Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] >>> WRPSP.EU <<< By [GM]JacoH

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#up

Nie trzeba pobierać nic dodatkowego. Pobieranie będzie trwało około (max) 3h

#down

Widzisz, to sobie oblicz :)

Około 1.5h

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Instalka mimo, że jest na chomi*uj.pl to nie wymaga transferu dzięki specjalnemu linkowi ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@CośNieTak - Pobrałem to co kazałeś i wszystko wydaje się ok , ale gdzie uruchomić tego warrocka . W zawartości pliku nie ma launchera

1361453243-U739101.png

Opublikowano

JacoH znalazłem pare bugów:

Nie da sie kupowac postaci za cashe

Mozesz miec kazda bron na kazdy level jezeli kupisz ją za cashe.

jak narazie to tyle. ale jak znajde wiecej to edytuje ten post. mysle ze pomogłem.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Potwierdzam to co napisał @UP to jest zrobione specjalnie. Tak samo z ammo box'ami, bo to ma dawać ammo, a nie free punkty...

PS. Bugi proszę zgłaszać na WRPSP w odpowiednim do tego dziale ;)

Opublikowano

Mam pytanie , o co chodzi z tymi weekendowymi eventami . I czy będzie więcej broni lub czego kolwiek , żeby spopularyzować ten serwer ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Na pewno będzie więcej broni, niż na normalnym WR. W eventach wygrywa się bronie, których nie ma w IS.

PS. Temat powinien być w innym dziale ehhh.... I pozdro dla admina JacoH'a ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Co do włochów to się zgodzę, bo dobry znajomy WRPSP go z popularyzował we Włoszech i grają z tego co wiem. DM (Death Match) spróbujemy w najbliższym czasie może dodać.

PS. Propozycje proszę zgłaszać na WRPSP.eu

PS2. Proszę się nie zniechęcać wyglądem forum. Jest ono stare i zostanie takie prawdopodobnie do otwarcia kiedy to będzie całkiem inne forum (może będą połączone konta na forum z tymi w grze, tak jak na nexon czy g1) ;)

Pozdrawiam [GM]JacoH

Opublikowano

Już długo nie grałem na serwie. Bo gdy byłem tym testerem to później serwer był wyłączony na parę miesięcy i tak jakoś przestałem grać.

A teraz sobie ściągnę i popykamy :D Zobaczę co się pozmieniało. pracujcie nad tym aby było zajebiście :)

Pozdro :P

Opublikowano

Ja tak samo :D Akurat jak miałem znowó zacząć grać to wtedy było coś nie tak. Ale sciągne i zobacze.

Server na prawde był świetny (nie wiem jak teraz bo nie grałem ale miło wspominam te czasy)

Pozdrawiam Snikers

snikersproject1.png
Opublikowano

Czy będzie A.I mode?

(oby było bo juz sie troche nudzi tylko CQC ) ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...