Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime, które oglądasz

SpaxorCF

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 548
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało czasu i jak na razie oglądam tylko SAO II :)

Właśnie skończyłem 17 odcineczek <3

Opublikowano

- Death Note anime

- Naruto i Naruto Shippuden manga i anime

- Sao anime

- Sao II anime

- High School DxD i New anime i specjale, ovy

- Hellsing Ultimate nie skończone

-Angel Beats nie skonczone

- Toradora anime

- School Days anime

-Shaman King troche w tv 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

może to nie jest za długa lista ale i tak napiszę , zapiszę od najlepszych (nie,że te na końcu są najgorsze ale nie aż tak dobre jak te na początku) :

-Death note : nic ,że ma tylko 36 odcinków lecz jest wciągające i jest tu duża "gra emocjami" .

-Bleach : wciągające ,długie anime. Bardzo polecam , jest tak wciągające , że aż chce się oglądać (oglądałem 3razy )

-Sword Art Online : zastanawiałem się tutaj nad 2 miejscem , lecz seria odcinków nadal powstaje ale i tak jest dobre, co do fabuły jest super jeżeli chodzi o pierwszy sezon.

-Mushi-shi : jest to dosyć ciekawe anime wyjaśniające na swój sposób różne choroby i inne . Anime nie jest w moim typie (nie oglądam za często takich) zważając na to jak jest narysowane (graficznie) bardziej lubię proste albo już tak przesadnie dobre, poza tym jest super .

-Soul Eater : ciekawe anime , dużo akcji i to bardzo ciekawych . Przy tym anime nie ciesze się , że nie ma kontynuacji , bynajmniej nie tak dobrej jak te pierwsze odcinki.

-Cat Planet Cuties: Tutaj nie będę się wypowiadać , jest to anime trochę podchodzące pod Hentai , polecam oglądnięcie wszystkich odcinków, według mnie powinno być więcej odcinków.

-Pokemon: Bardzo fajna seria , oglądałem dużo odcinków , jest tu dużo bohaterów i "zwierząt" polecam dla tych którzy lubią starego typu anime ,polecam też oglądnięcie filmów.

I to chyba wszytko z tych lepszych anime , oczywiście na liście tych które oglądałem jest jeszcze parę ale to te 6 najlepszych .

oczywiście wasza opinia nie musi się zgadzać ze mną .

Pozdrawiam !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z obecnego, kończącego się już sezonu ostały się u mnie jedynie:

World Trigger,

Log Horizon 2,

Nanatsu no Taizai,

Yowamushi P***l 2,

Shingeki no Bahamut,

Shigatsu wa Kimi no Uso,

Danna ga Nani,

oraz czarne konie, których jeszcze nie zdążyłem odpalić z różnych powodów: Hitsugi no Chaika 2, Psycho-pass 2, Orenchi no Furo Jijou, Fate remake.

Opublikowano

Hahhaha moje anime no nie złe opowiadające o 2 osobach które się w sobie zakochały lecz (On) robi z niej osobę "psa" a ona w nim sie powoli zakochuje :) świetne !!

Ookami Shoujo to Kuro Ouji 

Opublikowano

Fairy Tail (2014) mam kilka do nadrobienia. Kiedyś się za to wezmę :)

Z kilku zrezygnowałem z obecnego sezonu bo przestali tłumaczyć

Oglądam

Nanatsu no Tazai

Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai ken

Naruto Shippuuden

Psycho-Pass 2

Log Horizon 2

No Game No Life Specials

Akame ga KILL! Theater

Fate/Stay Night Unlimited Blade Works

SAO 2

Madan no Ou to Vanadis

Amagi Brilliant Park

Akatsuki no Yona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...