Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime, które oglądasz

SpaxorCF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Sword art online

-Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai

-Kingdom 

-DANGANRONPA THE ANIMATION

-Kamisama Hajimemashita

-Magi the kingdom of magic

-magi The Labyrinth of Magic

-Toaru Majutsu no Index

-Toradora

-kotoura-san

-ORE NO IMOUTO GA KONNA NI KAWAII WAKE GA NAI-

-HIDAN NO ARIA

-sakurasou no pet na kanojo

i wiele innych których nie pamiętam  

• Odpowiedzi 548
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fairy Tail - czekam na rozpoczęcie drugiego sezonu.

Log Horizon - co prawda końcówa, ale jedno z lepszych anime.

Kill la Kill - jak wyżej.

Naruto Shippuuden - pierwsze anime, które oglądam od początku. Wspaniałe!

Opisałem aktualne oglądane. ;)

Pomocnik
Opublikowano

Fairy Tail - pierwszy sezon, z racji, że dopiero teraz wzięło mnie na obejrzenie jakiegoś tasiemca.

Mushishi

Sakura Trick - wypadałoby mi obejrzeć jakieś yuri.

Working!! 2

nWHug0o.png

Opublikowano

Większość tytułów mam za sobą, moje typy do best of five to: Rosario To Vampire, DB- all części, bleach,naruto,magi

Większość? Wątpie, że obejrzałeś chociaż 1000, a samych tytułów anime jest pewnie wiele tysięcy

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Większość? Wątpie, że obejrzałeś chociaż 1000, a samych tytułów anime jest pewnie wiele tysięcy

Pewnie miał na myśli jakieś popularne tytuły.

Zacząłem Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru.

Po 4 odcinkach jest nawet ok i jak reszta wyjdzie na BD, to będę dalej oglądał.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Aktualnie oglądam Naruto, kończę któryś raz z kolei Wybielacza, i oglądam Mahou Sensou...

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam na No Game, No Life. Wszystkie Fajne Anime Widzialem :P ( I te nie fajne tez )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Naruto! Ewentualnie Hentai xD zart :)

13566342761024363172.png

Już niebawem 

Opublikowano

Z sezonu wiosennego oglądam:

-Akuma no Riddle (po 2 odcinkach nawet nawet,zapowiada się nieźle)

-Blade and Soul (miał być hit,jak na razie to średniak,po pierwszym drugim odcinku drugi został sknocony)

-Bokura wa Minna Kawaisou (przypomina sakurasou,dobra komedia w połączeniu z romansem)

-Date a Live II

-Fairy Tail (2014)

-Gokukoku no Brynhlindr (dobry mroczny/tajemniczy klimat po 2 odcinkach wg. mnie zapowiada się supcio)

-Haikyuu!!

-Mahouka Koukou no Rettousei (po 2 odcinkach stwierdzam,że trzyma mnie przy tym ilość odcinków,czyli 26)

-Mekaku City Actors (po 1 odcinku troche pokręcone i tajemnicze,ale obejrze do końca,bo to kagerou project :3)

-No game no life

-Dragon Ball Kai

-Hunter x Hunter 2011 (cały czas na bieżąco :D)

-Nisekoi

Z serii zakończonych to oglądam Beelzebub (po 6 odcinkach moge stwierdzić,że podoba mi się to połączenie komedii z akcją)

Opublikowano
  1.  Akuma no Riddle obejrzałem 1 odcinek i chyba sobie odpuszczę, nie moje klimaty, ale jak ktoś lubi dobrą kreskę i zmyślne walki, to polecam,
  2. Black Bullet jestem na 2gim odcinku i zapowiada się całkiem nieźle,
  3. Bokura wa Minna Kawaisou taki zapychacz, jak ktoś nie ma nic konkretnego do oglądania,
  4. Captain Earth kolejny mech, oglądam głównie ze względu na kreskę i efekty specjalne, które są ekstra,
  5. Date A Live II wiadomo, druga część dobrego anime,
  6. Gokukoku no Brynhildr ciekawe anime, polecam obejrzeć pierwsze 3 odcinki, pewnie dużo osób się wciągnie,
  7. Hitsugi no Chaika całkiem spoko produkcja, no może gdyby nie sposób wypowiedzi głównej bohaterki byłoby jeszcze lepsze, ale to też ma swój urok :P
  8. Nisekoi to anime polecam każdemu, każdy odcinek trzyma w napięciu,
  9. Seikoku no Dragonar zapowiada się epicko, zobaczymy co z tego będzie,
  10. Sidonia no Kishi kreska i animacje niszczą wszystko, chyba sobie odpuszczę po pierwszym odcinku,
  11. Soredemo Sekai wa Utsukushii oglądam głównie ze względu na to, że akcja nie dzieje się w Japonii, taka mała odskocznia.

