Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[zgłoszenia] tuningu by HADESS

DESPOTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do malowań wszystkich aut nie mam nigdy pomysłu zawsze spontanicznie. patrzę na auto myślę.... "o tak będzie zaje**ście" i nakładam naklejki :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do malowań wszystkich aut nie mam nigdy pomysłu zawsze spontanicznie. patrzę na auto myślę.... "o tak będzie zaje**ście" i nakładam naklejki :)

Dobry masz sposób bo bardzo fajnie Ci auta wychodzą

Opublikowano

Zajebiście to zrobiłeś. Like już poszedł, sorry że musiałeś tak długo czekać ;P

"Nigdy się nie poddawaj, kiedy upadasz wstawaj! Błędy popełniają wszyscy i ja też... "

~ Fokus

Opublikowano

nie no będę robił ale nie auta użytkownika Mario14125.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Deska :D

Napisałem ci pw już 10 razy dochodzę ci te wiadomości czy co?!

Opublikowano

UuU HADESS coś kombinuje :DD

Ja napisałem 10zgłoszeń i nic nie odpisał .

Opublikowano

Z tego co widać raczej nie wiem tylko tyle ,ze ma napięty grafik i nie daje już rady ale jeżeli już tak jest to radzę ci HADESS zrezygnuj z tego ponieważ ludzi to denerwuję takie długie czekanie.

Opublikowano

Z tego co widać raczej nie wiem tylko tyle ,ze ma napięty grafik i nie daje już rady ale jeżeli już tak jest to radzę ci HADESS zrezygnuj z tego ponieważ ludzi to denerwuję takie długie czekanie.

No potwierdzam irytuje to...

Opublikowano

Wiecie co ... Grajcie sobie normalnie i miejcie trochę cierpliwości ... czas szybko mija gdy się gra ... Ja czekam 2 tygodnie i wiem, że HADESS ma napięty grafik, bo bardzo dużo osób się do tego zgłasza. A jak wiecie to każdy człowiek ma swoje prywatne życie, na które więcej czasu przeznacza niż na grę .. Więc trochę cierpliwości ;)

Opublikowano

@UP no tak ma zycie prywatne dlatego jak pisal tydzien przyjmuje zgloszenia(odpoczywa) tydzien nic nie robi, a tydzien robi autka

No ale jak widac nie wywiazuje sie z tego co mowil, jak sie sam do tego zglosil to jak sie nie wyrabia to niech nocki zarywa, albo w ogole nie przyjmuje zgloszen -.-. A po 2 nie robi tego za darmo, wiec powinien miecz jeszcze wiecej checi...

Tez juz mnie to troche zaczyna irytowac

Opublikowano

Chłopak jest już dorosły ma życie prywatne poczekajcie aż odpiszę.

Ja osobiście do niego nie piszę bo mi się podobają moje autka <3

Opublikowano

Chłopak jest już dorosły ma życie prywatne poczekajcie aż odpiszę.

Ja osobiście do niego nie piszę bo mi się podobają moje autka <3

Darek co chwilę te avatary zmieniasz ;d

No ma życie prywatne ale pisał że zrobi xD

Opublikowano

@UP no tak ma zycie prywatne dlatego jak pisal tydzien przyjmuje zgloszenia(odpoczywa) tydzien nic nie robi, a tydzien robi autka

No ale jak widac nie wywiazuje sie z tego co mowil, jak sie sam do tego zglosil to jak sie nie wyrabia to niech nocki zarywa, albo w ogole nie przyjmuje zgloszen -.-. A po 2 nie robi tego za darmo, wiec powinien miecz jeszcze wiecej checi...

Tez juz mnie to troche zaczyna irytowac

W temacie jest wszystko pięknie i jasno napisane.

Robię to w wolnych chwilach z własnej chęci nie koniecznie za kasę bo w większości praktycznie za free.

Czas oczekiwania jest określony i czas realizacji również. Nie było jeszcze bym się nie zmieścił w czasie. Kolejne punkty w regulaminie czasami są dopisywane lub usuwane z różnych powodów raz właśnie dla tego że robiłem prawo jazdy. obecnie pracuję, mam niewielki remont w domu.

dziś biorę się za malowanie kolejnych aut także bez paniki w tym tygodniu wszystko będzie.

/edit

Deska :D

Napisałem ci pw już 10 razy dochodzę ci te wiadomości czy co?!

gdzie jest twoje 10 zgłoszeń?

2nQEh.jpg

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

up@

No kur**...przecież ci wysłałem .. X.x

Ehem..Top postów się zbugował,zaproszenia do znajomych i godzina.. na MPC.

Top@

Napiszę jeszcze raz zobaczymy czy dojdzie ..

Opublikowano

napisz na priv... bo nie pamiętam zgłoszenia.

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

VOLKSWAGEN SCIROCCO stoi w garażu użytkownika ACEMAN3624

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

VOLKSWAGEN SCIROCCO stoi w garażu użytkownika ACEMAN3624

ładna rzecz najbardziej podobają mi się te twoje otoczki na światłach po bokach niby takie kreski podkreślające auto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...