Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BonnusSwitcher

KeneT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdy jestes juz w oknie logowania wchodzisz w connect helper odznaczas "synchronizacja" dodajesz server z pongiem nieczitujnoobiex wybierasz ten pong i mozesz sie juz zalogować.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

A ja jak juz wkleilem te info i ten item proto. to przy otwieraniu moda mi wyskakuje blad LOG... Czytalem ze trzeba otwierac przez Connet Helpera ale wtf.?:D

Opublikowano

A może BS lecący po nazwie itemu ?? Albo w item proto sie pobawići te id zmianek powyciągać ...

@1 up

na metin2mod.tk masz instrukcję jak dodać itemy i mapy do moda po tym powinno tobie działać nawet bez tej podmiany.

Opublikowano

Nie, bo jak się mapy, npc podmienia to wyskakuje błąd LOG, a co do bsa. Nie da się wywalić tych rzeczy z 1 - 5 slotów. Nie da się wywalić, sprzedać, handlować. To nie wiem jak wy to zrobiliście.

@edit.

Ale można do dozo schować i git.

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to odpalacie najpierw moda i tam wyciągacie 5slotów do dozorcy, następnie odpalacie normalny klient i jedziecie na BS by padmak right?

Tylko jak odczytać ID zmianek, bo w bs standardowe nie działają, a jak się weźmie readout 1-5 to pokazuje 0.

Rozkminiłem :D i dodam, że jest patent na więcej niż 50szt zmianek w 1 pakiecie :D po prostu otwieracie na maxa skrzynki aż zaczną wypadać podnosicie z ziemi do EQ, te które mają takie same ID się połączą, a reszta zostanie :****

Opublikowano

Wyczytałem na serwerze, że ktoś ma bs na nazwę zmianek, że wpisze Abra Kadabra i mu zmienia, nie ważne jakie id jest zmianek.

Opublikowano

Mi działa BonusSwitcher by Padmak, ale muszę wczytywać ID zmianek, więc trochę męczące to jest.

A wygląda to mniej więcej tak:

73357437005623854929.jpg

Opublikowano

jak odbugować 1 5 slotów ?

http://www.mpcforum.pl/topic/709296-pytaniebonnusswitcher/#entry5131011

Opublikowano

Pobrałem item_proto, ale mam jeden problem - czyta mi go jako plik javy, *.jar chyba i nie mogę podmienić.

Jakiś pomysł? ;f

Nic.

Opublikowano

Hahahaha, coś niesamowitego, obserwować ludzi próbujących oszukiwać, wasza wyobraźnia nie zna granic :)

Kombinujecie na wszelakie sposoby, byle tylko mieć łatwiej i nie uczciwie, hihi.

Jestem pełen podziwu waszego zapału.

Mam nadzieję, że wam się kiedyś uda, heh.

Ofkors nie jestem związany z reinorem, jakby ktoś tak pomyślał.

Opublikowano

Hahahaha, coś niesamowitego, obserwować ludzi próbujących oszukiwać, wasza wyobraźnia nie zna granic :)

Kombinujecie na wszelakie sposoby, byle tylko mieć łatwiej i nie uczciwie, hihi.

Jestem pełen podziwu waszego zapału.

Mam nadzieję, że wam się kiedyś uda, heh.

Ofkors nie jestem związany z reinorem, jakby ktoś tak pomyślał.

Nieuczciwie* jeśli już próbujesz błyszczeć swoimi komentarzami.

Czego się spodziewałeś na tym forum ? Nie brakuje tutaj ludzi kreatywnych i bardzo dobrze.

A jeżeli Ci się coś nie podoba to zmień forum. :)

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...