Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]World of Chaos

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynasz od 100lvla, lecisz do tomb i expisz aż mobki będą zielone:)

Chyba od 90 lvla ;D

pomyłka z tym expem wgl na h lvl.... mam 191 lvl i leci mi ledwo z pbi + eską 0.90 za moba -.- trzeba chyba wydawać kase na gre zeby miec eski do expa ;x lipa ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba od 90 lvla ;D

pomyłka z tym expem wgl na h lvl.... mam 191 lvl i leci mi ledwo z pbi + eską 0.90 za moba -.- trzeba chyba wydawać kase na gre zeby miec eski do expa ;x lipa ^^

a co to myślałeś że zabijesz moba i ci level wleci ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Chyba od 90 lvla ;D

Sorki pomyłka, dawno nie zaczynałam tam więc mi się myli z generic :D

Heheh zobaczysz jak trzeba będzie wbijać od 230 do 235 na mobkach z 230lvlem :D To jest zabawa :p Ale warto się pomęczyć, nasza guild ma szansę odbić gród jeśli się wykoxają wszyscy :p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

a co to myślałeś że zabijesz moba i ci level wleci ?

Weź gościu się rozbiegnij i zatrzymaj na ścianie,kto powiedział że chce od razu lvl za moba ? na moim lvlu to tak fajnie by było żeby po 2% wlatywało ... -.-

-_-_-Shadow LC-_-_-

Opublikowano

Weź gościu się rozbiegnij i zatrzymaj na ścianie,kto powiedział że chce od razu lvl za moba ? na moim lvlu to tak fajnie by było żeby po 2% wlatywało ... -.-

Dla mnie lepiej gdy się expi dłużej. A eski i pbi to nie problem. Bijesz w procku i zbierasz takie coś (nie pamiętam nazwy xD) coś tam poor, good i perfect. To wymieniasz u cash npc na eski, pbi, poty, leki itp itd :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Dla mnie lepiej gdy się expi dłużej. A eski i pbi to nie problem. Bijesz w procku i zbierasz takie coś (nie pamiętam nazwy xD) coś tam poor, good i perfect. To wymieniasz u cash npc na eski, pbi, poty, leki itp itd :)

Zbieram,zbieram ;p ale jak 120 esek idzie na level ? masakra ;d

-_-_-Shadow LC-_-_-

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś czemu download nie działa ?

Z tego co się orientuje to usunęli narazie opcje pobierania lub hosting padł na którym był zamieszczany client

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jestem nowy w ta gre i dopiero to sciagam i mam takie pytanko małe czy ktoś by mi pomógł to ogarnąć? najlepiej zeby ten ktoś mial mikrofon skype teamspeak 3 czy coś w tym rodzaju . Z góry dzięki

Opublikowano

Witam jestem nowy w ta gre i dopiero to sciagam i mam takie pytanko małe

czy ktoś by mi pomógł to ogarnąć? najlepiej zeby ten ktoś mial mikrofon skype teamspeak 3 czy coś w tym rodzaju . Z góry dzięki

Skoro jesteś nowy to bardziej doradziłbym LC Destiny a nie WOCa Czemu Na wocu są pega lagi 10 minutowe Nie wiem jak obecnie Sprawdzałem jakiś tydzien temu Bardzo mało osób gra Ponieważ każdego wkurzały te lagi

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Skoro jesteś nowy to bardziej doradziłbym LC Destiny a nie WOCa Czemu Na wocu są pega lagi 10 minutowe Nie wiem jak obecnie Sprawdzałem jakiś tydzien temu Bardzo mało osób gra Ponieważ każdego wkurzały te lagi

Nowej osobie polecać Destiny? Puknij się w czoło xD

Jeśli dopiero zaczyna, niech zacznie na łatwym serwie - Fantasy, GenericName01/02 - tam, gdzie są ogarnięci ludzie (dosyć), którzy mu pomogą i nie ma takich problemów z serwerem jak są teraz na Destiny.

@vegeta01 jeśli chcesz nauczyć się grać to najpierw zdecyduj jakie ep chcesz;) Jeśli interesuje cię ep1 to zagraj na LCGenericName01. Ten serwer faktycznie już nie jest taki jaki był na początku, każdy ma w uj kasy, pełno bugów, lagi itp. Nie opłaca się pobierać.

k1hvCVp.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nudny serwer troche, ale fajnie kasy tam kiedyś dostałem za free z gildi ponad 500kkk ;D xdd

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

nudny serwer troche, ale fajnie kasy tam kiedyś dostałem za free z gildi ponad 500kkk ;D xdd

A jaka to była gildia? Bo pamiętam, że z kolegą rozdawaliśmy ;d

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...