Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BonnusSwitcher

KeneT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Od wczoraj gram na pewnym serwerze Metin2, gdzie 5 pierwszych slotów ekwipunku jest zablokowanych. Pythonloader nie działa na tym cliencie, a jak robię logininfo + zapisuje bs'a w .pyc" wywala error.

BonnusSwitcher Padmaka działa, ale nic nie mogę zrobić bo te pierwsze 5 slotów jest zablokowane.

Da się jakoś w nim zmienić, sloty, na które mam ustawić przedmiot żeby bonowało ?

Z góry dzieki za odpowiedź i jeżeli możecie to podajcie link do jakiegoś działajacego bs'a padmaka (najnowszego, spolszczonego)

<3

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dostaniesz się do kodu swithera to zmien numer inventory z 0 na 6 :>

w RealFreak swithbot masz możliwość zmiany tego

ew. przez kamrmod, w którym też jest skrypt od RealFreak'a

Hejo

Opublikowano

Nie ma jeszcze Reinora w modzie. Jak mówiłem bs od RealFreak'a nie działa, bo zablokowane jest ładowanie pythona.

Ktoś mi wczoraj powiedział, że bs' ie padmaka jest możliwośc zmiany slotu - pytanie tylko gdzie ?

Opublikowano

też bym chciał wiedziec jak podmienic

jak dostaniesz się do kodu swithera to zmien numer inventory z 0 na 6 :>

w RealFreak swithbot masz możliwość zmiany tego

ew. przez kamrmod, w którym też jest skrypt od RealFreak'a

Gdzie jest ten RealFreak czy cos

Opublikowano

Trochę nad myślałem i wymyśliłem.

Na kamer modzie włączamy switchbota tego RealFreak, wybieramy slot i ? Nie zmieniamy, bo nie mam aktualnego ID zmianek, jeśli ktoś ma proszę o podanie, bo wystarczy edytować id i będzie działać.

CX7Rrj.png

Opublikowano

poczekaj zaraz Ci podam i zobaczymy najwyzej mi wytłumaczysz xD

Trochę nad myślałem i wymyśliłem.

Na kamer modzie włączamy switchbota tego RealFreak, wybieramy slot i ? Nie zmieniamy, bo nie mam aktualnego ID zmianek, jeśli ktoś ma proszę o podanie, bo wystarczy edytować id i będzie działać.

ID zmianek to 548114 wytłumacz jak to robisz?

Opublikowano

I teraz powinno się dodać zmianki do moda i zmienić w bsie.

Ewentualnie myślę, że mógłby zadziałać sposób z odblokowaniem 5 pierwszych slotów. Z tego co widziałem dodali oni tam 5 itemów bez ikon.

Jeżeliby dodać tam byle jaką ikonę i po prostu przesunąć z tych miejsc to mógłby padmak działać. ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Hmm myślałem i wykminiłem dodałem server do kamera jajco widać ale BS działa i eq widać więc można śmigać ale jak zrobić aby odblokować pierwsze 5 slotów lub jak zrobić aby bot chodził na slotach w 2 zakładce eq.

Opublikowano

Te id zmianek co podałeś nie działa. Odblokowałem sobie pierwsze 5 slotów w eq i teraz wystarczy, że wpiszę to padmaka aktualne id zmianek. :X

CX7Rrj.png

Opublikowano

Majonez nie trzeba się bawić w odblokowywanie slotów ^^, wystarczy, że załączysz kamer moda na reinorze i na switchbocie masz ID zmianek i slot niestety to ID jest złe :/ bo niechce zmieniać.

Opublikowano

Jeżeli chcecie odblokować pierwsze pięć slotów to ściągacie moje item_proto http://www.speedyshare.com/RuFXg/item-proto

wrzucacie do folderu mod i podmieniacie. Jak to zrobiłem ? Podłożyłem byle jakie ikony pod id itemów, które były na slotach 0-4 i można je wyjebać na modzie do depo czy gdzieś niżej w eq i padmak powinien działać.. Powinien działać jak będzie dobre id zmianek, a ten tutorial na wyciąganie id zmianek mi nie działa.

Skan : https://www.virustotal.com/file/a6d7034dd763372330e62177521483fd1d93d11466023045fd95c4bcced6897b/analysis/1345903896/

CX7Rrj.png

Opublikowano

ID ZMIANEK TO : 142237 licze na like;d

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Ktul Majonezu dodalem serwer do kamert moda all logoje ale po wejscu na serwer mam czarne all widze psotac ale jak porusze to sie all rozmasuje . pomoz blagam

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...