Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kłopotliwy kot

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzę te makabryczne komentarze to wydaje mi się że niektórzy mieli bardzo ciężkie dzieciństwo. Po prostu jak pojawi się ten kot to go przeganiasz ale bez żadnej przemocy, kilka razy tak zrobisz i nie powinien sprawiać problemów.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorącego ziemniaka włóż mu w dupsko, koty mają taką reakcje że jeszcze bardziej sobie tego ziemniaka przytrzasną ogonem :D polecam

To naprawdę działa, Botanic wie, co mówi.

Kot nie ucierpi, a się nie pokaże więcej.

Nie ucierpi oczywiście, jak dasz jakiegoś małego. ;)

51708373187730018158.png

Opublikowano

Na co czekasz? idź do sąsiada napierdol mu walnij mu z dyńki tak jak w filmie Woja polsko ruska i nie wstanie. A kota zajeb i wyjeb za okno tylko trzymaj za ogon. Spokojnie maciuś kot ma 9 żyć zostaną mu jeszcze 8 ;)

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Wiec robi sie to tak. Kupujesz wiatrowke, jak ciebie nie staac lub nie jestes w stanie sobie zalatwic owego przedmiotu wystarczy proca. Jesli masz wiatrowke nie obejdzie sie bez naboi, jednak jezeli posiadamy proce wystarcza proste kamienie. Nastepnie musisz sie przyczaic na kota i zapisac sobie o ktorej godzinie, i kiedy najczesciej chodzi do ciebie. Gdy juz uzyskales owe info, musisz sie skampic w tym oto miejscu! Czekasz, czekasz ... czekasz. Gdy zobaczysz kota na horyzoncie masz 2 wyjscia. Poczekac az podejdzie dosc blisko, wtedy wystarczy ze zajebiesz mu z kamienia, nie potrzebna jest do tego proca ani wiatrowka lub wziasc wiatrufke/procem i sprobowac szczelic z niego :D !UWAGA! - ISTNIEJE MOZLIWOSC SPLOSZENIA OSOBNIKA!

61093c6efb.png

Opublikowano

Wiec robi sie to tak. Kupujesz wiatrowke, jak ciebie nie staac lub nie jestes w stanie sobie zalatwic owego przedmiotu wystarczy proca. Jesli masz wiatrowke nie obejdzie sie bez naboi, jednak jezeli posiadamy proce wystarcza proste kamienie. Nastepnie musisz sie przyczaic na kota i zapisac sobie o ktorej godzinie, i kiedy najczesciej chodzi do ciebie. Gdy juz uzyskales owe info, musisz sie skampic w tym oto miejscu! Czekasz, czekasz ... czekasz. Gdy zobaczysz kota na horyzoncie masz 2 wyjscia. Poczekac az podejdzie dosc blisko, wtedy wystarczy ze zajebiesz mu z kamienia, nie potrzebna jest do tego proca ani wiatrowka lub wziasc wiatrufke/procem i sprobowac szczelic z niego :D !UWAGA! - ISTNIEJE MOZLIWOSC SPLOSZENIA OSOBNIKA!

Idiota, nie dość,że bierzesz metode podrywu swojego starego to jeszcze masz pezeta w sigu -.-

Opublikowano

Dr Katarzyna Jasińska z Wydziału Nauk Biologicznych Uniwerstytetu Wrocławskiego mówi, że w tym wypadku najlepiej jest zjeść kota przeszkadzającego.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

@Up

are you stupid -.-

@Top

Hit a cat on the nose.

of course, as will eat

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Polecam pokropić drzwi sąsiada olejkiem walerianowym :]

Wtedy nie tylko jego kot przyjdzie mu pod drzwi, ale i z okolicznych bloków ściągnie się ich ze sto ^^

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Miałem podobną sytuację, na początku mi to nie przeszkadzało ale w momencie kiedy kot sąsiada wpierdalał 2x więcej niż mój zdecydowałem że nie będzie darmozjadem i uznałem że mi się też coś należy. Od momentu kiedy kupiłem kota cały czas myślałem dlaczego koty spadają na 4 łapy doszedłem do wniosku że to przez ogon. Na samym początku rzuciłem skurwiela z dachu, za drugim razem złamałem ogon i rzuciłem jak wcześniej. Co się okazało? Że moja teoria była słuszna :)

Opublikowano

Jak mówię, najlepiej urządzić rytuał odpędzania, musisz wziąć kota sąsiada i zrobić mu ranę w brzuchu. Bierzesz jego krew na rękę i rysujesz na podłodze banana. Kładziesz kota (który musi żyć) w środku banana i mówisz: "JESTEM KONIEM". Wtedy kot zgłupieje i ucieknie.

21bps1.png

Reklama.

Opublikowano

Żalosne odpowiedzi.

tak na serio to ja już jadę Ci pomóc myślę że razem coś zdziałamy

250px-T72_Georgia.jpg

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ale wy macie problemy z kotem,

O Maatko widać że się kota boisz??

Pomocy, omg zjada żarcie mojemu kotu!! Aha wiem co zrobię!!

Lece na mpc forum i napiszę Temat

okey napisałem... uff zajęło mi to ponad 5 min

Teraz profesjonaliści napiszą co mam zrobić z tym kotem (Radocha)

CO się dzieje z tym światem??? pytam się??

Za rok będzie: W mojej ziemi są robaki co mam zrobić??

Już wiem!! napisze do Prezydenta on będzie wiedział co zrobić;)

Złap kota za ogon i pierdolnij 2 razy o ścianę

Działa w 100%, mój stary tak robił,

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

Opublikowano

Ale wy macie problemy z kotem,

O Maatko widać że się kota boisz??

Pomocy, omg zjada żarcie mojemu kotu!! Aha wiem co zrobię!!

Lece na mpc forum i napiszę Temat

okey napisałem... uff zajęło mi to ponad 5 min

Teraz profesjonaliści napiszą co mam zrobić z tym kotem (Radocha)

CO się dzieje z tym światem??? pytam się??

Za rok będzie: W mojej ziemi są robaki co mam zrobić??

Już wiem!! napisze do Prezydenta on będzie wiedział co zrobić ;)

Złap kota za ogon i pierdolnij 2 razy o ścianę

Działa w 100%, mój stary tak robił,

Wyłącz enter

//Edit

Sorrki, nie zauważyłem że z działu metin :(

Opublikowano

@UP

Kurwa -,- on wiersz pisał. Poezji nie czytasz??

@2UP

przez cały czas jedziesz ,że pisze temat na mpc. A na koniec z tekstem :

"Złap kota za ogon i pierdolnij 2 razy o ścianę

Działa w 100%, mój stary tak robił, "

widocznie masz fajną rodzinę (ohh beka)

Opublikowano

@UP

Kurwa -,- on wiersz pisał. Poezji nie czytasz??

@2UP

przez cały czas jedziesz ,że pisze temat na mpc. A na koniec z tekstem :

"Złap kota za ogon i pierdolnij 2 razy o ścianę

Działa w 100%, mój stary tak robił, "

widocznie masz fajną rodzinę (ohh beka)

Nie miałem na myśli Autora Tego tematu miał to być taki sarkazm czy mały żarcik :/ Sorki jak cię obraziłem.

I moja rodzinka nie jest patologiczna :)

Xemon12 to że mam w nicku metin2 to znaczy że jestem gorszy??? A może cwelu kiedyś grałem w Metin2 i może mi się nie chce zakładać 2 konta???

Powiem Ci że sam lepszego nicku nie masz... NQ

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...