Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] >>> WRPSP.EU <<< By [GM]JacoH

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego usuneliscie fleshe i m14 ?? i dlaczego za ammo nie leca pkt ? odpowiedz prosze ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#2up dla mnie jest bezsensu lezenie na CQC ;) mogli by zrobic tak :

1. usunac lezenie z CQC

2. dodac fleshe i m14 ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

@UP Ale powiedz mi dlaczego maja usunąć leżenie na CQC, chcesz aby było wszystko tak jak na Interze? Jeżeli tak to idź na Inter. Dla mnie jest właśnie zajebiste to, że można leżeć <3

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

#2up dla mnie jest bezsensu lezenie na CQC ;) mogli by zrobic tak :

1. usunac lezenie z CQC

2. dodac fleshe i m14 ;)

Filip leżenie mi się akurat podoba . Gdy ktoś w ciebie strzela naciskasz szybko c czy tam ctrl a potem spacja i to wygląda tak : Stoje , kucam , leże , kucam , stoje wtedy jesteś cięzkim celem dla wroga .

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@UP A teraz popatrz na odwrót. Na 100% nie usunął tego bo dla większości osób się to podoba. Są to wspomnienia z dawnych (dobrych) czasów :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

moze i dobre czasy nie mowie ze nie lecz jesli chodzi o lezenie to jest i 50 % za nie i 50 % zaa wiec wiesz wrpsp na oficjalnej stronie powinni zrobic ankiete i zobaczyc co wygra i tyle problem z glowy :)

Opublikowano

Lipa serwer...

Admini maja gdzieś, nie odpisują do ciebie, botów biega tyle co na normalnym WarRocku.

Dostałem bana za to że na Heavy Trooper pojawił mi sie UMP na 3 slocie, strzeliłem i ban...

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Zgodnie z regulaminem tutaj piszemy wszystko odnoścnie WRPSP.

http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/

Cls.

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...