Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL & Tutorial] BS na serwer Reinor

matusznyback

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja ustawiles na 0.1 to sie nie dziw....2x up map patchera musisz scigac byla juz mowa o tym wczesniej... pomoze ktos z tym ze sie nie otwieraja szkaty same?

@edit

bierz na max 0.5 bo jesli za szybko bot tego nie zauwazy i zmieni

Opublikowano

Kto napiszę od A do Z bo się w tym wszystkim gubię.

tutaj nie mozna sie zgubic, 1 post w temacie masz opisane jak slonce wszystko, niewiem w czym problem, tylko musisz dodac patch mapki do tego i bedzie ok

Opublikowano

Dzięki KaMer masz w swoich Likach i mój skromny Like.

Jeszcze nie wiem czy zmienia i kupuje ale Bs włączył się

Opublikowano

Nie wiem czemu mam taki problem. Mam tlo z logowania w trakcie gry, nie moge nic zrobić nic kompletnie nie widze ;( Pod postem dodam moj screen z gry. Proszę o pomoc.

http://imageshack.us...189/badsdy.jpg/

map patch... i bedzie dzialac : http://www.mediafire...qq17z4tgsceghhw ..... (http://www.mpcforum....rmod-na-reinor/)

ehh jak mam wklepic to do tego python scrp.. przez co otworzyc

NoTaTnIk

Ja was nie rozumiem maciee wszystko podane na tacy a i tak problemy sa ;p

Opublikowano

Praktycznie ten sam wygląd strony co na turisas i superniebo, nawet te zakładki. na superniebo jest np. facebook w miejscu gdzie jest "Jest już prezentacja", szablony, tabelki, metiny duszy jak na turisas w dolinie, taki sam czas respawnu, zachowanie GM takie samo jak tego tego Acrosa, też nie ma tu prezki jak innych ich serwów bo boją się hejtu od ludzi isamu (wkoncu turisas padł przez to, że zadarli z isamu + ja się myślę, że niezle do tego przyczyniłem ;>) Wystarczy pomyśleć - ci co grali na turisas i mieli z nimi do czynienia, latwo go rozpoznają.

BTW - pomoże ktoś ? :<

xnzn.jpg
Opublikowano

Praktycznie ten sam wygląd strony co na turisas i superniebo, nawet te zakładki. na superniebo jest np. facebook w miejscu gdzie jest "Jest już prezentacja", szablony, tabelki, metiny duszy jak na turisas w dolinie, taki sam czas respawnu, zachowanie GM takie samo jak tego tego Acrosa, też nie ma tu prezki jak innych ich serwów bo boją się hejtu od ludzi isamu (wkoncu turisas padł przez to, że zadarli z isamu + ja się myślę, że niezle do tego przyczyniłem ;>) Wystarczy pomyśleć - ci co grali na turisas i mieli z nimi do czynienia, latwo go rozpoznają.

BTW - pomoże ktoś ? :<

http://www.speedyshare.com/DMvby/pythonscript.py masz gotowca podmien ;x bedzie lajk? ;]

Opublikowano

nie dziala link

jeju i co z tego ze juz nie dzila? moj boze.... ludzie myslcie cos..... dalem linka do gotowca wystarczy to pobrac tylko ;]

@edit widze ze link dziala wiec po co spam ;]

Opublikowano

stary nie wiem o co chodzi w takim razie.... każdemu działaja tylko tobie nie? problem musi lezec glebiej.. wiec inny hosting nie pomoze . dzialaja oby dwa zapewniam cie ;]

Opublikowano

moze mi kots pdoać all linki. ?? Te co były naprawiane co i jak bo nie chce czytac 12 stron spamu.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Wszystko fajnie opisane, aczkolwiek trochę nieczytelnie jak dla mnie.. jest tu taki.. chaos. Ogarnij to trochę jakbyś mógł. Ogólnie poradnik git!

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

to 1 od gory wklejasz do pythonscript.py i zapisujesz zmiany(potem w grze komenda /runpy)/mozesz tez sciagnac gotowca linka dalem wczesniej

to 2 od gory : jesli wkleisz do pythona jest niepotrzebne

i ostatnie rozpakowujesz wklejasz do clienta gry tam gdzie masz bonowac

a mogłbys jeszcze co z kamer modem? do Clienta reinor wrzucic? co i jak dokladnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...