Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania.

Detox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok powiem ci bo wiem ze akurat iebie google gryza

1. znajdz jakikolwiek priv pod 0.55

2. wejdz w dzial download i zobacz czy tam pisze GMS 0.55 clijent (czy jakos tak )

3. sciagasz

4. instal

5. happy

Opublikowano

Witajcie mam straszny problem który nieumożliwia mi granie w maple na prywatnych serverach.A mianowicie dropi mi błąd po uruchomieniu jakiej kolwiek wersji maple (nie official global) a treść błędu jest taka:

LOCALHOST error code :- 2147287038 (unknown error 0x80030002)

can help me please??

PS- Najnowsza wersja maple 58 tak są pod tę wersje servery??

Mogli byście pomóc na gg?? numer to 8025073

Wyjebane przez Ziomala. <---------------------?? Co za zjeb no COMENT!!!

Opublikowano

wiekszosc serverow jest pod 0.55 ja niewidzialem zadnego pod 0.57

prosba

moze ktos mi podac clijenta GMS 0.55 bo zamienilem go na clijenta do priva xD a chce sobie spatchowac GMS bo privy mi sie znudzily

Opublikowano

Wiem ja zrobie pod 55 server continue MAGE STORY tylko proźba [bez pomocy z błędem niemoge zrobić servera]

PROŹBA

Już mają super packi do maple rev ale ktoś da linka do najlepszego z czynnym cash shop i innymi rzeczami??

EDIT@

Hallo da ktoś mi linka do takiego packa z cash shopem i innymi rzeczami?

EDIT@2

Jeżeli ktoś mógł by mi sprzedać konto na global ms może być bez rzadnej postaci BĘDE WDZIĘCZNY!!!!!!!!

Wyjebane przez Ziomala. <---------------------?? Co za zjeb no COMENT!!!

Opublikowano

Problem

Mam problem z priv servami:Wiekszosc serverow wymaga ver.055 wiec ja sciagnalem,kolejnym krokiem jest wklejenie clienta danego servera do pliku MS,wiec wklejam,pozniej probuje wlaczyc MS przez wklejonego wczesniej clienta,pojawia sie czarny ekran i mi wraca do pulpitu i tak w kolko.Wie ktos o co chodzi???

Opublikowano

nie pokazal sie patcher , server heck itp . wiec jest ok

sprubuj DXWnd'em jest gdzies na forum , moze pomoze neiwime ale sprubuj nic nie zaszkodzi

albo zobacz jakis inny serv moze bedzie dzialal

prosze o clijenta GMS 0.55

Opublikowano

hubertman zrób tak:

#1 Masz folder z maple story v0.55

#2 Ściągasz (np.) OdinMS.exe(client danego servera) upewniając się wcześniej że dany priv jest pod 0.55

#3 Wrzucasz ten plik .exe do folderu z MapleStory v0.55

#4 uruchamiasz maplestory plikiem (np.) OdinMS.exe

Jeżeli nadal nie działa to masz coś z komputerem nie tak..

Opublikowano

@hubertman

sprobuj przeinstalowac maple a jezeli nie bedzie dzialalo to format dysku c ;] ewentualnie mozesz miec jakiegos niedzialajacego localhosta nie chce mi sie wklejac instukcji obslugiwiec wejdz na prolandms.fora.pl i w forum download masz dokladnie opisane jak zrobic kazdy local host ze skrotu na dowolny serwer nie chce mi sie tego kopiowac ;] ide spac ;P

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

@DzinX:Ehh,nie chce mi sie robic formata i instalowac od nowa.A i ja na serwery bez hamachi probowalem,bo z hamachi mi sie jakos nie podobaja.

@Lukaszek:DirectX10 mam

Opublikowano

thx hubertman za GMS 0.55 ale ja chce tylko clijenta (maplestory.exe) a nie instalke ,da ktos ?

Opublikowano

oto pytanie tylko do osob ktore grają na netoverlordzie, niewiecie czemu stronka nie działa???(to juz 3 dzien)

//Ciach

Opublikowano

siemka mam taki problem wlaczam sobie EMS i jak gral to tak jakby kawalki pulpitu albo czaegos (nie wiem dokladnie co to jest) sie w roznych miejscach ekranu mi sie pokazuja i znikaja czasami zrobi mi sie ekran ciemny na jakies 15 sekund a wczasie gdy mam taki ekran to gra muzyka z EMS i jescze jedno czasami jak mam ten czanrny ekran nie leci muzyczka i komp sie resetuje wie moze ktos o co chodzi??

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Witam zna ktoś może jakiś polski server gdzie są all 4 joby exp powyżej 500x etc. prosze o linka do strony dzienx

Opublikowano

moze najpierw poszukasz?? a nie spamujesz od razu?? noobek nabija posty

wejdz w temat reklamowanie serwerow albo poszukaj temat na poprzedniej stronie

P.s.

Nienawidze spamu

P.s.

dzisiaj w jakims teamcie to z 6-7 osob powidzialo 0 kickow hack dobry 0 banow itp.

zal

nie mam sily do tych zasranych spamerow

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

proxy ty n00bie bo inaczje powiedziec nie mozna odsylam na ragezoen mozesz tam znalezc serwerow ch** o tych gabarytach i nowy jest publikowany tam raz na godzine :] wiec znajdzies cos dla siebie ;]

@down

ale bez przesady. szukanie nie boli.

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Jak zobaczę jeszcze raz taki najazd na kogoś to nie będzie litości.

Jak chcecie sobie po kimś pojechać to na PW zapraszam. :|

Lukaszek za "zasranego spamera" dostajesz 20% z blokadą postowania na 2 dni. Sam jesteś spamerem.

exModerator MapleStory

Opublikowano

xxx@up

LOL >.<

-----------------------

Gra ktoś jeszcze w MapleNAO? 0.o Wszelkie odpowiedzi typu "ten serwer jest do dupy", "za małe raty" mnie nie obchodzą, bo nic nie wnoszą 0.o Rate jest dobry w porównaniu do podniecających niektórych ludzi serwów z +500. Jeżeli ktoś jeszcze gra, to ładnie się uśmiecham, żeby napisał tutaj...

Opublikowano

maple NAO ma wszystko po 25 tak bylo kiedys to byl moje pierwszy priv teraz niewiem jak jest

Opublikowano

o to super pirv takiego szukam low rate dajcie jakies info narazie lece bede jutro na forum cuu all milego wieczoru ^^

Opublikowano

Moj problem polega na tym ze nie moge zalogowac sie na postac ale jest to spowodowane tym ze gdzies mam zle wpisane IP [kozystam z no-ip.com] bo ludzie nei laskawi sciagnac hamaka...]

moje pytanko: GDZIE SA MIEJSCA DO WPISANIA IP ? POZA PROPETERIES [czy jak to sie nazywalo] I CONFIG.PHP [w wampie]

z gory dziekuje za pomoc

p.s. mi sie wydaje ze maple nao ma jednak 35 bo jak gralem tam jako 1 z pierwszych to bylo 35 i na stronie tez od zawsze widnieje rate:35

NP. DzinX "-_-

Opublikowano

Na forum MapleNao nic nie widziałam. Noż to ja nawet adres MACa i IP zmieniłam, żeby nie było i dalej to samo. Jakby ktoś miał NAO na kompie i mógłby zobaczyc u siebie... byłabym bardzo wdzięczna.

Opublikowano

Dzieki za info tylko coś mi nie działa zainstalowalem patcha itd i gówno -.- szukam jakiegos priva low rate jak macie cos dajcie info ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...