Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Inorist™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KOCHAM GAWRE <33333333333333333333333333333333 - SHELLY ŁUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ps. Serwer Polecam tylko mało ludzi troche

Opublikowano

zasysam clienta i zacznę grac coś o 22 - 23 ;D

Gram szamkiem ;D Nick : BonSonSM

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Opublikowano

Up każdy serwer ma licznik graczy, więc nie wiem w czym problem.

Balmora nie ma, ravia ma licznik odwiedzających strone, a nie gracze online. Z licznikiem jest tak: jak na początku serwa nie ma minimum 500 graczy - ludzie piszą: "Zagrałbym, ale mało ludzi, więc nie dzięki"

xnzn.jpg
Opublikowano

polecam, fajny serwer

naprawcie zeby mozna zwierzaka przywolac i jezdzic na koniu

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

myslalem ze serwer jakos madrze zrobiony a z tego to pół graczą nie działa ;/ jak i mi dajcie nowego cilnecta !

Tez nie działa mi archwizator .7z jakby ktoś mógł by zapakować klient w .rar.

Bardzo proszę.

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

Opublikowano

Jest w rar?... Wszystko działa tak jak powinno. Pewnie znów połowa z tych co im nie działa, nie potrafi sobie poradzić Z :

Ściągnij, Wypakuj, Graj...

Opublikowano

Z tymi księgami na skile jest tak jak w opisie ze dropia od 50 poziomu i 20 do P ?

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Nie pisało wam przy logowaniu,że ulepszają serw ? na chwile off

"Serw wstrzymany-Dodawane zmiany" cos takiego

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Wiecie co? To właśnie bardzo dobrze ze ku dropi z metinów. Wreście się troche pomęczycie, a nie ze pojdziecie do NPC ,,Chce Skille na p" i tyle. Gra staje sie nudna! Prezentacja jest boska, zasysam klienta. 15 minut mi sie sciaga klient, nie wiem w czym wy macie problemy. Kupcie internet ;d

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie gralem tutaj jeszcze dzisiaj wbilem i off wiec pytam bo nie wiem czy serw wgl dziala czy tylko przerwa ;P

Jest przerwa czytaj wyżej.

Opublikowano

Jest przerwa czytaj wyżej.

Czytam, czytam ale nie wszystko widzę = skutki wczorajszego wesela. A trochę się irytuję bo ostatnio mój internet ogranicza mój czas gry z niewiadomych przyczyn nagle łapiąc lagi jakby mnie ktoś pingował, teraz jest ok więc chcialem pograć a tu nic. btw wczoraj zdążyłem jeszcze jak wróciłem ubić 2 metki i nie dropło KU a miało chyba z każdego lecieć ? Trochę takie to lipne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...