Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Klient][Wlasne Zycie][400 Slot] High Life

Leprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Padło pytanie na temat seksu.

Nie stety, przykro mi ale większość ludzi grających w MineCraft nie ukończyło 18'stu lat i nie chcemy mieć żadnych nieprzyjemności.

Opublikowano

Siema kiedy start??

Informacje dotyczące startu serwer podam za ok. 5 dni - zostało nam jeszcze troszkę roboty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Za 5 dni bedzie sroda a mi sie nie chce tyle czekac:P

Jestem niecierpliwy.

A mozecie podac ogólna date jaka przewidujecie do HeadStartu Serwera?

Opublikowano

Nie da się nic zrobić z tym? Napisać np. w javie?

Ps. Nie znasz może jakiegoś programu, który by mac obsłużył jako odpowiednik windowsa?

Opublikowano

Nie da się nic zrobić z tym? Napisać np. w javie?

Ps. Nie znasz może jakiegoś programu, który by mac obsłużył jako odpowiednik windowsa?

Jutro o godzinie 10 rano mamy zebranie całej ekipy, technicy, webmasterzy itd.

Popytam czy będzie taka możliwość.

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie serwera. Co jeżeli na przykład nie będzie klientów w barze? To co wtedy jeżeli nikogo nie obsłużymy, nie ma wypłaty - mimo że ktoś przestał 30min za ladą?

Linie lotnicze - jak ma to wyglądać. Idę na lotnisko, kupuję bilet, idę przez tunel do samolotu - leci on normalnie w sensie za sterami siedzą piloci? Widać, przez szyby jak przemieszczam się po mapce, czy jest tylko po osiągnięciu określonej liczby graczy teleport?

Serwer zrozumiałe jest to że bez WL? Czy trzeba będzie rejestrować konta jakoś, + pytanie, czy bez premium acc pogram? Czy tylko oryginały zagrają sobie?

- - - - - - - - -

Serwer zapowiada się naprawdę dobrze, myślę że jak macie tak dobry team, to serwer będzie stał na bardzo dobrej, oraz na bardzo dobrze zabezpieczonej maszynie (AntiDdos) - dobra maszyna też nie jest tania. Dodatkowe pytanie, żeby nie robić graczy w konia - będziecie mieli sponsora do tego serwera, bo wątpię że z VIP ktoś utrzyma serwer chyba że (5slotów).

Przecież jakoś trzeba opłacić web + serwer + team. No ale dobra, nie ważne jak opłacić, ale rozchodzi się o to czy będą stałe dochody, ze względu aby serwer nie upadł po kilku miesiącach. Również dobre pytanie, co z update minecraft - czy serwer stoi na jakimś jednej ver, czy będą wychodziły patche?

- - - - - - - - - - -

Myślę iż ten serwer, jeżeli wypali, oraz jeżeli to wszystko to prawda - w co nie wątpię (po co okłamywać kogoś). To myślę, iż 400 slotów to początkowo może być ok, ale z czasem trzeba będzie zwiększyć. Ciekawe rozwiązanie z tym modem.

- - - - - - - - - - -

Dodatkowe pytanie, kolejne na myśl mi przyszło. Co z mieszkaniem? Bo albo się nie doczytałem, albo nie ma. Zwykły gracz bez premium. Początkowo bez pracy, mieszkać będzie w domku/osiedlu - przez określony czas (np. 2dni). Po czym jeśli nie zacznie zarabiać, zostanie wyrzucony na bruk? - ciekawe rozwiązanie było by.

Jak z prawem jazdy - są instruktorzy ok. Uczą nas jeździć. Jak to ma wyglądać że co. Wsiadamy we 2, jedziemy - ile trzeba wyjeździć godzin? 30teorii / 30 praktyki . Później jak ma przebiegać egzamin? Na ulicach będzie system świateł?! Zielone - jedziemy, czerwone stoimy?

Strasznie dużo ogólnych spraw opisaliście, ale mało info o nich. Nie przyjmujcie tego jako hejt, tylko jako ciekawość.

- - - - - - - - - - - -

ZAGRAM NA PEWNO !!

Opublikowano

Napewno zagram.

Można przedstawić jakiś filmik albo ss z gry ;] ?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

@UP

Na chwilę obecną nie damy żadnych filmików/screenów, i tak to nie przedstawi wszystkich możliwości, co najwyżej zobaczycie Metropolie.

//

Chciałem jeszcze napisać że szukamy do pomocy Grafików, ludzi którzy dobrze znają php, jave.

Kontakt PW.

Opublikowano

No szkoda. Chciałem zobaczyć jak to wszystko wygląda.....

Pozostaje czekać na serwer

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Będą nowe zwieżęta?

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Mam pytanie.

Będą może na serwerze rowery, skutery, motory, quady, itp ?

Opublikowano

Dostałem wstęp na serwer na 1 minutke, widziałem system świateł i zniszczeń aut. Wszystko bardzo ładnie wygląda, metropolia jest ogromna, z tego co widziałem były jeszcze tory na ulicy, tramwaje ? Pewnie tak

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

@Up

Ale masz szczęście nie jedna osoba chciała by tam wejść ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...