Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inorist.eu [Dedyk]

Inorist™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoj komentarz w tym temacie jest naprawde zbędny, starałem się tylko przekazać użytkownikom ze Administracja serwera rozdaje EQ kolegom z rl.

Zreszta napewno nie będę z tobą pisał ponieważ nawet nie wiesz jak stawiać przecinki i pisać poprawne zdania. Sami widzicie, graja tutaj tylko same dzieci i naprawde "ciency" panowie, no moze mały % jest tych "normalnych graczy" ale oni tylko na tym rozdawanym EQ tracą swoj cenny czas i czasami pieniadze.

Twoj komentarz w tym temacie jest naprawde zbędny, starałem się tylko przekazać użytkownikom ze Administracja serwera rozdaje EQ kolegom z rl.

Zreszta napewno nie będę z tobą pisał ponieważ nawet nie wiesz jak stawiać przecinki i pisać poprawne zdania. Sami widzicie, graja tutaj tylko same dzieci i naprawde "ciency" panowie, no moze mały % jest tych "normalnych graczy" ale oni tylko na tym rozdawanym EQ tracą swoj cenny czas i czasami pieniadze.

Nie no po prostu nie ma słów. Potrafię poprawnie budować zdania, wraz z zachowaniem zasad interpunkcji, ale nie zawsze mam na to czas. Miałem olać Twój komentarz, ale Ci odpisze. Administracji z Reala nie znam, znam 1 osobę z Teamu, która (jak i cały Team) w niczym mi nie pomogłą. A nie przepraszam, pomógł mi bo powiedział mi jakie bony na mape od 140 lvl. Straszna pomoc...

Nie masz dowodów a hejtujesz, pewnie Tobie się nie udało nic osiągnąć na serwie i dlatego zwalasz wine na Administrację ... Z Tobą już skończyłem, pozdro poćwicz

Co do serwa, zapraszam. Dziś zostało Zmienione DT: Usunięto resp mobów z 7 piętra, a także dodano szybszy drop pieczątek (mogą polecieć nawet 5 z 1 spota)

Zapraszam, gra się coraz lepiej. Administracja na prawdę się stara, aby wszystko pracowało jak należy. Naszym obowiązkiem jest ŚCIĄGNĄĆ TU WIĘCEJ GRACZY!!!

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego wyżej nie chciałem tracić na Ciebie mojego czasu, no ale wybacz jak widzę jak jakiś (hejter) wypowiada się na tematy o których nie ma zielonego pojęcia to aż mnie coś w żołądku ściska. Proszę podaj nam dowody, że faktycznie wybrani gracze dostają raty, czy eq, bo takim gadaniem to się tylko ośmieszasz. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kozak w necie pizd.. w świecie? Człowieku co Ty bredzisz... W sumnie co mnie to obchodzi ale gdy tak patrze na to co Ty tu wypisujesz to mi się śmiac chce. Kolega pare postów wyżej dobrze stwierdził, że nie potrafisz sobie sam zapewnic EQ to zmyślasz jakieś głupoty z administracją i tylko zniechecasz ludzi pisząc jakies dyrdymały.

W moim przekonaniu Administracja robi to co powinna, jestem w stanie stwierdzic, że jest sie z nią łatwiej dogadac niż z nie jedną na innych serwerach.

No i mam nadzieje koksie, że mnie oszczędzisz za to że pisze c bez kreseczki, ale mam coś z klawiaturą nie tak.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano
Kolega pare postów wyżej dobrze stwierdził, że nie potrafisz sobie sam zapewnic EQ to zmyślasz jakieś głupoty z administracją i tylko zniechecasz ludzi pisząc jakies dyrdymały.

Następny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Wcześniej napisałem ze nawet tutaj nie grałem i nie będę grał ponieważ Administracja daje EQ kolegom z rl.

Mam to gdzieś czy ktoś mi wierzy czy tez nie, sami się przekonacie podczas gry na tym serwerze. Wiem to ponieważ duzo znajomych tutaj grało ale juz przestali przez te rozdawanie EQ.

Sadzisz ze nie potrafie zrobić sobie EQ ? zapraszam dzisiaj na s2 o godzinie 19.00, pokaże ci co to jest EQ z PL`a

Opublikowano

Zapraszamy! W sobotę odbędzie się event, więcej informacji na naszym forum.

Bugi które zostały znalezione, nadal są poprawiane, część z nich została już usunięta.

7j66.png
Opublikowano

Mam kilka pytań:

- Drop broni od 75 jest tylko ze szkat ripka?

- Stalki dropią tak jak na Pl'u, czy zostało to zmienione?

- Czy jest w sklepie dostępny 5 bonus, czy należy go wydropić?

Opublikowano

Dlaczego mam błąd połączenia z serwerem serwer OFF czy ja mam tylko błąd?

@up

1. Tak ze szkat tylko

2.Stalki jak na PL , metki i moby

3.Tak jest w sklepie u Handlarza Imoprtem

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Dlaczego mam błąd połączenia z serwerem serwer OFF czy ja mam tylko błąd?

@up

1. Tak ze szkat tylko

2.Stalki jak na PL , metki i moby

3.Tak jest w sklepie u Handlarza Imoprtem

Nie zgadzam się z punktem drugim. Stalki dropią jeszcze z metków 100lvl ;]

Opublikowano

Dobrze by było gdyby w kliencie było bezpośrednie włączanie gry a nie jakieś patchery które mi nie działają ;x nie zagram.. a miałem ochotę pograć na czymś fajnym ;<

Nie rezygnuj z takiego powodu bo serwer miazga. Spróbuj złosić się do administracji może Ci pomogą. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...