Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]World of Chaos

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złodziei?

Niech zgadnę, Polacy?

Co do gildii to wątpię, że powstanie jakaś dobra.

Na Destiny były problemy nie mówiąc tu.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem , z instalacja tego serwera ? gdy juz wypakowywuje dochodzi do 79% i jakis bład wyskakuje : / wie kto co jest?

Może sprecyzujesz jaki błąd? Może uszkodzone archiwum? W takim wypadku musisz pobrać plik jeszcze raz.

Opublikowano

ElPadrino dla Ciebie:

cashshop.jpg

cashshop2.jpg

qzapoints.jpg

worldboss1.jpg

worldboss2z.jpg

exppeta.jpg

tombis.jpg

drop2001.jpg

drop2002.jpg

pointb.jpg

perfectp.jpg

200llg.jpg

skont maz tyle kassy?

Na serwie ostatnio kręci się dużo złodziei więc jeżeli macie coś pożyczyć komuś cennego to nie pożyczajcie :D

A co do gildii tu to niestety nie ma polskiej ogarniętej gildii xD Byłam w jednej to okazało się, że złodzieje sami itp, już nie będę wymieniać nazwy :P Dlatego postanowiłam założyć swoją i może zbierze się ciekawa ekipa na gród ? Któż wie... :P

nick gildi?

Opublikowano

Server wyłączony A dzieci Neo się kłócą

Na serwie ostatnio kręci się dużo złodziei więc jeżeli macie coś pożyczyć komuś cennego to nie pożyczajcie :D

A co do gildii tu to niestety nie ma polskiej ogarniętej gildii xD Byłam w jednej to okazało się, że złodzieje sami itp, już nie będę wymieniać nazwy :P Dlatego postanowiłam założyć swoją i może zbierze się ciekawa ekipa na gród ? Któż wie... :P

Jaki masz nick i w jakiej gildii byłeś

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przydałoby się więcej polaków by odbić gród ;x

Skusi się ktoś? Gildia jest, już doś ogarnięta, zwykle garnie się do pomocy ;D Bynajmniej ja i lider;p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Właściwie nie wiem... Nic nie piszą, ale mają coś ostatnio takie odpały, że albo offline albo connector nie chodzi -,-

A chciałam dobić 235 dzisiaj ;x

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...