Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kłopotliwy kot

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku tygodni kot sąsiada przyłazi mi do domu i zżera jedzenie mojemu kotu. Jeszcze parę dni i wszystko zacznie zżerać. Jak zrobić żeby mu się w moim domu zle kojarzyło i nie przychodził?

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
lopata_weglowa_1_oprawiona_t.jpg

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Powiedź sąsiadowi, że niech pilnuje by jego kot nie przyłaził do cb i żarł jadło twojemu kotu :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Rutut to ma być humanitarnie :D . A co do psa to odpada. Nie mam warunków na trzymanie psa aktualnie.

Up

To też odpada. Z tym sąsiadem to się raczej nie dogadam.

Opublikowano

Zadzwoń na Straż Miejską. Niech mu zrobią wjazd na chate i ograną jego futrzaka :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

wiesz, jak mojemu ojcu wchodziły koty na podwórko to z małej wiatrówki w dupe strzelał. Kota nie zabije co najwyżej lekko uszkodzi. Zrób tak.

Opublikowano

Kiedy kot bedzie jadl, to po cichu stan za nim, a lopata naceluj na kark i w blyskawicznym tempie 'wykop grzadke'. Potem zanies turkowi na kebaba (jak ci zaplaci to bedziesz mial na ewentualna grzywne).

Humanitarne jest to, ze nie zabiles kota, tylko przyczyniles sie do przejscia w kolejne ogniwo w lancuchu pokarmowym. Enjoy.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Przejdz sie i pogadaj. Nie ma czegos takiego jak "nie dogadam sie" albo niech go pilnuje, albo sprzedaj futrzakowi kopa w tylek. Ludzie podali ci pomysly, ale kazda kolejna odpowiedz wskazuje na to, ze ci sie nie chce (nie mowie o kebabowej operacji). Zmien miejsce z jedzeniem i tyle. Ja osobiscie przeszedlbym sie do faceta i nagadal, bo dzisiaj tak to dziala: zwykla rozmowa nie wystarcza, wiec trzeba opierdolic.

7m9a.png

Opublikowano

Ludzie, a co to da, kot jak chce żreć to znajdzie jedzenie i tyle.

Tu gadanie nie da nic, nie upilnuje koleś kota.

Wiem bo sam mam.'

Odstraszaj do tego czasu, aż przestanie przyłazić.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

No właśnie koleś i tak nic nie zrobi.

P.S on nie lubi mojej rodziny twierdzi że mój płot jest krzywo i kawałek mojego ogrodu jest jego.

Opublikowano

Jeśli karmisz kota, to posiedź przy nim i poczekaj aż zje, po czym zabieraj miskę.

Jeśli zobaczysz kota sąsiada, to go po prostu odstraszaj. Koty zazwyczaj są płochliwe, w końcu może zrozumie ;d

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Arcymistrz
Opublikowano

Koty są takie, że jak coś dostaną w danym miejscu to będą zawsze przychodzić. Polecałbym zastosować preparat, który odstrasza koty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...