Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]BonnusSwitcher

KeneT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi działa BS na kamerze ale jak mam fms 8 śr to jak wpisze 10 to pisze, że szuka ale nawet po 5 minutach nic nie ma a powinno bo co to 10 śr...ale za to jak się wpisze Śr takie same jak mamy w broni to pisze Powodzenie więc chyba nie da się już nic innego...

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krul majonez za kazdym razem na padmaku dajesz zmianki na przedostatnie miejsce w eq na pierwszym ekwipunku i klikasz przeladuj. i jak sie skoncza na tamtym slocie to znowa dajesz tam i przeladuj i tak w kolko;)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

ID zmianek za kazdym razem jest inne [ jest tych id pewnie w bazie danych najebanych ze 100 , dlatego sie nie łączą - wystarczy dodać opcję wpisywania wielu ID zmianek , z item_proto wszystkie wyciagnąc , i wbić do bonusswitchera , a najzwyklejszym "klikaczem" zrobić by klikal prawym na sakwe czerwona i na slot w ktorym sie ona pojawia

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Up rozumiesz ze jest okolo 100 ID zmianek?

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Nowicjusz
Opublikowano

Lecz jeżeli tych id "Abra Kadabra" jest aż 100, sensu nie ma wbijanie ich do BS bo się nie da, on działa za każdym razem na jednym id zmianek. Więc nie mam pomysłu, chyba że ktoś wygrzebie jakiś BS na AutoIT i da odblokować te pierwsze sloty :)

Opublikowano

OMG Avo czaisz? ze dajesz na rpzedostatnie miejsce w pierwszym eq i dajesz przeladuj? i tak za kazdym razem jak zmianki sie na tamtym slocie skonzca? ja tak robie..

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Up to ja kurwa szybciej recznie bym zmieniał [ 10 sekund = 50 zmianek jak na 5 slotow lecisz ] to na chuj.

Trzeba czekac az dadza opcje wpisywania duzej ilosci ID zmianek i po ich pro elo zabezpieczeniach ..

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

To o czym mówi Arkadiiii działa ale nie możesz odejść od kompa, bo co chwile musisz przestawiać zmianki i klikać przeładuj.

Myślę, że tych id jest o wiele więcej niż 100.

CX7Rrj.png

Nowicjusz
Opublikowano

A oblokowałeś te 5 slotów ? Bo wklejam ten item_proto od majoneza i nie moge niczego wywalić bo nie ma żadnych ikonek na tych slotach. Chyba że nie rozumiem czegoś :P

Opublikowano

Kewinpolak Ty kurwa debi... szybicej rezcnie zmienisz? 5itemow zmieniasz recznie gz? ja daje szybkosc na 0 i zjezdza elegancko eq bonuje:)

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Szybkosc na 0? Jesteś taki zajebisty.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

A oblokowałeś te 5 slotów ? Bo wklejam ten item_proto od majoneza i nie moge niczego wywalić bo nie ma żadnych ikonek na tych slotach. Chyba że nie rozumiem czegoś :P

a wkleiles to do folderu MOD? jesli nie to tak zrob.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Nowicjusz
Opublikowano

Robiłem dobrze lecz edytowałem ServerInfo a nie tworzyłem nowego serwera do listy i wczytywało inny item_proto. :)

Nowicjusz
Opublikowano

Ten bot nie patrzy na ID tylko na obrazek. Wiec wystarczy napakować całe eq zmianek i odpalić tylko że nie zatrzymuje się na wyznaczonych bonach. Pomysł do przemyślenia bo sam narazie nie moge wymyśleć niczego.

http://www.mpcforum.pl/topic/318034-dl-zmieniacz-bonow-v2725-by-crossie-spis-i-tlumaczene-bonusow/

Opublikowano

Znaczy bo mi nie działa Connect Helpper bo teraz zamiast tego jest server info. Odinstalowałem Wszystkie Net Frameworki i instaluje 3.5 bo na tych 4.0 mi nie działał.

A ten server trzeba z edytować i dodać pong i działa?

Opublikowano

Tak trzeba dodać pong ale ogólnie na serwerze i tak nie pograsz na modzie, bo prawdopodobnie są podmienione mapy i widzisz czarny ekran jak wejdziesz do gry.

@edit

mam frameworka 3.5 i 4.0, a potrzebny jest pewnie 3.5

CX7Rrj.png

Opublikowano

Oki zobaczę. Jaki masz Net Framework Bo mi coś się nie chce zainstalować 3.5. Co jest potrzebne ze by kamer mod działał? Proszę o linki.

@edit

Oki. Dzięki wszystko działa tylko teraz zobacze co z tym modem jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...