Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] >>> WRPSP.EU <<< By [GM]JacoH

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP Pamiętam te gry razem z tobą. Był porządny rywal :D A nie teraz włosi na statach 0:5 ^^ Nie ma z kim grać xD

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2UP Pamiętam te gry razem z tobą. Był porządny rywal :D A nie teraz włosi na statach 0:5 ^^ Nie ma z kim grać xD

speaker jak szukasz porzadnego rywala to dawaj 1 vs 1 :D zobacz do media na takie o z wrpsp :D mozemy zagrac w kazdej chwili

Opublikowano

Juz nie można :D

Taa kiedyś to był poziom.

Hmm..t.eraz to wstyd wchodzić na mój nick bo tak dawno nie grałem w wr xD

snikersproject1.png
Opublikowano

Dlaczego zostałem zbanowany pernament.Nic nie zrobiłem mój nick FunekBeta.LOL

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

speaker jak szukasz porzadnego rywala to dawaj 1 vs 1 :D zobacz do media na takie o z wrpsp :D mozemy zagrac w kazdej chwili

Nie działa mi WRPSP.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

UO i BG działa ;) powinniście móc tak tworzy room'y, a A.I. nw kiedy będzie dodany.

PS. DM póki co nie będzie dostępne bez premium, bo mamy inne problemy.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ja widziałem gościa z premium.Nie był GA.Ale normalnym graczem nie wiem jak się nazywa.

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

Przypuszczam , że skoro chcesz kupić nową broń aktualn e/a ci się znudzył y/a . Więc czemu nie usuniesz nie potrzebnych ci broni po przez kliknięcie w inventory na broni - delete ? Będziesz mieć wtedy miejsce na nową broń

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja mam pytanie ...

Dlaczego dajecie bana za szczęście i skilla ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@3UP Ja w ostatnim czasie nie banuje, bo od kąt mamy Shox Guards'a (anty-cheat) nie ma hackerów i mam problem z głowy :P. A więc nie odpowiem na pytanie.

@2UP Wszyscy CBT mają premium, a jest ich w sumie ok. 60 z czego grających nie wiem ile jest. Ale najwięcej w ostatnich dniach gra chyba KontoTestowe.

@UP Prawdopodobnie tak. Jeszcze nie mamy tego na tą chwilę.

Opublikowano

Yay, a ja sobie grałem staty 7-2 i mi wywala, ze mam bana ... Nie wiem nawet za co ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie bugowałem, nie spamowałem i nie hackowałem, więc chyba jakaś pomyłka .... Ehh Koreański warrock zawsze będzie najlepszy :D

MAL

Opublikowano

@UP Ta, banują uczciwych ludzi. A GM latający z AimBotem, Chamsem itd. to już nie. Pozdro dla Jacusia <3

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

@UP Ty już speaker się tu nie wypowiadaj, bo twój post nie wnosi nic do tematu. A sam dostałeś bana za hacki na serwerze, a teraz jeszcze wprowadzasz ludzi w błąd podsyłając im Updater który niby zadziała... Tak, ale tylko na jednej, konkretnej wersji WR inter z przed kilku miesięcy. Ja jej nie udostępniam i nie mogę za nią poręczyć.

Natomiast mogę poręczyć, że instalka na pewno działa, sprawdzana przez kilak osób na systemach Windows 7 32 i 64 bit i chyba XP.

@2UP Napisał byś kiedy dostałeś bana może i jaki nick ?? Bo tak to nie pomogę.

Pozdrawiam [GM] JacoH

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale ban znikł sam z siebie LOL

MAL

Opublikowano

@2UP Jaki znowu Updater? Znwou pier*olisz o czymś ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...