdole was, bo mnie to dobija jak przegrywam rankeda 4vs5. Jak można kurwa tak spierdolić gre. Nie dość, że focusowali malphite tanka, to jeszcze kurwa ashe z no dmg bronili. Jak mam się kurwa wybić z 1250 elo z takimi tardami. JAPIERDOLE.

serio inteligentnie piszesz i wskazowki z jakiegos low elo na nordicu dajesz

JA JEBIE A WCZORAJ GRAM UDYR TRZYMAL 4 NA SOBIE I NIE PADL TYLKO ZAJEBAL I SIE NIE DA ? W 5 ROZWALAL WSZYSTKICH ORLE

1337

Opublikowano

Śmieszne jest dla mnie stwierdzenie, że samemu można wykierować grę. Jeśli ktoś jest taki pro elo ( 1200 - 1400 elo ) to czemu nadal na nim kurwa siedzisz. Zasrane gimby myślące, że są pro jak mają staty 4/4/1. Nie raz mam staty 7/1 vayne, 23/4 swain i nic kurwa, takie mlon teamy, że masakra. NIE DA SIĘ SAMEMU WYGRAĆ GRY, NA TYM POLEGA LOL, GRA ZESPOŁOWA.

haha może samemu gry nie wygrasz walcząc 1 vs 5 ale pomagając swojemu teamowi , jeżeli robisz 23/4 i nie potrafisz wygrać gry to znaczy że robisz coś źle , nie potrafisz kierować teamem , jeżeli ktoś jest dobry to wbije elo , jeżeli nie to nie proste ...

WhatShouldIDo.png

Opublikowano
serio inteligentnie piszesz i wskazowki z jakiegos low elo na nordicu dajesz

Zapraszam do zagrania ze mną, ewentualnie porozmawiajmy na skype/tsie, bo takie najeżdżanie gimbie, możesz sobie wsadzić w dupę. Każdy może się wkurwić, dla tego przestałem napierdalać w tą gre po 10 meczy dziennie <3 Ciekawe ile razy stara Ci do pokoju wbijała bo morde na noobków darłeś. nie pozdrawiam, kurwij kalkonosie <3

Opublikowano
debil co slucha rapu
Ryj gimbusku.

Gry się samemu wygrać nie da.Co z tego że ja mam yorickiem na solo staty 3/0/3 (gankuje mida) jak bot kompletnie feeduje?Nafeedowana katarina z mojego teamu wychodzi, bot feeduje jeszcze bardziej i rzeczywiście pokieruje 3 osobowym teamem z 3 killami na 5 typa którzy mają nafeedowanego np. corkiego albo vayne.

NIE DA SIĘ SAMEMU GRAĆ.PYTAM PO CHUJ IDIOCI GRAJĄ JAK NIE UMIEJĄ?Niech wykurwiają na normale a nie psują ludziom gre.

Opublikowano

ok tylko fajnie sie czyta dzieci spinajace sie przed kompem to tylko gra i forum idzcie tam zabijac ludzi na ulicy bo slabo graja hahaha biedne polaczki H3h3h3

1337

Opublikowano

Co za ludzie, macie low elo? to znaczy że kurwa jeszcze nie macie skilla do wyższego elo. Ja zacząłem odrazu po 30 lvlu rankedy, wbiłem max 1260 elo spadłem do 1000, i dopiero po rozegranych około 500-set rankedach mam 1500 elo.

Opublikowano

OFC LOW ELO NIE MACIE SKILLA NASŁUCHAŁEM SIE GIMBERA I TERAZ BEDE PISAĆ ŻE ELO HELL NIE MA TO TYLKO WASZ CHUJOOOOOWYYY SKILL!

Miałem 840 elo obecnie 1400 elo i teraz powiecie że zasługuje na 1400 czy na 800? MÓZG ROZJEBAAAANY...

Ludzie elo hell jest i zawsze będzie to jebane elo w którym wygrasz 8 walk po rząd a potem przejebiesz 10 po rząd i wracasz na jeszcze niższe... afkerzy i trolle tylko dlatego że mecz wcześniej przegrali to będą trollować w następnym .

Czemu jedna osoba potrafi być tak opiniotwórcza? jakbym ja miał 250k widzów i powiedział że elo hell jest to by gimbusy latały z tym że elo hell jest po całym mpcforum

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Cóż poradzić, jak jesteście takie koksy z 1000 elo, a zasługujecie na 2k elo to SZUKAĆ TEŻ TAKICH PRO ELO KOXÓW i wygrywać esle, PRO GEJMERZY

Opublikowano

poczekaj do października do końca sezonu i wtedy bd miał 1200 elo i od wtedy zacznij się starać i graj rankedy .

beznazwy1_xhxwqaw.jpg

Opublikowano
ok tylko fajnie sie czyta dzieci spinajace sie przed kompem to tylko gra i forum idzcie tam zabijac ludzi na ulicy bo slabo graja hahaha biedne polaczki H3h3h3

Nie no, rozwaliłeś mnie. Nie wiem po co Ty się tutaj udzielasz 1000 razy ? Dałeś kilka postów nie na temat i myślisz, ze wyrobisz sobie tytuł mistrza ? co do tego spinania, to chyba ty raczej masz jakieś kompleksy czy coś, nie wnikam. walisz z dupska jakieś komenty, które i tak każdy ma w dupie. elo

Opublikowano

aktualnie w tym sezonie nie oplaca sie juz grac to tylko same nerwy jak na 5 rankedow 1 wygrany a na kazdym mid przezemnie jest wygrany ale zawsze inna linia to porazka . Pomagam chodze na gangi ale i ta feeder zostanie feedere i bedzie psul gre .LOL najbadziej wkq gra jak grasz solo

Opublikowano

Czy opłaca się grać rankedy ? To pytanie też mnie dręczyło kiedy sięgnąłem dna mając 450 elo. Komentarze innych typu, że i tak na 600 elo nie da się już wejść po takim spadku okazały się błedem. Znalazłem grupę, a w niej typa z nieco ponad 600 elo. Pomyślałem sobie wtedy, że sezon 3 i tak się zbliża nieuchronnie, więc i tak na niczym nie stracę, a mogę tylko zyskać. Gramy duo jeśli mamy wolny czas i obecnie stoję na 680 elo i bilans rankedów wynosi 74:85

Jeśli masz w sobie trochę wiary to powinieneś się wybić z tego dziadostwa, a zarazem wyprostować swoje elo. Może to też zaowocować wysokim rankingiem w przyszłym sezonie ;]

Pozdrawiam, jeśli chciałbyś duo pyknąć, zapraszam na kontakt w grze: KubaRKS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...