Jakby ktoś chciał, tu tu mam swoją listę. :P

http://myanimelist.net/animelist/IsseiDragon

436951440626370320491.png

Opublikowano

1.  Akuma no Riddle obejrzałem 1 odcinek i chyba sobie odpuszczę, nie moje klimaty, ale jak ktoś lubi dobrą kreskę i zmyślne walki, to polecam,
  2. Black Bullet jestem na 2gim odcinku i zapowiada się całkiem nieźle,
  3. Bokura wa Minna Kawaisou taki zapychacz, jak ktoś nie ma nic konkretnego do oglądania,
  4. Captain Earth kolejny mech, oglądam głównie ze względu na kreskę i efekty specjalne, które są ekstra,
  5. Date A Live II wiadomo, druga część dobrego anime,
  6. Gokukoku no Brynhildr ciekawe anime, polecam obejrzeć pierwsze 3 odcinki, pewnie dużo osób się wciągnie,
  7. Hitsugi no Chaika całkiem spoko produkcja, no może gdyby nie sposób wypowiedzi głównej bohaterki byłoby jeszcze lepsze, ale to też ma swój urok :P
  8. Nisekoi to anime polecam każdemu, każdy odcinek trzyma w napięciu,
  9. Seikoku no Dragonar zapowiada się epicko, zobaczymy co z tego będzie,
  10. Sidonia no Kishi kreska i animacje niszczą wszystko, chyba sobie odpuszczę po pierwszym odcinku,
  11. Soredemo Sekai wa Utsukushii oglądam głównie ze względu na to, że akcja nie dzieje się w Japonii, taka mała odskocznia.

Jakby ktoś chciał, tu tu mam swoją listę. :P

http://myanimelist.net/animelist/IsseiDragon

Nie ma death note na liście więc dla mnie nie istniejesz :D

Aktualnie oglądam Naruto, kończę któryś raz z kolei Wybielacza, i oglądam Mahou Sensou...

Ja lubię wybielacza, dużo walk powtarzałem i kilka momentów oraz movie, ale żeby całą serie ! nie dał bym rady, jeszcze któryś raz z kolei ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Na chwilę obecną oglądam ;

- NS

- Fairy Tail (2014)

- One Piece

- Hajime no Ippo

- Mushishi

- Monster (Dopiero zaczynam)

Oczywiście widziałem wiele więcej. Te oglądam teraz.

Opublikowano

Oglądałem 

Dragon Ball ( wszystkie produkcje ) 

Pokemon ( nie wszystkie odcinki ) 

Aktualnie 

Przygody jacki Chana 

273311426008082588388.png

Opublikowano

Oglądałem kilka :

Sword Art Online

Shingeki no kyojin

Death Note

Higurashi no naku koro ni

Mirai Nikki

Fairy Tail

Naruto <3

Król szamanów

Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai

Bleach ( W trakcie )

Opublikowano

Oglądam: Naruto Shippuuden 
Oglądałem: Bleach 

Moim ulubionym było Bleach i mam nadzieje, że jeszcze powróci. ;)

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Naruto - bardzo polecam :P Chociaż musze przyznać, że obejrzałem gdzieś do 130 odcinka... jakoś potem czasu nie było.. chyba musze nadrobić zaległości :P 

Opublikowano

Oglądam toaru kagaku no railgun. Jestem przy 3 odcinku. Zapowiada się na anime o losach pary lesbijskiej (kuroko + misaka) Nienawidze kuroko.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...