Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Inorist™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się grało ale skończyłem grę przez patcher który wywala błąd. Za każdym razem kiedy chciałbym zagrać musiałbym od nowa clienta wypakowywać to bezsens...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Bronie na 75 tylko ze szkat rippera ?

Tak, tylko i wyłącznie

Fajnie się grało ale skończyłem grę przez patcher który wywala błąd. Za każdym razem kiedy chciałbym zagrać musiałbym od nowa clienta wypakowywać to bezsens...

Dziwna sprawa, sprobuj zglosic sie do administracji

Opublikowano

Serwer dobry tylko ze z tym ku troche chujowo ale metkow jest duzo !!! nieraz byly 4 metki przy kupie a 20 ku trzeba na p to tak 46 metkow ubilem i mialem 20 ku to nie jest zle bo metkow nikomu nie zabraknie ;p

Opublikowano

czemu jak chce wlaczyc gre to mam unable to find a version of the runtime to run this application.

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

kiedy uruchomia serwer? ;x nie moge sie doczekac

@up konczysz gre bo jechales na bugu

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

zal nie polecam servera tak sie narudzilem i znowu mam sie trudzic wyjebane mam nie polecam syf !!!!!!!!! sporo bugow bs dziala i wgle ;f wh dmg tak samo obejscie bardzo latow zorbic -,- a po za tym reje off ! -,-

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Wczoraj zacząłem grać. Serwer naprawdę dobry, ale było kilka bugów i trochę za łatwo mimo wszystko było. Moim zdaniem powinny zostać wycofany zmianki od handlary i dodanie do metkow i szkat blasku np po 5.

Opublikowano

Jak widać już coraz więcej graczy wie, więc może i ja się wypowiem. O resecie jako iż kontakt z administracją mam bardzo dobry wiem od wczoraj - od momentu gdy zaszedł taki pomysł. Osobiście powineinem najmocniej protestować w końcu mam full epickie eq, skille P i lvl 159 więc dlaczego miałbym to tracić... Jednak i tak kończą się wakacje, więc gry dużo mi nie pozostało. Reset postaci i ruszenie na nowo może tylko wyjść na dobre dla serwera. Było kilka bugów i niedociagnięć, poza tym z mediuma zrobił się easy. Bo jaki to medium skoro mam 159 lvl bez no lifienia w tydzień (o ile się nie mylę chyba tyle grałem może nawet mniej). Poza usunięciem bugów, dodaniem wszystkiego co jest w prezentacji tak aby się zgadzało, serwer pewnie zostanie trochę edytowany aby nie dało się tak łatwo zarobić 2kkk na 15 minut (a tyle mogłem zarobić bez chwalenia się), a także powinno być więcej graczy. Za słaba reklama sprawiła, że serwer chodź był na prawdę świetny, to obsługiwał tylko około 250-300 online. A myślę, że na 500 online to go spokojnie stać. Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia co będzie dalej się działo z serwerem. W razie pytań czy mam zamiar podibjać topkę na kolejnym serwie - NIE WIEM. Jak zagram, to mnie zobaczycie na 1 stronie zapewne, jeśli nie pewnie będę pomagać Teamowi w roli GM lub Moderatora forum. Grzmotohuy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...