Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Inorist™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dacie launchera? ;x

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer ON czy OFf >?

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

LOL czemu nie moge odpalic 2 konto?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem ta administracja zrobiła serwer, jak głupiego anty expa nie może dodać bez bugu. Ksiegi mialy leciać z kazdego metka, a gówno dalej leci...

Opublikowano

Mi też jeszcze ks żadna nie poleciała a zabiłem z 10 metków, do tego wtf? logowanie padło? a no i jeszcze czasmi nie moge buffka odpalic bo mam jakis bląd LOG.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

spokojnie wszystkie przerwy nie sa bez powod.

@MaT

anty exp to byl na szybko musielismy sie wyrabiac z czasem, wiec nie sprawdzalismy go, lecz zostal on juz poprawnie zrobiony.

06335296784396897220.png

Opublikowano
Poza tym nie hejtuj mnie ani moich znajomych, gray tyle na ile mamy ochote.

domyślam sie ile grasz majac "ochotę" pozdro

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

zrobiłem postać dostałem podstawowe eq, później cofka postać została wyczyszczona z eq, a postaci nie da się usunąć w dodatku słaby maszyna, duże lagi, chyba w afryce postawiona. nie polecam

Opublikowano

Mam pytanie gdzie wp 80 lvl skile gotowe eq gotowe wbijac lvl do 100? Pozdrawiam.

Av2 normalne spoty poleć jakbyś na ziny i 2-3 spoty przed tym są zarąbiste, tylko PD sobie rozmkniń

Opublikowano

Ładnie w prezentacji dojebali...

Katakumby, w/w etc. - Na serwerze nie ma wieży wygnańców, gdy pytałem admina napisał, że dopiero ją tworzą. Nigdzie nie ma npc, który by nas przenosił do katakumb. Na końcu groty v2 nie ma wejścia do komnaty z beranem. Nie ma żadnego npc czy teleportu.

Publikacja powinna wylądować w koszu za jawne oszukiwanie potencjalnych graczy.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Witam, pograłem już 2 dni i wypowiem się nieco szerzej.

No to tak, mimo początkowych narzekań coraz berdziej przekonuje mnie ten serwer. Może ma trochę bugów ale na prawdę na sie przeżyc.

Pewnie przeraża Was dropienie KU, lecz jest to bardzo fajne uczucie, gdy wbijamy skile na coraz wyższy poziom a same KU łatwo się dropi; drop 15-30 lvl i wio na metki, należy pamietac aby kupic pierscien anty expa czyli pierscien levi u handlary za 10kk - aby go zalozyc nie mozemy byc na koniu/wierzchowcu ; bądz też fajnie dropią gdy sie expi na metkach w grocie.

Oczywiście nie dropi KU aura czy zasadzka tylko jest 1 Ksiega Umiejętności ktora ulepsza skil jaki sobie wybierzemy.

Bony są fajnie zrobione, nie ma kosmicznych DMG wszystko jest dobrze dopasowane.

Kasa? Dropi mało? Z bossów dropi po 2-3 bryłki, możemy nie dac rady sami dla tego polecam wziąśc jakiegos kumpla, poli i wio do tego KU, które tak łatwo dropnąc w m1/m2 chodza aktualnie 100kk, a i można chodzic na stare dobre DT - bojowy +0 100kk+/- a +9 500kk+ no i oczywiście szkaty ripa też maja swoją cene tak więc jest sporo metod zarobku.

Zwierzaczki też nie są zbugowane, da sie z nich bic ulepszac itp.

Serwer jak najbardziej POLECAM, jest fajnie zrobiony duzo nowych mapek, bossów, nie ma kosmicznych DMG a wszystko jest fajnie dopasowane. Do tego z GA/GM w każdej chwili można sie dogadac przez ticket czy też w grze.

Rejestrujcie sie grajcie bo warto!

Opublikowano

Nie polecam ponieważ co jakis czas Administracja serwera dodaje % doświadczenia kolegom z rl.

Potem jeszcze dochodza itemkil, poprostu porażka. Robią to wszystko stopniowo żeby nikt się nie domyślił.

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam ponieważ co jakis czas Administracja serwera dodaje % doświadczenia kolegom z rl.

Potem jeszcze dochodza itemkil, poprostu porażka. Robią to wszystko stopniowo żeby nikt się nie domyślił.

NIE POLECAM

hahahah może dlatego, że jestem top1 bo tyram lvl to jestem ich kolegą z RL ? Weź człowieku nawet się nie wypowiadaj, nic tu nie dostałem, wystarczy wbić na mapkę od 100 lvl gdzie na 1 pd wbijasz do 115-120 lvl... Pozdrawiam ogarniętych i zapraszam, kosmos!!!

Opublikowano
hahahah może dlatego, że jestem top1 bo tyram lvl to jestem ich kolegą z RL ? Weź człowieku nawet się nie wypowiadaj, nic tu nie dostałem, wystarczy wbić na mapkę od 100 lvl gdzie na 1 pd wbijasz do 115-120 lvl... Pozdrawiam ogarniętych i zapraszam, kosmos!!!

Twoj komentarz w tym temacie jest naprawde zbędny, starałem się tylko przekazać użytkownikom ze Administracja serwera rozdaje EQ kolegom z rl.

Zreszta napewno nie będę z tobą pisał ponieważ nawet nie wiesz jak stawiać przecinki i pisać poprawne zdania. Sami widzicie, graja tutaj tylko same dzieci i naprawde "ciency" panowie, no moze mały % jest tych "normalnych graczy" ale oni tylko na tym rozdawanym EQ tracą swoj cenny czas i czasami pieniadze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...