Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL & Tutorial] BS na serwer Reinor

matusznyback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie jesteś na metku na którym bonujesz itemy, to co Ci to przeszkadza, raz na jakiś czas można zaglądnąć, kliknąć OK pare razy jednakże potem dodam ten akcept.

Your superman is here, bitch!

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie jesteś na metku na którym bonujesz itemy, to co Ci to przeszkadza, raz na jakiś czas można zaglądnąć, kliknąć OK pare razy jednakże potem dodam ten akcept.

a mozesz mi powiedziec jak mam to zrobic? jak skrzynek nie chce otwierac sam tylko musze co 20zmianek nacisnac na skrzynke..

Opublikowano

Wcześniej wszystko mi działało. Teraz wkleilem ten nowy kod do bs.py i gdy wybieram w Python Loader ten plik i klikam run to bs się nie uruchamia. Jak temu zaradzić?

Opublikowano

to niech doda do wieczora żebyście mogli się naużywać, nigdy nie używałem BS'a i nie wiedziałem ze to będzie nadal działać ale jutro już bedzie ok

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Ciekaw jestem co oni tam zrobili, każda nowa zmianka ma unikalne ID, pewnie przygotowali ich jakieś 100 i po prostu po kolei wypadają ze skrzyni.

Sposób do obejścia niestety :q

Opublikowano

teraz aby czekac zeby sensual zrobil automatyczne klikanie ,,ok,, w tym okience co pisze hola,hola ;] moze kiedys juz santrielowi sie znudzi ciagle zmienianie ;D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wybaczcie, ale dzisiaj jakoś nie znalazłem specjalnie czasu na tego bs'a, jutro się tym zajmę.

#Jeśli komuś nie działa bs, proszę o zaczerpnięcie tego kodu.

http://wklej.to/Eam54

Opublikowano

UP, zrób reinstal jakiś ponieważ mi wszystko działa.. ;x

Zrobiłeś tak?

1. Do Metka PL wklejasz bs.py z najnowszym kodem z tuta.

2. Wklejasz i rozpakowujesz injecotr.

3. Instalujesz Najnowszego Moda w tym folderze z PL

4. Dopiero na koniec wrzucasz i podmieniasz patcha z mapami na Reinor (28mb) ze strony Camera

5. Odpalasz Moda, logujesz się > Odpalasz leader > W grze wciskasz F9 > Wybierasz z listy bs.py > Klikasz run?

(Najlepiej wyłączyć antywirusy)

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Ja tam wrzuciłem moda na DiamondMt2, dodałem map patch Reinora, wrzuciłem kod do pythonscript.py i zamiast się bawić w grze od razu wpisuję /runpy i zmieniam bony, po co sobie życie komplikować.

Opublikowano

Up a jakie bony ustawiłeś ? Jak np 4x15 i hp to mogły Ci nie wejść, bo takie bony bardzo ciężko wchodzą na tym serwie.

Opublikowano

Sensual, a nie da rady zrobić tego bsa tak aby otwieral skrzynke bonowal jak juz nie bedzie widzial zmianek to znowu otwiera i tak w kółko. Ogólnie to teraz nie trzeba stać przy NPC bo z jednej skrzynki jest nieskończoność zmianek, więc jest git.

Opublikowano

Do Santriel : - )

Zostaw tego bs'a w spokoju, nie banuj ludzi itp. jaki to sens ? Cala Guild HIddenPower miala BSa duzo wczesniej, maja zrobione full eq 3 x 15% hp itp wiec jaka w tym bedzie sprawiedliwosc ?

skoro juz dzialal ten bs to to zostaw w spokoju, bo to bez sensu. Jedni skozystali a jedni nie .

Opublikowano

Ej najgorsze jest to ze jak mieszam np bron albo zbrojke to mi nie otwiera szkaty z zmiankami tylko kupuje je i zawala eq. A jak robie branze to ladnie automatycznie otwiera i zmienia. Zauwazylem ze szkata musi byc w 2 rzedzie 1 slocie a jak mamy bron to jest zajete wiec nie otwiera poprawcie to .

00582028075779174155.jpg

Opublikowano

Sensual, a nie da rady zrobić tego bsa tak aby otwieral skrzynke bonowal jak juz nie bedzie widzial zmianek to znowu otwiera i tak w kółko. Ogólnie to teraz nie trzeba stać przy NPC bo z jednej skrzynki jest nieskończoność zmianek, więc jest git.

Ciekawe, jednakże jest to już wbudowane w tym kodzie, natomiast jest taki błąd iż pętla nie wykonuje obrót dzięki czemu uzyskujemy dwukrotny efekt - 2x otwiera skrzynie.

Opublikowano

teraz jak sie otwiera skrzynke to wyskakuje czy chcesz kupic zmianki... i mozna miec tylko 20 zmian i potem znowu hola hola... zobaczymy co sensual zrobi ;x

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mam nadzieje że tym razem znikną raz na zawsze BS'y z serwera, tylko psują serwer. Nie kombinujcie, jeśli nawet uda się wam obejść te zabezpieczenie administracja doda następne.

sygnamz.png

Opublikowano

Dzisiaj w nocy znowu byl update serwera i dodal kolejne zabezpieczenia ...

:/ uda ci sie to obejsc Sensual ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...