Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[zgłoszenia] tuningu by HADESS

DESPOTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NISSAN 350 Z (Z33) stoi w garażu użytkownika MASTERDM497

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LEXUS LFA, BMW M3 E46 GTR, CHEVROLET CORVETTE Z06 stoją w garażu użytkownika EMKPOL

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

TOYOTA SUPRA (POLICE STYLE) stoi w garażu użytkownika PB14

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

TOYOTA MR2, FORD MUSTANG BOSS 302 '69 stoją w garażu użytkownika TESTUOGAMING

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

NISSAN 200 SX [s14], LEXUS LFA, CHEVROLET CORVETTE ZR1 stoją w garażu użytkownika COMSITOWER:

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Up@

Co się stało wyjaśnij nie zrobił czy coś się stało.?Jako kid muszę się dowiedzieć bo takie typu rzeczy mogą dojść do niektórych rzeczy.

Opublikowano

@up.

realizuje wszystko po kolei póki mam czas to robię ponieważ ten tydzień mam cały wolny więc oczekujcie kolejnych update.

NIE patrzcie na ilość aut, ponieważ jedno z nich robione było daaawno temu, ale podobało mi się i wrzuciłem.

mile widziane opinie.

BMW M3 GTR E46, PORSHE GT3 RS, NISSAN SKYLINE GTR V-SPEC [R34], AUDI R8 5,2 COUPE stoją w garażu użytkownika DUMELPL:

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

NIE patrzcie na ilość aut, ponieważ jedno z nich robione było daaawno temu, ale podobało mi się i wrzuciłem.

mile widziane opinie.

BMW M3 GTR E46, PORSHE GT3 RS, NISSAN SKYLINE GTR V-SPEC [R34], AUDI R8 5,2 COUPE stoją w garażu użytkownika DUMELPL:

Hadessie tu nie ma czego spekulować ty masz to we krwi :) najbardziej mi BMW przypadło do gustu, nie wiem czy masz czas ale czy chciało by się tobie kiedyś Nissana z- Tune przerobić
Opublikowano

Hadessie tu nie ma czego spekulować ty masz to we krwi :) najbardziej mi BMW przypadło do gustu, nie wiem czy masz czas ale czy chciało by się tobie kiedyś Nissana z- Tune przerobić

Widzisz chciałbym, ale mam jeszcze poprzednie realizacje. Mam pomysł na zmianę realizacji tych zamówień, ponieważ już poznaliście się trochę na mnie, wiecie że co do haseł i innych poufnych danych jestem lojalny i dyskretny, toteż mam w planach zmienić nieco sposób realizacji zamówień, ale wszystko w swoim czasie. Tymczasem do zobaczenia przy kolejnych putate'ach.

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Widzisz chciałbym, ale mam jeszcze poprzednie realizacje. Mam pomysł na zmianę realizacji tych zamówień, ponieważ już ludzie się trochę na mnie poznali, wiedzą że co do haseł i innych poufnych danych jestem lojalny i dyskretny, toteż mam w planach zmienić nieco sposób realizacji zamówień, ale wszystko w swoim czasie. Tymczasem do zobaczenia przy kolejnych putate'ach.

spoko ja pytam, właśnie wiem, że jesteś oblegany to wiem dlatego pytam przed napisaniem zobaczymy w późniejszym czasie

ps; polecam konkurs na logo Nvidi

/top top top co by tu napisać hmm :) warma nie ma nie ma xD, nie no co ja mówie skorpion nie daje tak za nic ;D wiem, wena

Bardzo przyjemne prace 10/10 leci plus powodzenia w realizacji zamówień, przez naszych userów jaki userów konkurencyjnych forum rób tak dalej.

Opublikowano

No moje auta nie zrobione ;x

KEEP IT MICHAŁQ

LEXUS LFA, NISSAN SILVIA [sOUTH PARK STYLE], BMW Z4 COUPE stoją w garażu użytkownika MRDOD0

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Up@

Bez spamu tutaj już każdy o tym wie.

Pisać mu tylko na PW i on zrobi swoje koniec kropka.

Opublikowano

witam oto kolejna odsłona mojego tuningu.

NISSAN NISMO R34GT-R Z-TUNE [iMPORT STYLE], stoją w garażu użytkownika GOZDZIO:

Ponieważ zazwyczaj staram się robić tuning który pokazuje wyłącznie mój styl, zrozumiem jednak jeśli, ten Nissan o tematyce "tuningu importowanego", znajdzie sporą rzeszę krytyków gdyż nie za bardzo znam się na tego typu układania naklejek, w tym wypadku poszukałem przykładów w google, znalezione fotografie pokazały mi że tuning importowany to niejednostajny, nieregularny, i niejednokolorowy rodzaj malowania auta, do tego zazwyczaj towarzyszy temu bardzo dużo naklejek sponsorów, toteż powstał właśnie taki Nissan Nismo z mojej ręki.

Mile widziane opinie poniżej.

pozdrawiam DESPOTA

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Dzięki zaraz zobaczę jak to wygląda i edytuję. :)

Edit@

Autko jest zajebiste!!! :D

Po prostu masakra taki tuning Japan? ;o dostaniesz ode mnie to co obiecałem na gg ci już napisałem co i jak POLECAM!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...