Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Klient][Wlasne Zycie][400 Slot] High Life

Leprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Mogę już się zgłosić ;]

Jestem taki ciekawy dajcie mi jednego ss błagam....

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ps.

Jak niby losujesz osoby z forum? Ci co przeglądają dział "publikacje serwerów"? Bo wcześniej Mavis się tutaj nawet nie wypowiedział.

Ale napisałem na PW do niego.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Tak, już pisałem.

Zepsuje Ci się samochód - idziesz do mechanika który Ci to naprawia (mechanikiem jest drugi gracz).

Jesteś taksówkarzem i stoisz na postoju, gracz podbiega i się pyta czy możesz go podwiezc w dane miejsce

Zle sie czujesz ? Mozesz kupic rowniez legi takie jak apap czy ketonal w aptece - również sprzedaje je drugi gracz.

Opublikowano

@Leprime

Wow, no to naprawdę się postarałeś. : O

Kupa roboty z tym była jak sądze. ._.

Nie wiem, nie jestem modderem, zrobiłem kiedyś prostego moda i łatwo nie było.

W każdym razie życze powodzenia i żebyście się jak naszybciej uwineli bo doczekać się nie można.

Opublikowano

@Leprime

Serwer jest dla osób które kupiły MC (Premium) czy dla piratów też?

Mi by bardziej odpowiadało jakby było tylko dla Premium, ale nie wiem, co ty o tym sądzisz?

Opublikowano

Co do Non Premium wypowiedziałem już się wcześniej.

Gangi będą, mafie również - przez kontakt z gangiem będziesz mógł kupić np. narkotyki.

Zabieram się do roboty z resztą ekipy, poinformuje was pózniej :>

Opublikowano

Ja mam zamiar kupić premium, ale nie wiem od kogo. Nikomu takiemu nie ufam. Na allegro to jakieś banały. Chyba , że ktoś ma gift code z was i chce sprzedać. Pisać gg : 6679271.

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Okej, dzięki wielkie, bo mam już całość skończoną i brakowało mi imienia i nazwiska, życze powodzenia w dalszym realizowaniu projektu, ja czekam niecierpliwie na otwarcie serwera. ;3

Opublikowano

Imię to jedna rzecz.

A nick to druga.

Imię to np. Dawid

A nick to np. ProDude128

Przecież nie zrobisz sobie imienia Pro albo Dude lub ProDude.

Pomyśl...

Opublikowano

a moze dajcie mu troche spokoju zobaczcie ile ma roboty.Non stop odpowiada na wasze pytania za 4 dni albo i mniej sie dowiecie wszystkiego

ps.wypowiadam się tu pierwszy raz chociaz mam 12 lat ;p

Opublikowano

Dajecie, dajecie, dajecie, dajecie ten serwer do jasnej cholery!! Już się nie mogę doczekać... Kiedy prawdopodobny start?? I czy klient będzie na no-premium ??:/

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Dajecie, dajecie, dajecie, dajecie ten serwer do jasnej cholery!! Już się nie mogę doczekać... Kiedy prawdopodobny start?? I czy klient będzie na no-premium ??:/

Będzie non-premium bo się rejestrujesz na stronie i później możesz sobie kupić ubrania.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...