Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W regu do mojego serwa(mam na odin surce) gdy chce zrobic próbne konto wyskakuje:Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\Abyss Web Server\htdocs\register_do.php on line 14No database selected

Opublikowano

Nie znam się zbyt na tym, ale tłumacząc...:

Nie wybrałeś bazy danych do których te dane mają być wysyłane.(id pass)

Sorka za to, ale są wakacje i prawie nikt się nie udziela.

Opublikowano

Jak uruchamiam world to mam całe czarne okienko.

Co na to poradzić ;>?

@EDIT

Jak wpiszę złe hasło to bazy (w pliku db) to wyskakuje mi w world błąd. A jak wpiszę dobre to mam cały czas czarne okno. Zostawiłem na parę godzin i nadal czarne okno :/

Opublikowano

Hej mam zwykłe pytanko.

Czy jak zrobię demi na v0.55 czy będzie działało??

Jak myślicie że będzie podajcie jakąś tabelkę.

(oczywiście jeżeli bym grał na serwie bez AB)

a

Opublikowano

Teraz mam problem z połączeniem się na swój serwer. Mam plik localhost.exe i jak go uruchamiam to mam napisane, że posiadam złą wersję gry. Mam 0.55v.

Opublikowano

Dzięki ale jest jak zwykle jeszcze 1 problem xD a mianowicie error code : -2147287038 (Unknown error 0x80030002)

Z góry dziękuje ,a i prosze o rozwiązania bez opcji format xD

Opublikowano

Prosiłbym stare ale działające cheaty na v .55

Najbardziej bym prosił o DEMI,GOD MODE,SUPER TUBI ,NO BREATH

Wiem że one maja Auto Bany ale chciałbym żeby ktoś to dla mnie skonstruowal i zamieścił tutaj tabelkę.

a

Opublikowano

Dzięki ale jest jak zwykle jeszcze 1 problem xD a mianowicie error code : -2147287038 (Unknown error 0x80030002)

Z góry dziękuje ,a i prosze o rozwiązania bez opcji format xD

Opublikowano

siemka otoz mam problem probowalem se na kompie zainstalowac mapla ( gralem w to ale nie jestem u siebie na kompie [w domu maple dziala mi]) mam zainstalowanego zrobilem mapla na dagonMS i wlaczam i pojawia sie ekran ( reklama ) NEXON przy starcie mapla i nagle sie wiesza o co chodzi moze ktos wie?? dodam ze mam tez EMS i przy starcie mam blad 114

pomozecie? bede wdzieczny

P.s.

mi sie wydaje ze chodzi chyba o directx'a ale wole sie zapytac bardziej doswiadczonych xD

prosze o szybka pomoc

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Szukam Servera ver.0.58 czy moglby ktos mi powiedziec czy sa juz jakies servery pod ta wersje czy jeszcze niema bo brat zpatchowal mi maple

Prosze o prosta odpowiedz czy sa juz takei servy czy nie

Dzieki Pozdro Max

Opublikowano

no wlasnie sam nie wiedzialem ;D kurde ciekawe co dodali

albo mu sie gry porypaly

Opublikowano

siemka otoz mam problem probowalem se na kompie zainstalowac mapla ( gralem w to ale nie jestem u siebie na kompie [w domu maple dziala mi]) mam zainstalowanego zrobilem mapla na dagonMS i wlaczam i pojawia sie ekran ( reklama ) NEXON przy starcie mapla i nagle sie wiesza o co chodzi moze ktos wie?? dodam ze mam tez EMS i przy starcie mam blad 114

pomozecie? bede wdzieczny

P.s.

mi sie wydaje ze chodzi chyba o directx'a ale wole sie zapytac bardziej doswiadczonych xD

prosze o szybka pomoc

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

ale podaj co tam pisze

a ja mam pytanko

na jakim priv servie mozna spokojnie hakowac?? np. tylko z fast animation (szybko wali mobki itp.) albo z dmg hack ?

Opublikowano

Lenard

gdzie ma cos pisac??

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

pokazuje ci sie okienko i pisze tylko error 114 ?

a reinstal robiles?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...