Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Farex:

Przecież prawdziwy Madara jest wskrzeszony ... - Edo Tensei i teraz nawala się z kilkoma Kage.

Ktoś z Was podał fajny domysł. Tobi również może nie być osobnikiem, który się urodził z Sharinganem tylko dostał go od kogoś w prezencie.

A, że np mógł się kiedyś znać z Madarą to zna wiele jego tajemnic :).

Kurka teraz mi przyszedł pomysł, a co jeśli Tobi to brat Madary?

1334497071-U17330.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Enzil, ale było już wyjaśnione, że Uchiha i Senju pochodzą od mędrca. I zawsze każde pokolenie ze sobą walczy. Teraz jest Sasuke z Uchiha oraz Naruto z Senju. Swoją drogą, jak brat Madary mógłby mieć Sharingana, skoro oddał oczy bratu? Ewentualnie to drugie oko Shisujego czy jakoś tak :P

Opublikowano

Ewentualnie to drugie oko Shisujego czy jakoś tak :P

Oczy Shisuiego należą już do przeszłości, jedno zużył Itachi, to co było w kruku, zostało ono zamknięte, a drugiego pozbył się Danzo przed śmiercią w walce z Sasuke, żeby Tobi go nie dostał.

h6IduA1.png

Opublikowano

jedno zużył Itachi

Kotoamatsukami w przeciwieństwie do Izanagi nie zużywa oczu. Gdyby Itachi nie spalił kruka Amatersem, oko można by było użyć ponownie za kilka lat :)

Opublikowano

Enzil, ale było już wyjaśnione, że Uchiha i Senju pochodzą od mędrca. I zawsze każde pokolenie ze sobą walczy. Teraz jest Sasuke z Uchiha oraz Naruto z Senju. Swoją drogą, jak brat Madary mógłby mieć Sharingana, skoro oddał oczy bratu? Ewentualnie to drugie oko Shisujego czy jakoś tak :P

Jkaim cudem naruto jest z Senju? Jest synem Czwartego a nie trzeciego :O

Działałem na szkode forum :c

Jest mi tak przykro, że ja pierdole ^,^

Opublikowano

Wiem, ale Tobi(teraz inaczej siebie nazwał) tłumaczył, że w tym pokoleniu tak to wygląda. Wiem, porąbane z deczka :P

Opublikowano

Wiem, ale Tobi(teraz inaczej siebie nazwał) tłumaczył, że w tym pokoleniu tak to wygląda. Wiem, porąbane z deczka :P

Czyżby kolejny naciągany motyw?

Działałem na szkode forum :c

Jest mi tak przykro, że ja pierdole ^,^

Opublikowano

Kotoamatsukami w przeciwieństwie do Izanagi nie zużywa oczu. Gdyby Itachi nie spalił kruka Amatersem, oko można by było użyć ponownie za kilka lat :)

Mogliby też wcześniej tego oka użyć, ale potrzebna jest moc Hashiramy Senju;p

@EDIT:

Bardziej chodzi o to, że Naruto ma energię życiową senju, a Sasuke oczy po tym drugim bracie.(chodzi o dwóch synów M6Ś)

h6IduA1.png

Opublikowano

Cześc. Może mi ktoś powiedzieć co to jest to drewniane coś do czego wszczepili użytkownika sztuki drzewnej?

Hmm na masce madary znajdują się 3 wywietrzniki w jednym jest sharingan w drugim rinnegan a 3 jest pusty. Co myślicie jakby po śmierci przywołanego tego gościa co walczy z ojcem ( chyba ojcem ) Hinaty zabrał oko i wszczepił sobie?

Czy ktoś mógłby mi streścić historie ukochanego Tsunade. Bo widząc jego styl walki on musi być zajebisty.

Opublikowano

@Covver

Mi się właśnie wydaje, że nie będzie. Na pewno będzie walczył z Sasuke i nie wiadomo jaki będzie wynik, być może umrze i nie zostanie hokage i tym samym zakończy się seria. A kolejna seria - 3, będzie o dzieciach naruto czy o czymś takim :P

Opublikowano

@Covver

Mi się właśnie wydaje, że nie będzie. Na pewno będzie walczył z Sasuke i nie wiadomo jaki będzie wynik, być może umrze i nie zostanie hokage i tym samym zakończy się seria. A kolejna seria - 3, będzie o dzieciach naruto czy o czymś takim :P

Jakie dzieci? Co ty ćpiesz? :D 3 serii zapewne nie będzie bo zanim anime dogoni obecny etap mangi to minie koło roku.

Opublikowano

@Covver

To jest shounen :P Tutaj zawsze musi dobro zwyciężyć i oczywiście, jak to Naruciak ma w zwyczaju, opamięta Saska.

Opublikowano

To jest shounen :P Tutaj zawsze musi dobro zwyciężyć i oczywiście, jak to Naruciak ma w zwyczaju, opamięta Saska.

No cóż, nie mamy wpływu na to co Kishimoto zrobi/wymyśli w następnym chapterze/odcinku, ale za to lubię tą mangę, za jej nieprzywidywalność i klimat.

h6IduA1.png

Opublikowano

Naruto shippuuden oglądam od 1 odcinka , i oglądałem większość części naruto.

Do tego czytam mangę shippuuden i nadal mi się nie znudziło. Kto jest Tobim nie mam pojęcia :D

Nie lubię jedynie idiotyzmu naruto chwilami i fillerów.. tak... filler ZUOO

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

Opublikowano

a Tobi to chyba jest ten co oddał

oko prawe Kakashiemu ... w mandze ostatni rozdział wskazuje na to ze to ten co oddał oko kakashiemu ...

Opublikowano

a Tobi to chyba jest ten co oddał

oko prawe Kakashiemu ... w mandze ostatni rozdział wskazuje na to ze to ten co oddał oko kakashiemu ...

Według mnie nie będzie to Obito, on wyraził się:

Zdobyłem to oko
, więc nie jest wprost powiedziane, że nie zostało ono skradzione

h6IduA1.png

Opublikowano

Przecież to może, być brat Madary Izuna, któremu Madara zabrał oczy, a ten mógł zabrać oko Obito. W wywiadzie Kisiel powiedział, że Madara i Tobi wiedzą wszystko o sobie, więc to zapewne brat Madary;)

Opublikowano

Za tydzień, może dwa, poznamy prawdę o Tobim, osobiście wolałbym, żeby jego tożsamość nie została ujawniona.

h6IduA1.png

Opublikowano

Co do sasuke- wątpie, że odrazu bd dobry, wkoncu Itachi dał Naruto na wszelki wypadek sharingana Shisui Uchiha :P I jutro sie dowiemy kim jest Tobi. Może to syn Madary? Lub Obito

Tu bonusik :D

]

273511408998783345728.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...