Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Opis broni dla każdej klasy w BF Play4Free.

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem wam tak jak macie dodatki każda broń jest dobra nawet pp-2000, a mp7 jest bardzo dobrą bronią często jej używam lecz nie nadaje się na dalszy zasięg ale na mapach basra itd. tych mniejszych mało kto ci da radę :D no chyba, że ma as-vala ale ta broń na wyższy lv jest.

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mp7 zabije na bliski dystans z 2-3 jednym magazynkiem bezproblemu a niemam zadnych dodatkow ale niestety mp7 z średni i daleki wymięka

mp5 grałem przez spory kawał czasu i według mnie mp5 jest bardzo dobra na duże mapy ale i daje rade na malych

a pp-19 niegrałem więc nie oceniam

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Siemka mam takiego tam szturmowca, i chce sobie kupic nową broń ale nie wiem na co sie zdecydowac .Do wszystkihch broni które zaraz podam mógłbym prosic o najlepszy zestaw dodatków. Bronie które mam na oku to : ak47, m4a1, xm8 ,aek-971,m16,fammas. Co do dodatków prosił bym żeby były dopasywane jak najlepiej do danej broni . Z góry dziękuje.

Opublikowano

napewno daj sobie spokoj z ak bo ea zjebalo go jak nic ,

jak by ci proponował aeka/fammasa a dodatki

do aeka

holo

predator

vipery

thundebolt

do famasa

redaimdot

lufa precyzjna

4-rzedowe

thundebolt

ja na takim zestawieniu grałem i wmiare mi to szlo

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Siemka mam takiego tam szturmowca, i chce sobie kupic nową broń ale nie wiem na co sie zdecydowac .Do wszystkihch broni które zaraz podam mógłbym prosic o najlepszy zestaw dodatków. Bronie które mam na oku to : ak47, m4a1, xm8 ,aek-971,m16,fammas. Co do dodatków prosił bym żeby były dopasywane jak najlepiej do danej broni . Z góry dziękuje.

Polecam famasa i l85A2 z dodatkami. Grałem aek i m4A1 ale nie przypadły mi do gustu za bardzo. M16 strzela seriami po 3 naboje wiec odradzałbym.

Opublikowano
zastanawiam sie nad kupnem aug na zawsze + celownika m145 lufa predator, viper mags, kolba thunderbolt jak myślicie czy to wypali?

ps

czy to mg36 jest czarno brązowe?
Wypali jezeli wezmiesz sobie kolbe nemesis. Polecam.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

zastanawiam sie nad kupnem aug na zawsze + celownika m145 lufa predator, viper mags, kolba thunderbolt jak myślicie czy to wypali?

ps

czy to mg36 jest czarno brązowe?

Gram STGAUG bez żadnych dodatków i bez problemu zabijam snajperów na dachu itd. Broń ściąga w prawo ale można się przyzwyczaić, kupuj.

Opublikowano

Sniper

m82a3

+ celność

+zasięg

+spore obrażenia

+celownik po strzale sie nie wyłącza i można popatrzec gdzie ucieka cel .

- nie dużo ammo jak nie potrafimy walic headów

- cena jak chcemy odblokowac na mniejszym lvl niz 27 :)

[align=center]ffabd687f8116269bab01bec17e6a639437bff02.png[/align]

Opublikowano

Sniper

m82a3

+ celność

+zasięg

+spore obrażenia

+celownik po strzale sie nie wyłącza i można popatrzec gdzie ucieka cel .

- nie dużo ammo jak nie potrafimy walic headów

- cena jak chcemy odblokowac na mniejszym lvl niz 27 :)

Grałem tą snajperką tylko jeden dzień ale jest godna polecenia. Lepsza od m95

Opublikowano

@Up te staty świadczą o skillu nie snajperce

Mi też się spodobała tylko ma jeden duży minus: najwolniejsza snajperka w grze, jest nawet wolniejsza od M95.

Opublikowano

Według mnie lepsze L96, ale jak kto woli... widocznie lubicie kampić, ja gram z przodu zawsze, więc M82 odpada :) Staty o snajperce też troszkę mówią, sądząc po nich i po gameplay'ach z YT ta broń na dalekim dystansie nie ma sobie równych, trudno mi powiedzieć na pewno, bo wygrałem raz na 1 dzień, ale gram na Super Low, więc zbytnio nie skorzystałem. Ja zostaję przy agresywnej grze - zazwyczaj nieco więcej deadów, niż kampiąc, ale też sporo więcej zabitych.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie warto jej kupowac jezeli mozesz miec famasa/l85.

Famas za szybkostrzelny trochę według mnie strasznie dużo naboi leci ale to l85 bardzo dobre za to.

Opublikowano

@Up te staty świadczą o skillu nie snajperce

Mi też się spodobała tylko ma jeden duży minus: najwolniejsza snajperka w grze, jest nawet wolniejsza od M95.

On skila nie ma.

Uwierz mi :D

Co do sniperki to w cale nie jest lepsza od m95, co kto woli.

To, że celownik nie wyłącza się od razu po strzale to idzie zrobić w każdej sniperce(pozdro dla kumatych)

A co do tych twoich stat 34/0 to i tak nic w porównaniu jakie ja cuda wyczyniam z l96 :ninja:

Dla chcącego nic trudnego ostatnio staty 25/0 z sv-98 ;)

@edit

Taki trochę offtop, ale ostatnio mi się strasznie nudzi.

Może dacie mi jakieś wyzwania na snipera?

W końcu się zabawię^^

436951440626370320491.png

Opublikowano

On skila nie ma.

Uwierz mi :D

Co do sniperki to w cale nie jest lepsza od m95, co kto woli.

To, że celownik nie wyłącza się od razu po strzale to idzie zrobić w każdej sniperce(pozdro dla kumatych)

A co do tych twoich stat 34/0 to i tak nic w porównaniu jakie ja cuda wyczyniam z l96 :ninja:

Dla chcącego nic trudnego ostatnio staty 25/0 z sv-98 ;)

@edit

Taki trochę offtop, ale ostatnio mi się strasznie nudzi.

Może dacie mi jakieś wyzwania na snipera?

W końcu się zabawię^^

Zrób sv-98 range kill 250 + i wrzuć tutaj ss :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...