Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Klient][Wlasne Zycie][400 Slot] High Life

Leprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up piszesz to 3 raz, odpowie to odpowie, nikt go nie zmusza, więc po co to piszesz?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Prace nad serwerem idą wyśmienicie.

Właśnie kończymy tworzyć Panel Online do ustawiania mebli w domu i ogólnego wnętrza.

Dodaliśmy możliwość tworzenia lub kupowania wytrychów na czarnym rynku przez mafie, słóżą one do

kradzieży aut - szansa 40/100 %, po dwóch urzyciach wytrych zostanie automatycznie zniszczony, jego cena będzie stanowczo wysoka.

Od tej pory mechanicy nie tylko będą mogli naprawiać auta i robić przeglądy ale i tuningować !

Na chwile obecną można tylko zmienić kolor maski oraz zainstalować nitro (auto po prostu porusza sie szybciej).

Wieczorem pomyśle i może dam jakiegos screena - jeśli będę mieć czas.

Budowniczy zrobili piękne osiedle dla bogatych mieszkańców oraz park narodowy.

Opublikowano

serwer 0.0 po prostu brak słów szukałem takich serwerów w stylu prawdziwego życia bo na ostatnim spędziłem całe wakacje teraz czas na ten tyle pomysłow co można tam robić.

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Serwer Super jak pomyślę o tym co można tam robić to głowa mnie boli teraz a na serwerze będe grał na pewnoo

I napewno Zareklamuję gdzieś ten serwer zaraz

Opublikowano

W przypadku zabicia kogoś policja nie wie co robić, nie ma żadnych dowodów itd.

Chcemy aby wszyscy przestępcy stali stali się łatwiejsi do złapania przez organy ścigania.

W przypadku znalezienia ciała, policja ma możliwość wezwania lekarzy, którzy mogą przeprowadzić sekcję zwłok.

Sekcja wykaże datę, oraz przyczynę śmierci (Np. zabójstwo z urzyciem broni).

Jeżeli zabójstwa dokonano pistoletem, łuski będzie można porównać z podejrzaną bronią.

Oprócz tego, jeżeli ofiara miała fizyczny kontakt (np. bójkę) z kimś, kto nie miał rękawiczek, jego ślady krwi na kostkach zostaną zachowane na ciele.

Wybaczcie że tak chaotycznie napisane ale lecę dalej pracować nad serwerem :>

Opublikowano

Ale odpowiedź na moje pytanie chyba jeszcze nie padła;

Czy będą jakieś sporty? Piłka nożna, tenis ziemny?

@2up

Słownik dla kolegi ninoski:

najgrubsza-ksiazka-819-OBRAZKY.PL.jpg

Myśleliśmy nad sportami, sami jeszcze nie wiemy.

Prawdopodobnie tylko piłka nożna.

Opublikowano

Mam kilka pytań :

(Seria 1)

Jeżeli jakiś "wandal" złapie mnie w ciemnym zaułku i zabije , to normalnie się respie , czy czekam aż lekarze przyjdą i mnie uleczą ?

Jeżeli zakupie dom z garażem , wjadę swoim autkiem do garażu i wyjdę z auta , to pojazd znika , czy będzie na mnie czekał ?

Można prosić o jakieś screeny jak wyglądają te auta ? :3

Opublikowano

A to spoko zagram a i pytanie czy bedziea tam minesafter (nwm jak to sie pisze) jak tak to serwer jest mega jak nie to i tak mega ale z mineshafterem kazdy bedzie wygladał inaczej więc będzie lepiej kazdy bedzie sobą a ni steavem

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

jaaaaaaa server odjazd

i mam pytanie czy będą komputery,laptopy albo jakaś inna elektronika?

nfsw_MATOUST15.pngmca.png

6794e7898d55fa89.jpg

Polska język trudna język, bądź więc wyrozumiały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...