Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam porblem dostałem emiala na loclams i kodemaktywujacym skopiowalem go wkleilem potem wpisalem haslo te co sie rejestrowalem i kikam enter i wyhodza mi warnigi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak zrobic wlasnego klienta? potrafi ktos? a moze ktos ma linka? bo jak patchuje maple story to dochodzi do base.wz i sie zacina.

i na jakiego klienta jest ten priv?

266156745.png
Opublikowano

@up.

Czyli, że się patchuje Maple Story, nie?

Konkretnie co ty tam masz? Wersje v50?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

niee, chyba 5.3 ;p ale nie wazne, mam juz ten twoj starter ;p ale z kriticalem problem ;(

wchodze na link a tam

Forbidden

You don't have permission to access /Kryticalv5FIXED.rar on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8b DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at nooblagger.com Port 80

266156745.png
Opublikowano

Jak zmienic dropy bo na forum niema takiego tematu ^^ (wiem jak exp xD)

a da ktos skrypcik na wywalanie nexon itemkow bo ludzie placza ze miejsca w plecaku nie maja ;s

dawid1122-3684.png
Opublikowano

@Up.

Zrobiłeś sobie konto ? Nie :|. Wy jesteście męczący, zrób konto, a potem graj.

@UpUp.

Jest na forum, kiedyś pisałem:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=8113

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

[Relase]Shitox Story v0.1

ta v0.2b to jest pod jakie maple story? bo ja chce serwer pod v53 ale jak zrobilem z tym v0.2b to mi sie tworzy jakies Base.wz juz z 30min co robic?

Opublikowano

TO jest na 53. A ty sciagasz patcha debilu!(54) i ci sie robi Base.wz

Jest do zdobycia darmowy NX Cash
wystarczy, że zarejestrujesz się na stronce przez ten banner :)
Będziesz wypełniał dla nich questy typu:
Reklamowanie Maple, Wypełnianie ankiet, itd.
wchodźcie z podanego linku pomorzecie mi zdobyć troche NX też ;]
Opublikowano

INFO:

Jedynie serwer, który ma możliwość dodawania NPC i ulepszanie ogólnego ma coś do zaoferowania:

Bo co z tego jak powstanie 100 serwów:

BalaMS

KalaMS

itd.

Ale wszystkie na Source Aćka tylko rate zmienione...

Opublikowano

Holzen napisz na gg bo mam do ciebie sprawe bo mam problem z expem, dropem, meso dropem i quest rate

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Jak zmienić expa, dropa, mesos rate?? w Odin source. I jeszcze nazwę servera i ten napis na górze w grze. ;/

Opublikowano

Jeśli dobrze pamientam JEST TAKA OPCJA JAK SZUKAJ K***A!!!

Jest do zdobycia darmowy NX Cash
wystarczy, że zarejestrujesz się na stronce przez ten banner :)
Będziesz wypełniał dla nich questy typu:
Reklamowanie Maple, Wypełnianie ankiet, itd.
wchodźcie z podanego linku pomorzecie mi zdobyć troche NX też ;]
Opublikowano

Tylko -A nie moge znaleźć, chodzi mi o zmiane w odinie nie w Titanie. W Titanie każdy głupi umnie

Opublikowano

Jeśli to sie pojawia jak sie probujesz na postac zalogowac, to jestes w zbugowanej lokacji i robisz nowa postac xD

Opublikowano

Mam problem z poztawieniem priv servera. Wszystko chodzi ładnie i pięknie tyle że gdzieś jakieś 30 sec. W czym może tkwić problem? Wszystko robie wg poradników Aćka ale wciąż to samo ><

Opublikowano

Ja tez jestem zainteresowany proszę o pomoc

Z góry dzięki

Naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forach trzymając rękę na myszce.

Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno !!!

Opublikowano

@up i up2

Jezeli chodzi o TitanMS to w pliku: server.cpp

Jezeli chodzi o OdinMS to w pliku: \src\net\sf\odinms\net\channel\ChannelServer.java

Servery MapleStory godne uwagi:

- MevicStory - juz nie dziala

- aQuaMS - Klik

Jeżeli sądzisz, że Kaka jest złym moderatorem, a inni tylko liżą mu dupę wstaw to do sygny! :P(( <lizu lizu>

Opublikowano

Witam...po dłuugiej przerwie chciałbym zagrać na prywatnym serwerze MS...mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak,co i gdzie ściągnąć żeby zagrać?

Z góry dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...