Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Klient][Wlasne Zycie][400 Slot] High Life

Leprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol 42 uzytkownikow przeglada temat i to ciagle tak dużo ;d

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a będą może nowe rodzaje drzwi,okien, łóżka,

A będą może biurka,talerze,miśki pluszowe itp, rożne podłoża jak panele wykładzina itp ??

Opublikowano

Jak tam wasze prace ile % zrobione jest już ??

przenosze cię do strony 1 tam masz all o serwie nawet ile % gotowych

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Potrzebny nam pilnie Grafik !

Jeśli jesteś chętny napisz PW.

Co zrobiliśmy przez ten czas ?:

Dodaliśmy możliwość wyrobienia podstawowych dokumentów, dowodu osobistego, metryki zdrowia itd.

Zmniejszyliśmy cene paliwa za litr, dodaliśmy kilkanaście bankomatów w mieście, dodaliśmy rolki do kupienia w sklepie 24/7, nowe telefony, licznik oraz stan paliwa w HUD.

Plany na dzisiejszy wieczór:

- Dodanie broni palnej.

- AFK System (nie nabija Ci minut na /praca jeśli jesteś AFK)

- Odżywki - po zarzyciu masz 3 minuty na położenie się na ławeczce treningowej.

- Kierunkowskazy, odpalanie oraz zgaszanie auta za pomocą Shift.

- Policja będzie mogła użyć paralizatorów oraz kajdanek.

Opublikowano

Niemożna się doczekać.Jeżeli wszystko będzie takie jak opisane (Może lepsze)to może być to jeden z najlepszych serwerów w Polsce.

Opublikowano

Czy was pogięło ten serv jest fajny?? ON JEST ZAJE*****.

Vip nie będzie tani 25zl minimum jak nr 1 w Polsce będzie.

Ale opłaci się kupić vip'a

a mam pytania:

-Czy będzie można utworzyć swojej rodziny??

-Czy będzie można stworzyć własne miasto/wieś??

-Czy będzie można porywać ludzi??

-Czy będzie możliwe stworzenia programu w TV

-Czy będzie można zostać bokserem??

z góry dzieks

Opublikowano

o jej serwer zapowiada sie naprawde znakomicie juz sie nie moge doczekać! i mam 1 pytanie.... Czy dziewczyna może mieć długie włosy? i czy jej gra rozwija sie tak jak u chłopaków?!

Opublikowano

To doskonale a i czy bedą ubrania dla dziewczyn?? i czy logujemy sie na serwer bo nickiem np. Madzia czy pod imieniem i nazwiskiem które wybraliśmy???? na 100% zagram bo zapowiada sie znakomicie a i czy pojazdy to minecarty?! i czy bedzie kościół i możilwoś zostania ksiedzem bądź zakonnicą? albo zagrobelnym? coś w tym stylu i czy meble będą wyglądac prawie jak prawdziwe?!

Opublikowano

To doskonale a i czy bedą ubrania dla dziewczyn?? i czy logujemy sie na serwer bo nickiem np. Madzia czy pod imieniem i nazwiskiem które wybraliśmy???? na 100% zagram bo zapowiada sie znakomicie a i czy pojazdy to minecarty?! i czy bedzie kościół i możilwoś zostania ksiedzem bądź zakonnicą? albo zagrobelnym? coś w tym stylu i czy meble będą wyglądac prawie jak prawdziwe?!

Co do logowania to już było że tworzymy swój "awatar" i wpisujemy tam imię nazwisko itp, a reszte to nie wiem.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

mavis dalej nie rozumiem czy moge wejsc pod swoim nickiem np olka czy jakos tam i jak zrobie na forum awatar to bede miec to imie i nazwisko co wybrałam ?

Opublikowano

mavis dalej nie rozumiem czy moge wejsc pod swoim nickiem np olka czy jakos tam i jak zrobie na forum awatar to bede miec to imie i nazwisko co wybrałam ?

Na stronie będzie tworzenie swojego awatara i tam wypełniasz, i trzeba imię i nazwisko może być wymyślone albo prawdziwe.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Mavis mniej ten temat przez jakis czas w dupie i zajmi sie serweram bo jak narazie wiecej czasu schodzi ci na odpisywaniu niż tworzeniu serwera...

Opublikowano

to nie mój dzień schowam się w cień(za 24 h napisze posta)

Opublikowano

ten serw wymiata!!! tylko czy kiedy sie dolonczy do mafii to mozna mieszkac w miescie czy w dokumentah bendzie ze mafja?

a i czy poliscja to npc czy ludzie???

Opublikowano

Hahahaha padne !!! Gościu co tworzy ten serwer - Czemu nie stworzysz nowej gry? Wy mu naprawdę wierzycie że zrobi coś takiego? HAhaha ludzie są naprawdę bardzo naiwni. Autor tematu rejerstruje się wczoraj wieczorem i do dzisiaj wszystkie posty nabija na tym temacie.. Jebnąłem ze śmiechu. Administrator tego serwa to chyba Donald Tusk - wszystkich robi w chuja

Opublikowano

pendravix jest osoba która była już na serwie i w stu % moze potwierdzic ze serwer jest istnieje i bedzie działać jest to mavis !

Opublikowano

Czym dłużej czytam ten temat tym bardziej podziwiam wyobraźnie autora tematu i naiwność czytających.

Palenie papierosów(uzależnianie się), mafie, samochody, drogi, wystrajanie domów, superbohaterowie pomagający ludziom w potrzebie, firma budowlana. Hahahah padam ze smiechu.

@ValanderQ

Po przeczytaniu postów Mavis'a nigdzie nie znalazłem posta w którym napisałby że wszedł na serwer.

Sądząc po jego postach to jakiś kumpel Admina serwera, ponieważ wie dużo wiecej o serwerze niz my.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...