Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CampCraft w nowej odsłonie [Własna maszyna] [Frakcje] [Nowe zbroje][Nowe narzędzia][Nowe rudy][Wiecej blokow][Namioty]

MaxiTris

Tnt  

169 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie tnt na serverze

• Tak
      87
    • Tak , ale zeby byl zmniejszony wybuch
      29
    • Nie
      39
    • Obojetnie mi to
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maxitris jak dzisiaj zmieniacie już mape to ja sie boje że co tydzień bedzie zmiana bo serwer jest (pewnie najtańszy w francji kupiony i do tego 1mbramu na 1 osobe tak to wyglada jak laguje serwa)

Ale jak byś mógł podeślij na pw mi parametry serwera i na jakim hoście.

I fajnie by było jak byście zrobili więcej gb ramowego.

i takie pytanie dotyczące regulaminu o ile jest.

Zdradziło mnie z gildi pare osób , zabiło z zaskoczenia, okradło itp. później po deadzie zrespiło mnie na f home

a oni sie skampili przy moim teleporcie i tyle ile co wklikłem "Odrodzenie" zawsze był dead.

I czy takie expienie jest dozwolne ?

(Anonimowo)

Kilknij tam po prawej lubie to to ci sie wyświetli że lubisz to ! i dostaniesz 1 pkt

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maxitris jak dzisiaj zmieniacie już mape to ja sie boje że co tydzień bedzie zmiana bo serwer jest (pewnie najtańszy w francji kupiony i do tego 1mbramu na 1 osobe tak to wyglada jak laguje serwa)

Ale jak byś mógł podeślij na pw mi parametry serwera i na jakim hoście.

I fajnie by było jak byście zrobili więcej gb ramowego.

i takie pytanie dotyczące regulaminu o ile jest.

Zdradziło mnie z gildi pare osób , zabiło z zaskoczenia, okradło itp. później po deadzie zrespiło mnie na f home

a oni sie skampili przy moim teleporcie i tyle ile co wklikłem "Odrodzenie" zawsze był dead.

I czy takie expienie jest dozwolne ?

(Anonimowo)

no pewnie ze reset itemow bedzie i wszystkiego tylko spawn zostanie

My mamy wlasna maszyne tylko malo ram jest danych ale poprosze o zwiekszenie bo to nie moja maszyna

@edit a i wiecej resetow nie bedzie moze kiedys za pare miesiecy bo teraz wgyrwamy nowe zabezpieczenia . Mapa by mogla zostac ale to jest uczciwe wobec graczy inni se jechali na x rayu a teraz bedzie zablokowane juz maja eq i wszystko

GODZINA STARTU SERVERA BEDZIE OPOZNIONA

PRZEPRASZAMY

Opublikowano

Ale ile ramu jest. na 1 gracza. ???

Bo na serwie z modami przydalo by się więcej weźcie na mineserv wezcie zestaw diamond kupcie i bedzie iles tam gb ram

Kilknij tam po prawej lubie to to ci sie wyświetli że lubisz to ! i dostaniesz 1 pkt

Opublikowano

Ale ile ramu jest. na 1 gracza. ???

Bo na serwie z modami przydalo by się więcej weźcie na mineserv wezcie zestaw diamond kupcie i bedzie iles tam gb ram

Po co mamy wykupywac hosting jak mamy dedyka ?

Opublikowano

A zreszta odpowiesz mi ile jest tego ramu ? Bo gra sie fajnie ale lagi czasem sa...

I kiedy serwer ON ?

Bo widze ze white list czyc os

Opublikowano

Serwer bardzo fajny . Prezentacja 10/10 serw 10//10. Życze wam jak najwięcej i żeby stał jak najdłużej. Wieczorem wpadne na serwa

Opublikowano

MaxiTris ty mi dzisiaj odpowiesz ? caly dzień sie ciebie pytam.

ILE TEN SERWER MA RAMU .

I czy da sie wyjebać tego backupa co by nie lagował

Opublikowano

Chyba kolejny serwer z serii; ' patrzcie, mamy fajną prezentację, fajnie się prezentujemy, wbijajcie do nas . ! start o godzinie srakiej owakiej . ' a po odpaleniu serwera ciągle problemy, lagi, wywalanie . ajj. no szkoda.

Opublikowano

Lagi zawsze bede przy starcie servera

Zależy na którym serwerze będą ' zawsze lagi przy starcie '

4 razy wywaliło serwer i po każdym ponownym włączeniu HeadAdmin pisał:

' teraz nie powinno być lagów ' . za każdym razem się mylił ...

Opublikowano

Człowieku pokaż mi serwer za który się płaci . Jeśli takie są to są to jedynie jednostki i te koszty wynosza maxymalnie 2 złote sms'em . Mówisz, że mamy nie krytykować serwera pomimo tego, że na nim nie da się ugrać przez lagi ? Jeszcze może mamy Ci dziękować za to, że serwer wgl stoi ? Już nie przesadzaj człowieku . Nie oszukuj sam siebie . Ludzie ugrać nie mogą bo są tak straszne lagi a Ty mówisz, że serwer jest darmowy i mamy oddawać Ci za to pokłony? Premium osobiście mam więc lata mi to, że jest też dla non premiów. : )

Wisi mi to, że nie mieliście lagów kiedyś. Liczy się TERAZ .

Opublikowano

mi wszystko ladnie dziala ale teraz off i lagow niemam niewiem to moze wy macie kompy i nety z dertu:D

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

prosze o kontakt i przekazanie mi info jak zrobic spojlery:D

Opublikowano

"OKROPNE LAGI O JEZU" Takie zachowanie jak wam zlaguje coś raz na 1 dzień no ludzie ogarnijcie się w 90% to jest z waszej winy a nie piszecie bzdurne i bezprawne posty na temat serwera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...