Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WRPSP] >>> WRPSP.EU <<< By [GM]JacoH

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak działa. Jeżeli masz pliki warrocka to wystarczy, że podmienisz starego updatera na nowego, tutaj masz download nowego UpdateraWR:

http://download.hellshare.com/updaterwr-exe/8484106

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/38c1f97d8604e3b99c625cb50f6b46893e8f2324

Speaker tu masz dokładny cytat ze starego tematu i to nie tak z dawna, a więc ogarnij się, bo tylko się ośmieszasz. I jak piszesz to naucz się pisać zdania bez użycia słowa pierdolić itp. (nie cenzuruje, bo nikogo tym nie obrażam i to nie jest karalne warnem) ;)

//Bez flamewaru proszę. Takie, rzeczy powinny być załatwiane na PW. || hackerX

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a po co ma byc uzywana ? i tak nie ma hackow gra sie fajnie.. a bylo by jeszcze zajebisciej gdyby na cqc bylo wylaczone lezenie bo to psuje cala gre i jeszcze ten stringer to tez mnie zdziwila bo jest ona szybka nie dosc ze leci prosto to na strzala, zmniejszcie chociaz dmg zeby na shota nie padal no to tyle sie troche rozwinelo ;p

Opublikowano

Właśnie leżenie na CQC jest zawaliste i wątpie żeby je usuneli. Ogólne założenie było takie żeby "przywrócić" wr za czasów bety. Oczywiście wszystkiego nie dało się zrobić ale i tak jest super.

Hmmm a czy np. RPG w WR int nie bierze na hita? xD

snikersproject1.png
Opublikowano

rpg a stringer to 2 rozne bronie jesli nie zauwazyles a gdybysmy zrobili ankiete czy mialo by byc lezenie czy kucanie jak myslisz co by wybrali ? no wlasnie .. pozdro

Opublikowano

Na CQC RPG nie działa, bo jest to wyrzutnia rakiet i jest za mocna ( na większych mapach będzie odblokowana). Stinger to co innego bo zabija tylko jeżeli w trafi w cel, ponieważ jest to pocisk przeciw pancerny.

Opublikowano

Utrudnia? Właśnie ułatwia , koleś we mnie strzela to nagle leże i jemu cięzej we mnie celować , a jeszcze lepiej jak ktoś najpierw kuca potem leży i stoi . Tak szybko. Może tobie utrudnia bo nie umiesz tego robić w odpowiednim momencie . Tego nie usuną raczej.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

wszystko dziala jak nalezy a Jacoh co dzisiaj doszlo? bo cos mi sie pobieralo?

Za pewne coś głupiego i tępego.

Pomyślcie zanim coś dodacie i się zastanówcie czy to graczom będzie się podobać.

no siema

Opublikowano

chcecie mieć więcej ludu na tym serwie? to dajcie "leżenie off "gra bd o wiele lepsza i przyjemniejsza bo to naprawdę jest kicha ale to jest w końcu BETA czyż nie ?

Opublikowano

Mam problem iz po odpalniu updaterawr pojawia mi sie taki blad "Cannot read that as a ZipFile"

Prosze o pomoc

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

@2UP testowałem instalkę kilka razy i nie tylko ja i wszystko działało nornalnie. PS. na WRPSP daje darmowy link do pobierania z chomikuj. Zmienia się on co jakiś czas, a więc jak nie będzie działać to pisać (można też na PW, ale na WRPSP).

Opublikowano

Jacoh, ogarnij się! Proszę Ciebie! Pozostaw sprawy osobiste między nami, i nie banuj mnie na TSie za "bo tak" bo się ośmieszasz ^^

Nie ważne!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Na serwerze nie grałem jakieś pół miesiąca . Jakie zaszły zmiany ? Wiem , że DM jest dla graczy bez premkek . Czy nadal na serwerze jest średnio 30 osób ?

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...