Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[zgłoszenia] tuningu by HADESS

DESPOTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3,50 zł z kont to nie wiele ;) auta zrobię do środy ;P ponieważ mam dużo pracy przed domem.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BMW M1 PROCAR, LOTUS EVORA, LEXUS LFA, stoją w garażu użytkownika TRIKOWY

lotus evora był odpowiedzią na :

Nie to żebym coś mówił ale wszystkie twoje tuningi wyglądają tak samo. To już wolę sam sobie zrobić

chciałbym uzyskać opinię tegoż pana.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Pytanko - pw tutaj wysylac tak ?

tak do mnie prywatną wiadomość tutaj (chodzi o zgłoszenie) a jeśli jakieś pytania to lepiej się dogadać na czacie ;)

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Wysłałem podanie... już nie mogę się doczekać moich autek :D

[Jak coś, to po stuningowaniu wyrażę swoją opinię i uregulujemy płatności :D]

­Keelah se'lai

Opublikowano

Despota czytasz moje wiadomości? Jak wysłać do cb zgloszenie? Chce żebyś zrobił mi auta płace 500 sb za auto

CZYTAM ALE JEŚLI NIE ODPISUJE TO OZNACZA ŻE JESTEM W TRAKCIE REALIZACJI ;) trochę dużo was wybaczcie jeśli nie zdążę wykonać wszystkiego tymczasem zrobiłem nowe wozy:

BMW M3 GTS, BMW SPORT EVOLUTION, PORSHE GT3 RS dodane do garażu użytkownika TRIKOWY

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

CZYTAM ALE JEŚLI NIE ODPISUJE TO OZNACZA ŻE JESTEM W TRAKCIE REALIZACJI ;) trochę dużo was wybaczcie jeśli nie zdążę wykonać wszystkiego tymczasem zrobiłem nowe wozy:

BMW M3 GTS, BMW SPORT EVOLUTION, PORSHE GT3 RS dodane do garażu użytkownika TRIKOWY

napisz wkońcu jak wysłać do Cb podanie bo chce żebyś zrobił mi auta ;p
Opublikowano

BMW M6 dodany do garażu użytkownika TRIKOWY

napisz wkońcu jak wysłać do Cb podanie bo chce żebyś zrobił mi auta ;p

tak jak jest napisane w temacie na priv wyślij podanie.

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

BMW M6 dodany do garażu użytkownika TRIKOWY ktoś mi kurde wytłumaczyć może jak wysłać priva tu czy na gg które podales na 1 stronie bo jestem tepy jak drewniany miecz o_O

tak jak jest napisane w temacie na priv wyślij podanie.

Opublikowano

Despota powiem tyle niektóre auta masz ładne a nie które nie bardzo mi się podoba te BMW GTR W garażu trikowy ale te lambo co nie podałeś nicku jest poprostu robione na odpał

PS ja tylko wyrażam swoją opinię też kiedyś będę chciał skorzystać

1302650.jpeg
Opublikowano

Despota powiem tyle niektóre auta masz ładne a nie które nie bardzo mi się podoba te BMW GTR W garażu trikowy ale te lambo co nie podałeś nicku jest poprostu robione na odpał

PS ja tylko wyrażam swoją opinię też kiedyś będę chciał skorzystać

ponieważ to lamborghini jest stylowe nie można przesadzić z kolorystyką i dodatkami. legendy motoryzacji nie można szpecić ;)

i nie był robiony na odwal się ponieważ żeby pokryć tylne ścianki na czerwono trzeba było kilku naklejek a już nie piszę o przodzie zderzaku ;)

/EDIT

LEXUS LFA, stoją w garażu użytkownika BARTEKPL96

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Popieram kolegę wyżej :D Lambo już samo w sobie szokuje wyglądem, a jak okleisz go całego, to zniszczysz piękne dzieło włoskiej motoryzacji :D

­Keelah se'lai

Opublikowano

LEXUS LFA, stoi w garażu użytkownika PROSTOL222

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

BMW M3 GTR E46 stoi w garażu użytkownika PROSTOL222

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

A gdzie moje?

:/

tzn jeszcze nie tuningowałem? jeśli nie to czekaj cierpliwie ;)

/EDIT

LEXUS LFA stoi w garażu użytkownika NONAME9009:

Wybaczcie za tak tragiczny tuning. Lexus jest autem o nieregularnym układzie "blacharki" jest dużo wypukłości, nierówności na nim i tak jak Lotus ma ciężki do rozszyfrowania charakter dzięki któremu wzorował bym się podczas układania naklejek z kolei które weszły by w najlepszy, dla tego typu auta, układ.

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Bleeeh, zielony i ciemny czerwony ? Nie mnie oceniac tylko wlascicielowi zresztą.

I chyba cos pomieszales Hadess, zajrzalem teraz do spilera z autami i tam stoi ten lexus z przed chwili i te ostatnie lambo co niepamietasz komu robiles, chyba, ze to celowe dzialanie.

Edit : Wsadziles spoiler z resztą aut w spoiler od tego Lexusa z przed chwili :P

Opublikowano

poprawione ;)

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

tzn jeszcze nie tuningowałem? jeśli nie to czekaj cierpliwie ;)

/EDIT

LEXUS LFA stoi w garażu użytkownika NONAME9009:

Wybaczcie za tak tragiczny tuning. Lexus jest autem o nieregularnym układzie "blacharki" jest dużo wypukłości, nierówności na nim i tak jak Lotus ma ciężki do rozszyfrowania charakter dzięki któremu wzorował bym się podczas układania naklejek z kolei które weszły by w najlepszy, dla tego typu auta, układ.

Ale ja czekam od wtorku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...