Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kłopotliwy kot

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

502cace07d8b1.png

Słowa tu nie są potrzebne <3

No i co z tego że gram w Metin2? a może Ty grasz w Call of Duty na przykład i o też mogę powiedzieć: Ale noob bo gra w CoD... zal mi Ciebie oceniasz ludzi po tym w co grają... pff

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj już sobie spokój z offtopem. Grasz w metina, chodzisz do gimnazjum - wszystko by było ok. gdybyś nie pogłębiał stereotypów.

Ale wy macie problemy z kotem,

O Maatko widać że się kota boisz??

Pomocy, omg zjada żarcie mojemu kotu!! Aha wiem co zrobię!!

Lece na mpc forum i napiszę Temat

okey napisałem... uff zajęło mi to ponad 5 min

Teraz profesjonaliści napiszą co mam zrobić z tym kotem (Radocha)

CO się dzieje z tym światem??? pytam się??

Za rok będzie: W mojej ziemi są robaki co mam zrobić??

Już wiem!! napisze do Prezydenta on będzie wiedział co zrobić ;)

Złap kota za ogon i pierdolnij 2 razy o ścianę

Działa w 100%, mój stary tak robił,

To jest post na poziomie? <_< Odpuść sobie i już nic nie pisz.

Opublikowano

Jak masz beczkę w pobliżu domu to bierzesz kota wrzucasz najlepiej czymś zamknij. W końcu będzie ~END STORY a kot odrodzi się jako pies.

Albo jeszcze lepiej po ciula Ci kot. W końcu to on jest tu problemem.

Jak Twój sąsiad będzie na podwórku szukasz jego kota i rzucasz o ten płot co wcześniej wspomniałeś. Może się wyprostuje.

Kup petardy np. piccolo i jebiesz, kilka małych wybuchów kota nie ma. Po tygodniu mu się znudzi.

A jak nie to tradycyjnie o ścianę albo karm swojego kota w kiblu i zamykaj drzwi wtedy ten drugi chyba nie wejdzie, a nie stawisz żarcie przed frontowymi drzwiami.

Opublikowano

Na kota są kilka sposobów które osobiście znam i sam przetestowałem bo miałem z tym problem.

Otóż, sąsiad kupił sobie małego kota, okej było fajnie do czasu... urósł i zaczął przechodzić przez siatkę , normalnie chodził sobie niedaleko domu i wracał, sąsiedzi karmili go normalnym jedzeniem, nie żadnym sklepowym.

Dobra, też mam kota , mojego nie ma teoretycznie cały dzień , ale micha jest zawsze pełna bo nie wiadomo kiedy przyjdzie, i ten skurczybyk od sąsiada wżerał wszystko mojemu... dobra, to kilka trepów w jego stronę i oduczył się,nie przychodzi od tej pory, drugi sposób to wiatrówka( nie testowałem ale kumple tak gadali) ,kilka razy strzał i się oduczył... kot jest płochliwy...

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Nie czytałem innych wypowiedzi, ale kup mocne proszki na senne (Dla kotów xD)

Wsyp do karmy, (odizoluj swojego kota) i gdy będzie mocno spał wsadź go do materialnego worka....

Zanieś sąsiadowi, poczekaj aż mu będzie mocno żal... i wtedy powiedz... on żyje tylko śpi... ale to ostatni raz... :D Taaaakie filmowe

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Jebnij mu kopa w dupę i pomoże . Nie wyobrażam sobie aby cudze zwierze chodziło mi po domu ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jebnij mu z gazu łzawiącego

albo złap go i upierdol mu łapki, 100% gwarancji, że już nie przyjdzie,

potem możesz wykonać tzw" operację kebab "

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Nie no faktycznie spróbuję z kapiszonami.

Jak widzę te makabryczne komentarze to wydaje mi się że niektórzy mieli bardzo ciężkie dzieciństwo

Tak ktoś tutaj napisał i faktycznie ma racje.

Opublikowano

ludzie... ogarnijcie sie ja prosil bym o zamkniecie tematu bo tu juz robi sie spamfest dostales kilkanascie odpowiedzi wiec sobie wybierz jakas

Ta sygnatura nie istnieje.

Opublikowano

Wystawiaj resztki żarcia gdzies po za domem tak zeb ten kot to wdział i jak sie przyzwyczai to z kazdym razem kładź tam jedzenie i juz nie bedzie ci do domu wbijał raczej bo sie naje tych resztek z obiadów kolacji itp

Opublikowano
Hit a cat on the nose.

of course, as will eat

Perfect random translate english my yoda.

@top

działa jakis z podanych sposobów? bo mam inny,

jak kot bedzie ci wchodzil do domu przyciasnij mu ogon drzwiami kilka razy, nie za mocno zeby nie ucierpial, przestanie przychodzic.

albo wrzuc go do jakiegos pudelka i wyslij do los andzeles

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Sadyści sami tutaj..

Co do tematu ja bym pierdolnął kota ze 3 razy łopatą potem nabił na widły, wydłubał oczy, wrzucił sąsiadowi do zupy, kota zapakował do wora, poczekał aż się rozłoży (gdzieś z miesiąc) i sąsiadowi do zupy znowu niech się cwel nauczy...

A tak serio to to co pisałem, wiatrówka albo karabin na wodę. Kilka razy i kot nie przyjdzie.

Opublikowano

Zastanawiam się czy temat nie powinien trafić na policję, ludzie wy jesteście albo sadystami albo mieliście ciężkie dzieciństwo albo jesteście chorzy psychicznie...niech administracja coś z tym zrobi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...