Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Opis broni dla każdej klasy w BF Play4Free.

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byś nie napisał, że to tw nick to nikt by się nie skapnął:*

Tak wgl widzieliście to dziadostwo?

93r można dostać tylko wtedy, kiedy kupicie 120kf, a inny pistolet za 50k, żenada...

436951440626370320491.png

Opublikowano

AK-47 jest podobny do shotguna tylko z małej odległości większość trafia a tak to serią po 1-2 pociski na dystans ok 20 m a aekiem full auto i jest dostępny na niższy lvl.

Opublikowano

Ja gram AK-47 i bardzo dobrze mi się gra! Scar ma lepszą celność, ale gorsze obrażenia.

Coś za coś ;)

Jak ktoś nie ma lvl na famasa, czy l85 to musi się bawić z tymi broniami.

W bfp4f jest dużo broni niedocenianych, a dlaczego to to jest bardzo proste.

Ludzie pytają się innych co jest lepsze i kupują to co inni polecają, zamiast się samemu przekonać.

Jak ktoś ma docenić AK, jak nikt go nie ma?

To może ja dam mały poradnik jak zrobić dobrą broń do range kili.

Polecam SKS z lufą precyzyjną, viperkami, pustynną lunetą, lub balistic range ace, do tego kolba thunderbolt/stabilizująca(co kto woli, ma)

Z danych wynika, że idzie taką bronią wycisnąć 452m.

Jak dla mnie to ta górna granica jest za wysoko i nie da się tyle ustrzelić, no ale może się mylę.

Jedynym minusem tej broni są małe DMG, ale nie ma lepszej do snajpienia i bicia rekordów

Tutaj macie mój rekordzik, na necie nie widziałem, żeby ktoś miał lepszy, jak coś znajdziecie to napiszcie mi tutaj, to zaraz go pobiję B)

yy17rn120gsy.jpg

Jak coś z pkt A ubiłem gościa na lotniskowcu :ninja:

Opublikowano

Ja gram AK-47 i bardzo dobrze mi się gra! Scar ma lepszą celność, ale gorsze obrażenia.

AK-47 to broń z której jak kogoś zabijesz jesteś wyzywany od noobów, cziterów itp.

Najlepiej się nią strzela po 1strzale i trzeba ciągnąć myszkę lekko w dół.

Opublikowano

W inżynierze tak

-PP-19 Najgorsza broń w grze jaką grałem Zamiast niego dodaj G53

Do reszty nie mam zastrzeżeń

Opublikowano

W inżynierze tak

-PP-19 Najgorsza broń w grze jaką grałem Zamiast niego dodaj G53

Do reszty nie mam zastrzeżeń

PP19 trzeba umieć grać.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

PP19 trzeba umieć grać.

PP-19 Może i ma duży magazynek ale to gówniana broń a ty synu nie wymądrzaj się bo ja gram w ta grę rok ;) i znam wszystkie bronie i spokojnie ci powiem ze gorszej broni na inżynierze to nie ma

Opublikowano

PP-19 Może i ma duży magazynek ale to gówniana broń a ty synu nie wymądrzaj się bo ja gram w ta grę rok ;) i znam wszystkie bronie i spokojnie ci powiem ze gorszej broni na inżynierze to nie ma

"Synku" technikiem gram ponad rok i nie mów mi że nic nie wiem na ten temat.

Zgadzam się jak dla mnie PP19 to specyficzna broń ale wystarczy trochę wprawy będziesz umiał nią grać.

Opublikowano

"Synku" technikiem gram ponad rok i nie mów mi że nic nie wiem na ten temat.

Zgadzam się jak dla mnie PP19 to specyficzna broń ale wystarczy trochę wprawy będziesz umiał nią grać.

Grałem nią 5 miesięcy chodzi o to ze ma gówniany dmg i zanim się kogoś zabije trzeba wystrzelić ok 3/4 magazynka

Opublikowano

Grałem nią 5 miesięcy chodzi o to ze ma gówniany dmg i zanim się kogoś zabije trzeba wystrzelić ok 3/4 magazynka

Weź magazynki na dmg i załatwionie.

Opublikowano

Weź magazynki na dmg i załatwionie.

Mam wszystko na fuul dmg ;c

Opublikowano

Mam wszystko na fuul dmg ;c

Wszystko czyli co poza amunicja wwz która daje +5dmg wiecej?

@do tematu: inżynierem mam 27 poziom, jeśli miałbym napisac jakie ronie są najlepsze to hronologicznie:

1. G53

2. mp5

3. AS-val

4. 9a-91 Jak kolwiek sie to pisze

Preferuje sredni dystans i wynalazki typu pp19, mp7, xm8c i fnp90 nawet naszpikowane dodatkami mi nie podchodza. Trzeba stac 2m od wroga zeby go z tego zabic, a celność przy serii to jakis żart

Opublikowano

Nie wiecie, czy z SKS da się wycisnąć więcej, niż te nieszczęsne 406m?

na alchemiku piszą, że 452 niby, ale dla mnie to bajka.

Próbowałem dziś z kolegą to pobić i tylko kilka hedów na 406 wlazło, a dalej ni kija.

@Down.

A pamiętasz może jaka to mapka była?

Opublikowano

Kolba thunderolt jest o wiele lepsza od kolby stabilizującej w pp-19 i jest o wiele tańsza

Opublikowano

Kolba thunderolt jest o wiele lepsza od kolby stabilizującej w pp-19 i jest o wiele tańsza

Albo nemezis stock czy jakoś tak.

Mam pytanie czemu jakiś mod odpioł temat ? przecież był widoczny i pewnie dużo osób z niego korzystało co widać.

Opublikowano

Albo nemezis stock czy jakoś tak.

Mam pytanie czemu jakiś mod odpioł temat ? przecież był widoczny i pewnie dużo osób z niego korzystało co widać.

Nie wiem czemu ci odpięli temat,zmień tą kolbę i bd ok z dodatkami

A mi nawet jarek na pw nie odpisuje 8S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...