Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kłopotliwy kot

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Obcy kot wchodzi do was na chate? Sprawdź czy nie masz jakiegoś żula przypadkiem w piwnicy ;) Co to za problem złapać jakiegośkocura w domu, nie musisz go ganiać przecież po otwartym terenie, łapiesz, dzwonisz po hycla i po sprawe

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy że pogonisz go kilka razy i już nie przyjdzie albo ten pistolet na kapiszony ;)

U mnie kot sąsiada sra mi na balkon i też rozmowy skutku nie przynoszą jak wypuszczę psa na balkon to spierdala , że mało nie spadnie z balkonu...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Jak to nie podziała to weź jakąś łopatę i machaj w jego stronę.

Albo dawaj swojemu kotu jedzenie kiedy on chce, a nie miska stoi cały czas.

Innych pomysłow nie mam ... xD

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Jak zobaczysz, że Ci się panoszy po domu, to mu walnij, tylko mu krzywdy nie zrób, zrobisz tak ze dwa razy i się nauczy.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Idź do sąsiada i powiedz ,że jak nie będzie pilnował swojego kota to dzwonisz po hycla, jak go to nie wzruszy to zadzwoń i sprawa załatwiona.

Opublikowano

wydymaj kocura, przestanie przychodzic na 919%

albo tak jak kolega powiedzial na 1 stronie "Operacja Kebab", jak nie podziala to karm kota w domu a tamtego odstraszaj odkurzaczem albo wrzuc mu do miski

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kiedy kot bedzie jadl, to po cichu stan za nim, a lopata naceluj na kark i w blyskawicznym tempie 'wykop grzadke'. Potem zanies turkowi na kebaba (jak ci zaplaci to bedziesz mial na ewentualna grzywne).

Humanitarne jest to, ze nie zabiles kota, tylko przyczyniles sie do przejscia w kolejne ogniwo w lancuchu pokarmowym. Enjoy.

Ktoś mnie wołał?

wydymaj kocura, przestanie przychodzic na 919%

albo tak jak kolega powiedzial na 1 stronie "Operacja Kebab", jak nie podziala to karm kota w domu a tamtego odstraszaj odkurzaczem albo wrzuc mu do miski

Ty też coś chcesz!?

@top

Karm kota w domu ;)

Opublikowano

Miałem podobnie. Obsikaj tam gdzie wchodzi ten kot swoimi bądź szczochami twojego kota. Będzie wiedział że mieszka tu kot. Możesz go też złapać za kark. Nie będzie go bolało a będzie wiedział żeby nie przychodzić. Do mojej kotki przychodzilły koty. Polałem je wodą i nie przychodzą. Jednemu tylko z kopa dałem i go już nie widziałem

Opublikowano

Poproś go pogadaj z nim, najczęściej problemy tworzą się, z powodu braku rozmowy ze sobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...