Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL & Tutorial] BS na serwer Reinor

matusznyback

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorki za spam ale tutaj mam wywyad z Topowym graczem Reinor.pl [Vayneard]

Zapraszam do oglądania http://imageshack.us/f/210/wejnard.jpg/

Minecraft to gra która daje wiele mozliwosci ja staram sie je wykorzystać w 100%

Chcesz mi w tym pomóc? Kocham multi więc pisz! :)

Nowa Era...

21679895.png

Stare Czasy...

Pozdawiam Varion

Opublikowano

Ma ktoś pomysł jak ominąć blokadę którą teraz wprowadzili ? Można mieć tylko 20 zmianek w plecaku, gry próbuje się otworzyć kolejną pisze; 'hola hola, po co ci wiecej zmianek?'

Opublikowano

LUDZIE film się UPA, a narazie zapraszam na lekture tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/717280-dltutbs-na-reinorpl-z-klikaczem-klikacz-klika-a-ty-robisz-co-chcesz/

Opublikowano

Jak pomaga skoro akceptacja pierwszych dwoch okienek jest na innym poziomie ? dodam jeszcze ze autoclicker klika tylko w jednym miejscu ...

Opublikowano

Jak pomaga skoro akceptacja pierwszych dwoch okienek jest na innym poziomie ? dodam jeszcze ze autoclicker klika tylko w jednym miejscu ...

Ten klikacz może mieć kilka punktów i klika w kilka miejsć wystarczy dodać kilka koordów...

Opublikowano

Czy stąd choć trochę ktoś myśli? Nie było lepiej jak zmianki kupowało się normalnie? Bez żadnych głupich i zbędnych zabezpieczeń.. Na jednym z serwerów na których grałem była podobna sytuacja, i skończyło się to tak że żeby otrzymać jedną zmianke trzeba było wpisać 5 literowy kod. Własnie tego chcecie? W końcu nie pozostawicie administracji innej opcji jak wprowadzenia takiego zabezpieczenia.

sygnamz.png

Opublikowano

Czy stąd choć trochę ktoś myśli? Nie było lepiej jak zmianki kupowało się normalnie? Bez żadnych głupich i zbędnych zabezpieczeń.. Na jednym z serwerów na których grałem była podobna sytuacja, i skończyło się to tak że żeby otrzymać jedną zmianke trzeba było wpisać 5 literowy kod. Własnie tego chcecie? W końcu nie pozostawicie administracji innej opcji jak wprowadzenia takiego zabezpieczenia.

Byly boty do czytania ku / kamieni i wpisywania kodow wiec po jakims czasie bedzie mozliwe obejscie takiego kodu ;]

Opublikowano

Sensual a po dzisiejszej zmianie da rade cos z tym zrobic??

(Jak nacisnie sie na skrzyne wyskakuje 4x nie i 1x tak i zmienie sie to tak i za kazdym razem trzeba gdzie indziej kliknac da rade jakos to ogarnac??)

Opublikowano

Odnoszę wrażenie iż Sensual przegrał wojnę z zabezpieczeniami, a szkoda :/

Ręcznie przy tych zabezpieczeniach nie chcę się w ogóle bonować. :/

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

heh, a ja wam powiem ze takiego bs`a zrobilem ze omija te gowniane okienka ^^ pozdrawiam noobka Santriela.

P.S.

Cokolwiek zrobisz, i tak bede dzialal na BS`ie

Opublikowano

A ja bym se popykał na Bs, bo już 4h bonuje i dupa... Jak ktoś ma prosiłbym o nadesłanie na PW jakiegoś pomocnego programiku.

Z góry dziękuje i obiecuje dyskrecje.

Opublikowano

A nie wiesz np. ze sa AutoClickery ktore moga klikac w paru miejscach na raz ? pomysl ... i rowniez sa takie bs`y , nawet jest jeden ktory to omija ...

zalosne

Opublikowano

A nie wiesz np. ze sa AutoClickery ktore moga klikac w paru miejscach na raz ? pomysl ... i rowniez sa takie bs`y , nawet jest jeden ktory to omija ...

zalosne

Żałosne jest to jak kłamiesz. Dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

sygnamz.png

Opublikowano

Pisalem ze kody to jedna z funkcji tego BS`a , wiec nie wiem dlaczego ty masz pretensje.

Nie będę sie z toba kłócił jak jakies dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...