Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL & Tutorial] BS na serwer Reinor

matusznyback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie zaczynam robić.

Mógłbyś mi podać te wszystkie pliki do pobrania w poscie na tej stronie ?

Bo widziałem, że jakiś tam element trzeba zamienić ze starego na nowy.

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli posiadasz starszą wersję(pierwszą) to po prostu otwórz plik bs.py i wyczyść zawartość, następnie wklej nową zawartość, znajdziesz ją tutaj:

http://wklej.to/1zrVX

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Czyli mam usunąć zawartość pythonscript.py, zostawić to puste, utworzyć nowy plik o nazwie bs.py i tam to wkleić tak? potem już logować się do gry i normalnie odpalić BS'a kamerem i gotowe? Czy cos jeszcze zrobić ?

Jeżeli mówię coś źle, to napisz mi co muszę zrobić gdy już się zaloguję na kamerze na reinora. Krok po kroku, bo troszkę nie ogarniam ^^

Opublikowano

a mogłbys jeszcze co z kamer modem? do Clienta reinor wrzucic? co i jak dokladnie?

nie rzucasz kamera do clienta reinor tylko do pl zwyklego. metin2mod.tk masz takei cos jak map patch sciagasz to ropakowujesz masz 2 pliki pack wklesjasz do packa w tym cliencie a mod do folderu mod( podmiana)

Opublikowano

Hmm.. a jeżeli wkleilem to do Pythonscript.py, jak kolega na poprzedniej stronie kazał, to coś zmieni ?

tak zmieni - uprosci ci wlaczanie bs - bd ja mial na komende /runpy ;p

Ok działa ale kupuje skrzynki tylko ;dd Wgl nie otwiera ;p

mialem to samo. wystarczy wkleic nowa wersje do pythonscript/bs ktora podal sensual

Opublikowano

Najpierw podejdz do handlarki wpisz w fishkillerze cyfrę 5 naciśnij ok uruchom bota do zmieniania i będzie samo kupowało, otwierało i zmieniało ;]

Opublikowano

No ;dd na 5 itemów i jak u padmaka że pokazuje co zrobiło ;D A tam tzreba wchodzić co 10-15 mniut ;p

sygnatura1w.png

Opublikowano

Santriel woli banować graczy za slowa ryj gleba. ^^ Szkoda że PW mu nie idzie wysłać. > . >

sygnatura1w.png

Opublikowano

Najgorsze jest, że zrobiłem wszystko tak samo jak w tucie i nie otwiera mi szkatułek ;[

Opublikowano

Mam pewien problem robię wszystko jak należy odpalam moda, ale mam czarny ekran i sie psuje nie mam map. Mimo, że ściagnąłem map pathera pliki podmieniłem do pack w metku 2011/12 jest tak nadal. Co zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...